אומנים שיש סיכוי גבוה שיגיעו הקיץ
...

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifאומנים שיש סיכוי גבוה שיגיעו הקיץ../images/Emo41.gif...

טוב, במקום להתחיל לתת לכם פה כתבות שונות וכדומה, אני פשוט אסכם לכם את כל האומנים עם סיכויים להגיע לכאן בזמן הקרוב. חלקם לפסטיבל באוקטובר, חלקם לא. בקרוב אצלינו - טפוטפוטפו אוונסנס איגי והסטוגס בלונד רדהד שון פול לוריין היל ג'ולייט אנד דה ליקס מגהדת' ברט אנדרסון נייטוויש הראפצ'ר פלסיבו מיוז
אולי
בקרוב אצלינו מיי כמיקל רומנס לוסטפרופטס סמאשינג פאמפקינס פרל ג'אם מוריסי ארקייד פייר סוניק יות' צפו לעדכונים רבים על הפסטיבל ביולי

CitizenErased

New member
שיט

שכחתי לכתוב את הבלאק אייד פיז גם באולי... אני בטוחה שזה ממש מעניין אתכם

orw93

New member
מה זה הזלזול הזה?../images/Emo205.gif

שהם באו בפעם הראשונה ממש רציתי ללכת.

sapir lee

New member
אני הלכתי

דווקא היה ממש ממש ממש כיף! הם באמת יודעים להופיע! אבל אם הם יבואו שוב כנראה שאני לא אלך...את הכסף הזה אני אשמור לMCR

i love TAI

New member
גמני הלכתי!! וזו היתה הופעה מדהימה!!

היה כל כך כיף ואם הם יבואו שוב ויהיה לי כסף אני ילך שוב!

oshriti123

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

shujiko

New member
מיוז ../images/Emo23.gif בלונד רדהד ../images/Emo23.gif יאללה שיבואו כבר:)

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמוזה../images/Emo10.gif

כי 12 זה מספר יותר יפה מ11

M a a y a n K

New member
קראתי על mcr בוואלה

אני מקווה מאוד שהם יבואו אחרי ה30 באוגוסט, אחרת אני אפספס את ההופעה וזה יהיה רע... עד כמה אמין המידע הזה בכלל?

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifטנקס!^^

נמף חוץ ממיוז.. עיניי קלטו גם את: מיי כמיקל רומנס לוסטפרופטס סמאשינג פאמפקינס
כן כן שיבואו!!:]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גרמת לי להחנק ../images/Emo122.gif

אני בדיוק אוכלת פירחית עם שוקולד לבן מול המחשב ואני קוראת לי לוסטפרופטס ;; נווו אני יודעת שזה ב"אולי" אבל -לירון אמרה וזה קדוש!- חחחחח סתם. לפחות זה במגעים אומשהו ולא סתם משהו מופלץ.. אפשר לומר שיש יותר סיכוי להגיד לוסטפרופטס באים מאשר אמממ... פאניק אט דה דיסקו חחחחחחחחח איזה לא קשור זה פתאום אבל לא משנה. ~ממשיכה להחנק~

MoonyAvFreak

New member
Taking back sunday!#^_$@^)&

אמרו בוואלה שאולי עם מייכמיקל יבואו טייקינג וניו פאונד. אני ככ התרגשתי היום שראיתי את הכתבה הזאת אבל אני מפחדת להאמין לזה סתם, כמו לכתבה הקודמת של זה. גררר, אעעע TBSSSSSSSSSSS אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא MCRRRRRRR אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההה לנשום מעיין, לנשום! @#$(^#@

PATD

New member
מיי כאמ ולוסטפרופטסס

ייאי!
למרות שאת לוסטפרופטס, סמאשינג פאמפריזוארקייד פייר אני רואה גם ככה

CitizenErased

New member
לי יש כמה שאני מאוד מאוד מחכה..

ומקווה שאכן יבואו
פרל ג'אם, סמאשינג פאמפקינס, ארקייד פייר, ברט אנדרסון והברורים כמובן שאני לא אזכיר שוב חח

lestatgirl

New member
כן גם אני מחכה לארקייד ולסמאשינג ומיוז

אבל חוצממיוז אולי שום דבר לא גרם לי להתעלף או לבכות והקטע זה שאני לא יכולה להתלונן יותר שאפחד לא בא לפה.=\..

למעלה