אוף טופיק

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לקראת יום הולדתו של המלך, בואו להשתתף בפורום אלביס פרסלי.
לא כל 24 שעות הן יממה, זו גם סידרת טלוויזיה עם פורום.
שחכתם את כללי המשחק? פורום משחקי לוח יכול לסייע.
גם לעיראק יש דברים טובים. פורום יהודי עיראק. (קישור בסוף ההודעה)
כותבים בלוג? פורום בלוגים בתפוז אנשים, לתמיכה ושאלות.(קישור בסוף ההודעה)
עוד פינת מעריצים, פורום למעריצי להקת גוד שארלוט.(קישור בסוף ההודעה) גלישה נעימה!

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום

לכם, שלום לכם, שלום לכם, שלום ווווווווווווומה שלומכם? ומה שלומכם? ומה שלומכם היום? ( עזבו רגעי חירפון...
) חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי מאיטליה אתמול אחרה"צ והשלמתי כבר את כל החומר בפורום שהחסרתי וחבר'ה לא התקדמתם הרבה כולה 3 עמודים בעשרה ימים וטונה של מריבות..! טוב אז רוצים לשמוע איך היה לי?

ושכחתי לכתוב לכם ש...

נורא אבל נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא התגעגתי אלייכם ולחווה ולסוסים ולרכיבה,ולא רכבתי שם כי הם ביקשו כרטיס של ההתאחדות ולא היה לי אבל ראיתי כמה וכמה סוסים וצילמתי..!

niko girl

New member
שאאאאאאאאאאאאלוווווווווווווווםםםםםם

גםםםםםםםםםםםםםםםםםם לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!! ורוצים לשמוע חוויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nµ§h¥ KaTaN

New member
יופי רעות ../images/Emo46.gif

מגרה אותי ואחר כך כותבת רק עם התמונות? לא נורא תפתחי אותם מהר! ותשימי את חוויותיך בפורום!

TauraMan

New member
מתרגשתתתתתת!!!|../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif!!!!!1

יש לי תחרות יום חמישי!!!!!!!! על דיזל!!!!!!!!! ואני ממש מתרגשת!! סליחה.. לא על דיזל.. על ארגרון!!!!!!!! אגב אראגרון זה השם תחרויות החדש של דיזל(כמו טאורה MAN של טאורה ו MR BIG של אלמוגי..) שם יפה לא?!

animals lover

New member
שיהיה לך בהצלחה!!!

שם יפה יש לדיזל!! איך כותבים את זה באנגלית?

TauraMan

New member
איכס דיזל שם מגעיל..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

וגם פשוט מדי לסוס מרשים כמוהו.. התחרות ביגור, ואני כנראה אתחרה 70 ואולי גם 60

טוי בוי

New member
דיזל זה שם מהמם!

אם כבר מכובד מידי לסוס כמוהו....חחח לא סתם אבל באמת שדיזל זה שם יפה! אבל למה אתם נותנים לסוסים שמות תחרותים?

TauraMan

New member
דיזל זה פשוט מדי..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אראגורן זה שם מדהים!!! וחופית חולה על שר הטבעות.... חחחחחחחח

דוררוני יא !#*$*@!#()$@!#*$&

איזה ישיבה יפה ומושלמת יש לך בתמונה הזאתי חבל"ז אהבבתי גם אותך וגם תסוסון היפיוף!

TauraMan

New member
איכסססס../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אין לי משקל על העקבים בגרוש ואני זרקתי את הידים כי הצעדי לא הסתדרו לי... אחד האימונים הגרועים... יצאתי בוכה..

למעלה