אופנת הדרקון

O Boy

New member
../images/Emo41.gifאופנת הדרקון../images/Emo70.gif

אופנת הסיני שמגיעה אלינו לקיץ מביאה איתה את הדרקון יורק האש המיתולוגי והאגדי שיכול להביא אחלה LOOK לקיץ
מה אתם אומרים, זאת האופנה החדשה שלנו? אלו שצריכים המלצות באופנה החדשה, איפה ומה לקנות, יש בגדים מה-זה יפים... פירוט לפי דרישה, חחח...

הדרקון...

לקסטרו וקסטרו-מן תמיד יש בקולקצייה איזה משהו עם דרקון אני באופן אישי לא כלכך אוהבת את הדרקונים (תלוי איזה) כי בדרך כלל האנשים שלובשים אותם הם כאלה.. איך לומר... לא לטעמי. על הדוגמאות הסיניות (והיפניות בעיקר
) דיברתי כבר רבות, אני נורא אוהבת את הכיתובים הסיניים והסגירה סטייל קימונו. לזארה יש עכשיו הרבה חולצות עם הסגירה הזו במחירים סבירים ביותר גם בקסטרו יש מספר פריטים שתואמים את ה"אופנה" הזו. ולמי מאיתנו שעוד במידות.. בהוניגמן-קידס יש הרבה פריטים כאלה

O Boy

New member
כן...

אני לא מת על דרקונים שנמרחים על כל החולצה (טי אן טי) וכאלה, אני אוהב את זה בפשטות, בקטן, לא בהיסטריה...

מאיה1983

New member
אני אוהבת אבל זה לא מתאים לכולם

כל הצווארונים האלה והשרוולים הקצרים. אבל זה יפה אין ספק אבל לא נראה לי שזה יתפוס כל כך או יהפוך לקטע חזק כמו שהצבאי היה (וכבר דואך לו אט אט..) דרך אגב היום התבשר לי שאני עושה שבוע שמירות ביום של היומולדת שלי וכל השבוע אחרי
כל כך התבאסתי תנחמו אותי!!!!

למעלה