אופק L לראש הממשלה

../images/Emo41.gif אופק L לראש הממשלה ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif

בוקר טוב...ואל תשכח למנות את מרמלד החמוד למנכ"ל משרד ראש הממשלה הישראלית הגאה... איך אפשר בלי פרי הדר? סוף סוף פורום גאים בתפוז..איזה מרגש..גיליתי ת´פורום הטרי הזה הבוקר..ברוך הבא גייל..אני חדש פה בעצם, אופק מברוק על היוזמה הגאה ויישר כוח....שמתי לב שהפורומים של תפוז הם סופר יוזר פרנדלי, זה רק חבל שלפורום הגאווה מסתננים וחודרים מדי פעם הומופובים/יות מרושעים/ות למיניהם/ן ואז לצערנו,בלית ברירה,הופך הפורום הנ"ל ללוזר פרנדלי(רק באופן זמני כמובן)..קאנט ווי אול גט אלונג???? מוכרח להודות שזה ממש תענוג וכיף לא נורמלי לקרוא את ההודעות מהדיון שמרמלד(שייבדל לחיים ארוכים)התחיל פה לפני יומיים בהקשר לסדרת המילניום "queer ass folk" אני אף פעם לא מחמיץ אף פרק..חבל,עושה רושם(לי לפחות),שגור המתוק,האחד והיחיד,מנהל פורום תחנה מרכזית בגוגיי לא ממש מתלהב מהסידרה(זכותו!!),לא נראה לי שהוא די מסמפט דיונים נרחבים עליה בפורום שבניהולו(זכותו 2x).טוב נו,לא משנה..לי יש הרבה דעות על הסידרה הזאת ועל חמשת דמויותיה הראשיות,אני מעריץ מושבע של ברייאן המהמם והחתיך חבל"ז(ששמו במציאות גייל הארולד)...ראוי לציין,שהתנהל כאן דיון מעולה וראוי לצל"ש..חבל שלא הגעתי בזמן להשתתף בו,מכיוון שכידוע לכולם/ן "עם הדיונים של שלשום כבר עוטפים דגים".. D-: נ.ב ד"א הידעתם/ן שתפוז הוא בעצם פרי?נו בטח..אוקיי..התרגום של המילה פרי באנגלית זה "FRUIT"..ובארה"ב,בקנדה,ובאנגליה וכיוצ"ב המילה "FRUIT" היא מונח סלנגי די נפוץ שנועד לתאר גבר הומו..זה בדוק!! נ.ב 2 ממש נהנתי מלצפות בכל התמונות של דודי בלסר ורז מאירמן ההורסים חבל"ז...ברשותכם/ן אמליץ על שלושה אתרים,בהם תוכלו לצפות במאות תמונות של גברים דוגמנים וספורטאים וחיילי צה"ל חמודים וסקסיים לאללה כוווווווולם ישראלים(צברים?)ללא יוצא מין הכלל.. תוצרת כחול לבן בלבד! , כל הכבוד לצה"ל נקווה שבוני ומפעילי אתרי "ישרא-האנק" 1 עד 3, בימים אלו ממש, עסוקים בקדחתניות בלבנות ולהעלות לרשת אתר מספר 4 עד 20 בסידרה הא הא הא ... תחזיקו להם אצבעות..
ISRAHUNK-1 ISRAHUNK-2 ISRAHUNK-3

אופק L

New member
אוך, אני מסמיקה ../images/Emo9.gif המון תודה

מרמלייד הוא המועמד הרשמי של הפורום לראשות הממשלה (נקווה שיצליח לגבור על פנינה רוזנבלום). ברוך הבא

MARMELAD

New member
היי... יש דברים שלא צוחקים עליהם

וכל עוד פנינה אלילתי, הדיווה הישראלית היחידה מגישה את מועמדותה לראשות הממשלה אני לא אעמוד בדרכה אלא אפילו אתנדב לייחצ"ן אותה בחינם ! תגידו שלפנינה אין את כל הסיבות להפוך ל GAY ICON: בלונדה, עבר אישי עצוב ודרמטי, הצלחה כלכלית ורומנטית, בעל חתיך (בערך), חליפות עסקים ורודות...... אין עליה ! מייד פנינה לראשות הממשלה או לפחות למשרד האופנה והסטייל

למעלה