אוקיי צ'מעו!!!!!!

*superstar*

New member
../images/Emo41.gifאוקיי צ'מעו!!!!!!../images/Emo41.gif

נהיה פה בלגאן אחד שלם מהתאריך של המפגש! אז בשביל הסדר מי שיכול להגיע ביום שלישי שישים 3 בנושא.. מי שביום רביעי שישים 4.. ומי שיכול בשניהם שישים את שניהם.. מי שלא יכול בכלל באף אחד מהם שיכתוב את זה ויציע יום שכן.. אוקיי? שנדע אחת ולתמיד מי יכול מתי בלי כל השרשור המבולגן הזה.. יש מבין?:) *דיד*

4 נהיה ממש בלאגן עם זה....

מעניין איך מיצי הסתדרה עם המשמרות.... לפי דעתי לא נוכל למצוא יום שבאמת מתאים לכולן אז נראה איפה יש יותר אנשים ולפי זה נקבע.

SoundsOfSilence

New member
3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif

יום שלישי!!!! רביעי זה רע... התגלמות הרוע..

SoundsOfSilence

New member
3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif

יום שלישי רולס!!!!!! יום רביעי זה
Evil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheep From Hell

New member
אופס....

סטעות שלחתי שוב מהשם של סאונדס אוף סיילנס.. טוס קיצר תחשיבו שזה 2 הצבעות בעד יום שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ותחליטו מהר כי זה מחר ואם המפגש מחר אז אני חייבת לדעת עכשיו כי אני נוסעת ישר אחרי בי"ס....!!

מיצי007

New member
4 ו-3

יואו!!! אני לא מאמינה עליכן אמרתי לכן יום רביעי בשרשור הקודם ואמרתן שאין בעיות!!!! אוף איתכן מה נעשה???

*superstar*

New member
אחח.. אנשים.. איכזבתם!../images/Emo4.gif

אבל פחות עכשיו אני בטווווווח יושבת ליד מיצילה
*דיד*

מיצי007

New member
מחרררררר

אתן אמרתן שאתן יכולות!!!! לא הגיוני שזה עד כדי כך נוראי שאתן לא יכולות לבטל! תמיד יש דרך מוצא. נו יאללה,מה איכפת לכן! תיקראי בשרשור הקודם שאמרת בעצמך שאתן י-כ-ו-ל-ו-ת ביום רביעי.

Sheep From Hell

New member
אמרתי שאני לא יכולה!

כתבתי במפורש אני לא יכולה לבוא!!!!!!!!!!!!!!! ואני באמת שלא יכולה לבטל כי זה קשור לעתיד שלי בצבא וזו פגישה מאוד חשובה שאני ממש ממש לא יכולה לבטל!!! וזה ממש לא פייר.... כי עכשיו אני לא יוכל לראות את הסרט כי אין לי עם מי ללכת.... :( אוף ממש ציפיתי להיום וזה ממש עצוב!!!!!
אוף אי אפשר נגיד לדחות לשבוע הבא או משהו??? כי אני ממש ממש רוצה לבוא ואני באמת שלא יכולה לבטל....

SoundsOfSilence

New member
בסוף אני כן יכולה לבוא

לא יכולתי לבוא בלי רינה (שיפ פרום הל) כי אין סיכוי שאמא שלי הייתה מרשה לי לנסוע לבד אבל ידיד שלי אמר שהוא יבוא איתי אז אני יכולה לבוא. אבל אני עדיין תומכת בדחיית המפגש בשבוע ככה שגם רינה תבוא...

BigFatLips

New member
מזה תחזרו?

אל תהיי עצלנית! תרדי למטה להודעה המושקעת ותיראי את הכל. הכל אותו הדבר חוץ מהעובדה שזה מחר.יום רביעי... ושוב,זאת מיצי ממחשב של חברה שלי.

BigFatLips

New member
שוב מיצי

אני אהיה לבושה בשחוררררררר.....הכל שחורררררררר..... ואני גבוהה מאוד. מה גם שאני אעמוד ליד הכניסה של טל בייגלס,או אשב ליד הכניסה על הרצפה. ותהיה לי סוכריה על מקל בפה. לפנינה,חשבתי...אבל בסינמה סיטי אין את הפוסטרים הגדולים,יש רק קטנים והם למעלה...אז נצטרך לטפס כדי להצטלם.

פנינושה

New member
למיצי המפגש הזה נשמע לי כזה כיף

שנפגשים אנשים שלא ראו זה את זה. אני מזה מקנאה. טוב אני צריכה להתארגן לעבודה.
וגם

BigFatLips

New member
זאת מיצי

רינה... בהודעה הקודמת על המפגש כתבתן שתיכן שאתן יכולות לבוא. תיראי,אני בעיקרון בעד שכולן יבואו,את יודעת את זה. אבל ששאלתי את כולכן פה בהתחלה אם זה בסדר שזה יעבור ליום רביעי אמרתן לי שכן. ביטלתי את המשמרת,ציפיתי לכך שכולכן תבואו ועשיתי שמיניות באוויר כדי לוודא שאני בטוח אוכל להגיע וכך גם כל שאר חברות הפורום. אני מבינה שזה משהו שקשור לעתיד שלך בצבא,אבל איך זה עד כדי כך חשוב עם זה בערב? תאמיני לי,שאני עברתי את כל השלבים של הצבא ואני יודעת מזה. אם תיצרי איתי קשר במסרים אני אשמח. שבוע הבא,מישהי אחרת לא תוכל לבוא...וככה זה פשוט יגרר ויגרר. אני ממש ממש מתנצלת,אבל אם את ממש ממש לא יכולה לעשות שום דבר כדי לשנות את זה-אחרי הכל זה פגישה בקשר לצבא בערב(זה די יוצא דופן)...פשוט תבואי למפגש הבא. אני מבטיחה לך שבסוכות או באחד החגים הקרובים אני אעשה עוד מפגש פורום. אבל שוב,זה מאוד חשוב לי שתיצרי איתי קשר במסרים...או כאן,בשם משתמש של חברה שלי או בשם משתמש שלי-מיצי007. עוד היום.

פנינושה

New member
תבלו בגדול. אני אחשוב עליכם שקועה

בעבודה ובישיבת צוות.
מיצי חשבת להצטלם ליד הפוסטר של הסרט

למעלה