אוקי לגבי המשימה

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif אוקי לגבי המשימה

לאחר התלבטות החלטתי גם אני שזה יכול להיות מגניב לאללה, מזל שנחת עלינו ספיידרמן הגיבור ועל כן המשימה היא למדל בתלת מימד את אחת הדמויות משתי התמונות שהוא שלח. אני מדבר בשיא הרצינות. נראה לי שאני אלך על התמונה השנייה. לפיכך המשימה יוצאת לדרך, תזכורת לגבי הכללים:
יהיו שני שופטים - ייעודכם בקרוב.
הגשה - בפורמט JPEG - תמונה אחת או סט תמונות, הוריזונטלי או ורטיקאלי לבחירתכם, בגודל 800X600, עד סוף מרץ. כמובן שאפשר במשך הזמן להעלות WIP-ים (WORK IN PROGRESS).
הגשה סופית רק בהעלאת תמונות לאתר ולא עם לינק חיצוני (לטובת תיעוד).
אין להפר זכויות יוצרים ואין להציג עבודות שאינן מקוריות.
העבודות יוצגו לאחר מכן בגלריה חדשה ויקבלו חשיפה בעמוד הראשי של תפוז.

כנסייה

New member
זה משאיר יותר מידי לדמיון לא?../images/Emo4.gif

אבל שווה נסיון בשביל הספורט

תמשיך משם , תעזר בדמיון

אתה תוכל לעשות שאדם בעצם צבע את עצמו ונשחק פנטומימה ויש לו מסכה או משהו,אני לא יודע .. תשתמש בדמיון אתה על הגל הנכון!

אני מוותר הפעם...

לא ממש עקבתי אחר ההתפתחויות האחרונות בפורום, אני לא יודע מה הרקע לתחרות הזאת, אבל יש לי כמה הסתייגויות בקשר להשתתפות: הציורים ששלחת... לא ממש מעוררים השראה. גם קשה לי להבין על סמך מה ייבחר המנצח. אני אישית חושב שזה מסוכן ללכת על הרעיון הזה בגלל שגם ככה לא צפוי מספר רב של משתתפים - ולא בטוח שהתחרות תניב עבודות שראויות לפרסם את הפורום בעמוד הראשי (עם כל הכבוד לכל אנשי הפורום). אני מקווה שאני לא נשמע מזלזל, אבל זה ברור שאם רק שני אנשים מגיעים לקו הגמר (סיטואציה שהיא לא בלתי סבירה לגמרי), ושניהם "לא משהו" - אזי יווצר מצב שתפוז יפרסם בעמוד הראשי יצירה "לא משהו". מה שאני בעצם בא להגיד, זה שלדעתי נושא התחרות צריך להיות מעורר השראה ומדרבן. דוקא אהבתי מאד את הרעיון של מודל תלת מימדי על רקע תמונה. רעיון אחר שגם הוא לדעתי נחמד זה לבחור ארבעה מילים, לדוגמא: "בוקר, צהוב, קר, ילדים", ולדרוש תמונה שתבטא בצורה הכי יפה את כל המילים הללו ביחד. יכול להיות שאני מושך לכיוון אחר לגמרי - שוב, לא הייתי פה הרבה זמן.

פושע , רק החלנו את התחרות ../images/Emo126.gif

כל הצעה שתציע תתקבל בברכה ומעבר לזה , גם כאחד שניסיונו מדבר בעד עצמו אני מעריך,ואשמח אם תציג את דעתך בצורה רחבה יותר מה שאולי ישנה את כללי המשחק(אני מאמין שאלדרין יתחשב)

נראה לי שהצגתי את דעתי...

בכל אופן אין לי כוונה לכתוב חיבור ארוך על ציפיותי מהתחרות - בסה"כ כתבתי שאני לא מתכוון להשתתף והצגתי כמה סיבות בשביל הפרוטוקול, ואפילו כמה הצעות לשיפור. מההודעה של אלדרין נראה כאילו התחרות כבר התחילה, וראיתי שלפחות אדם אחד כבר התחיל (די במרץ) להכין את התמונה שלו... לא התכוונתי לגרור אחרי אנשים, ובטח שלא לחבל בתחרות שכבר התחילה. אני חושב ש-Rendermaaaan ניסח זאת בצורה הטובה ביותר: "הוא בדרך כלל מדבר שטויות"...

"כמה סיבות לפרוטוקול"

תגידו לי התחרות הזאת , נראת לכם המשך תחרות ל"שגריר"? אנחנו מספר מצומצם של מתמודדים , שבסך הכל עוסקים במידול לא בהנדסה גנטית של יצורים חיים , ולא התבקשתם לתת לנו את פתרון משוואת הדי אן איי , של האדם למען טובת האנושות. אנשים נעלבים לי פה , משחקים אותה , דיי. מעכשיו כל אחד שיש לו מה לומר יגיד אותו,ולא יסתגר בפינת חדרו. אנחנו אמורים לעזור ולתמוך,פה זאת קהילת תלת מימד למי שלא זוכר. פושע שקול דבריך מחדש , כי זה שראית לפחות אדם אחד מתחיל זה טוב,רק שהוא מיד הוריד את עוגנו , אחרי דבריך. עכשיו חזרה לתחרות מלכת היום (הדוגמניות) : 1.אנחנו צריכים 2 אנשים שמבינים מספיק במידול,והינם יכולים להשתתף , כמבקרים אובייטיבים. 2.צריכים אותכם , בראש רעיון התחרות , שתתנו לנו דעתכם עצותיכם , וכמובן לא לפחד להשתמש בדמיון. אנחנו עדיין לא הגענו לסוף התחרות וישנם חמישה ימים נותרים, אלה הגענו למקום שבו ישנם עוד חודש פחות שלושה ימים. תתנו את חוות דעתכם , אל תסוגו מנחת. בהצלחה. נ.ב. מי רוצה להיות מלך ?

וואו! דמות מגניבה!

אתה עשית אותה? לעניינינו - אני חושב שאתה עושה הר מעכבר. לא צריך לעשות דיון עמוק על נושא התחרות, חוקים וציפיות. כמו שאמרת - אנחנו מספר מצומצם של מתמודדים. אבל לבקשתך שקלתי שוב ויש לי מה להוסיף בעניין: לדעתי צריך להגדיר את התחרות: האם זאת תחרות מידול? תחרות טקסטור? או תחרות שבה התמונה הכי טובה תנצח? מנקודת מבט אישית, מה שחסר היום לדעתי בפורום (ובקהילת התלת מימד בארץ בכלל) הוא חוש לעיצוב נכון של הדף, מבחינת קומפוזיציה ושימוש בצבע. כלומר, אני רואה עבודות ממש טובות שנופלות בגלל תאורה לא מחמיאה\גודש פרטים בתמונה\צבעים רווים מדי\חובבניות מבחינת קומפוזיציה וכו'. אני הייתי הולך על תחרות עיצוב - כי כל אחד יכול ללמוד למדל טוב, אבל לדעתי חסר פה (וגם אצלי אישית) הדגש על המוצר הסופי שצריך להיות ארוז כמו שצריך. מכאן, שהרעיון של אלדרין עם תמונת הרקע - לא מתאים כי הוא לא נותן למתחרים חופשיות בעיצוב התמונה והקומפוזיציה. דווקא הרעיון של הסקיצה טוב יותר, אבל בכל מקרה לא הייתי הולך על הסקיצות הספציפיות הללו. יכול להיות נחמד אפילו לתת לכל המשתתפים מודל מוכן והמנצח יהיה זה שיציג את המודל בצורה הכי טובה, כשמותר להשתמש גם בפוטושופ ובמה שרוצים. אני חושב שפעם כבר הגו פה רעיון כזה, אבל אני לא זוכר אם הוא יצא לפועל או לא. יותר מזה כרגע אין לי כוח להגות (גם זמן חסר לי). בכל מקרה, אני חושב שאלדרין צריך להחליט משהו ולבדוק כמה משתתפים מעוניינים להתחרות. אני גם חושב שיש מקום להעביר את הבשורה לפורום השכן כי יש שם הרבה משועממים מוכשרים :)

וובכן , לתשובתך.

מר. פושע יקר את ההגדרות אתה (אני מאוד מאמין), תנסח בצורה הכי טובה. כך שהעבודה הזאת מוטלת עליך , במיוחד לאור העובדה שדעתך מאוד ברורה ומבוססת על עיקרון , שגם לדעתי מאוד נכון. אותו עיקרון שמדבר על תאורה (לא מחמיאה ,בוהקת מידי,וכו'..) יותר מידי פרטים על המידול או ברקע העבודה,חובבנית מידי (בדיוק כפי שציינת , וכו'. תחרות עיצוב (לא מדובר על תחרות עיצוב פנים רבותי,שאף אחד לא ימדל חדר עם כורסאות וטלויזיה אה?), הינה התחרות הכי טובה שמישהו הציע עד כו (לדעתי). המוצר הסופי אכן צריך להיות ארוז כמו שצריך,כי אף אחד לא היה קונה מנוע של פורשה , כשהמנוע נמצא בתוך רנו שנת 87. לדעתי אתה צריך להרחיב מעט את הרעיון,להעביר את הבשורה,לבדוק בקשר למשתתפים,ולהיות אחד ממשתתפי השיפוט (מה שלא ימנע מבעדך לתת את העבודות שלך,רק שאתה לא תזכה , והתמונות שלך לא יגיעו לPIXAR סורי) מעריך את דעתך , ומקווה שאלדרין יקרא את זה כמה שיותר מהר , ויפעל לפי שיקול דעתו (מה שלא ימנע ממך לדעתי דרך רצופה לשיפור ויעול התחרות) לי גם אישית לא היה מפריע לדחות את התחרות לשבוע עד שבועיים , בשביל לראות יותר ויותר מתמודדים , מתמודדים על גביע הזהב . אדב התמונה בהודעה הקודמת נלקחה מאתר גלריות של תלת מימד. בכל אופן מה דעתכם על זאת
אוהבים את השקיע? - לינק

לא נראה לי שהבנת...

אני אנסה לחזור שנית: אין לי זמן יותר ממה שכבר השקעתי בדיון הזה - אני נתתי רעיונות וכמוני יש עוד הרבה משתתפים פעילים שיכולים לתרום מבחינה רעיונית. מאד מחמיא לי שאתה חושב שאני צריך להגיד הגדרות ולהשתתף בשיפוט - אבל אתה לא יכול להטיל עלי עבודות. אם אתה רוצה שמשהו יקרה, תרים את הכפפה בעצמך ואל תזרוק אותה על אחרים.

לא , אתה לא הבנת.. חבר

תראה , אני מבקש את העזרה שלך.. פחות או יותר זה הכל. אבל אם תתן יותר , אז מבורכת דרכך. הפורום זקוק לאחד כמוך (דעתי) , אתה מבין מספיק בשביל להיות שופט. אתה יודע מה זה אומר? שגדל המלפפון.

למעלה