אורחת בפורום - פסיכולוגית

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif אורחת בפורום - פסיכולוגית ../images/Emo41.gif

הפסיכולוגית יעל רפאלי ממכון ´טריאסט שריג´ תתארח בפורום ביום חמישי הקרוב, 21/3/02, בשעה 21:00. קצת רקע : יעל רפאלי בעלת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית של הילד באוניברסיטת תל אביב, כבר כחמש שנים עובדת עם ילדים ועם מבוגרים בבתי חולים, במרפאות חוץ, בניצן, במכון למיון עובדים ועכשיו במכון פרטי . מתעסקת עם הרבה בעיות של ילדים, הפרעות קשב וריכוז, גבולות, גירושין, דיכאון וכו´. אז נא להכין שאלות (כל שאלה הנוגעת לילדים החל מהגיל הרך ועד לילדי בית ספר).

רותי- הצעה לסדר-

אולי כל מי שרוצה לשאול שאלה ספציפית, תעביר לך אותה במסר או מייל, ובשת המפגש תפרסמי אותן במרוכז, ואז יהיה יותר מסודר? והפסיכולוגית תספיק לענות על יותר שאלות, גם של משתתפות/ים שלא יוכלו להיות פה באותו זמן. ו
על האירוח!

רותי ע

New member
לצערי האירוח מוגבל בזמן ולכן

יהיה זמן לענות רק על שאלות ON-LINE מה גם שכל היופי באירוח הוא קבלת תשובות בזמן אמת. אם זה יצליח אני מקווה שנוכל לעשות זאת על בסיס שוטף...

לילךפ

New member
שאלה לפסיכולוגית שתתארח בפורום

ביום חמישי אני אמא לבת יחידה בת 9 הבעיה שלי שכל דבר שאני מבקשת ממנה מתחיל בויכוח ומסתיים בויכוח ואני לא יודעת מה לעשות היא לא מקשיבה לי בכלל ומתחצפת כל הזמן רק מבעלי היא מפחדת ומקשיבה לו מה עלי לעשות??? תודה לילך

רותי ע

New member
תצטרכי לשאול אותה ביום חמישי בערב

האירוח יעשה ON LINE ולא ניתן להשאיר הודעות. אז להת´ יום חמישי.

חילה

New member
כיתה א´

"ש לי ילד עם מספר ליקויי למידה ראשית בעיה שפתית- בעיקר בעות בארגון משפטים בשליפה בשיום ובסיקול שנית בעיה גרפומוטורית -מתאים לגיל 4.5 בעוד שהוא בן - 6 שלישית- רמת קשב וריכוז לקוייה -מוסחות רבה ונכנס לתיסכול די מהר עד פה הנצונים מצביאים לשלוח אותו לכיתה קטנה (אי אפשר עוד שנה גן) הבעיה שזהו ילד אינטילגנטי ביותר,חברתי מאוד ,בעל מוטבציה חזקה ביותר(הכל לפי איבחונים)וללא כל הפרעת התנהגות, החשש שלי שאם הוא ילך לכיתה קטנה יהיה לו "פיגור סביבתי" (כמו שהיה בגן הטיפולי) שלא היה לו לאן להתקדם ומצד שני לא יהיו לו חברים בסביבה הקרובה-אין לי אוטו.כמה קשה יהיה לו בכיתה רגילה והאם יעמוד_ במטלות אין וחבל מאוד שאין כיתה משולבת שזהו הפתרון האידאלי לנו

למעלה