אורי ויניב ,אתם לא זקוקים ל100 י

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

garey

New member
../images/Emo41.gifאורי ויניב ,אתם לא זקוקים ל100 י

ישבתי לי בלילה ,ככה בכייף עם כוס יין ,מחשבות רצות בראש, לכל כיוון מסתכל על הפורום החדש {תת ז"ל} ונהנה מכל רגע מכל מאמר וכל תגובה , אפילו עם מעט עוקצנית ,כי אין דבר שלא יהיה איזה פילפל או קצת מלח, החוכמה שהכל יהיה בטעם טוב ,ועד אתה{ בלי עין הרע}הכל זורם אחלה , אין צורך ב 100 ימי חסד , עדיף 100 ימי המשכיות כזו , ותצליחו יותר ויותר,דעתי ההפסד הוא של הקלאסי שמציצים בנו ,ונהנים מעוצמה ומשב רוח מרענן, ידע ומיקצועיות , פרשנויות ,ואוספי מאמרים ממיגוון רחב ,כולל היסטוריות של מתאגרפים קיק-בוקסרים תאילנדים ועוד ועוד, המשיכו כך ונהנה כולנו כמו תמיד בכייף, ג'רי

תודה איש!../images/Emo9.gif

עוד חידושים בפורום:- 1. הוספתי לפורום גלריות - מי שמעוניין שתמונות יתווספו לשם פשוט שיבקש ממני... 2. הוספתי מאמרים - אנשים שמעונינים לפרסם מאמרים מענינים בלינק הזה, גם שיפנו אלי. 3. בלוחות - ניתן לפרסם על מכירת ציוד, חיפשים של חבר לאימונים, פרסום על המכונים שלכם, רוצים להוסיף עוד כותרת בלוחות...פנו אלי. יניב

לגבי הגלריות.....קבלו תיקון....

אתם יכולים להוסיף לבד קבצים. פשוט לוחצים על המילה גלריה שלמעלה והוספת קובץ..... בהצלחה יניב

matan218

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום

מזל טוב ליניב פישר ולאורי צבי על פתיחת הפורום "אומניות לחימה בזירה" מקווה מאד שהפורום הזה יביא הרבה שגשוג לספורטאים המתחרים הן בכל דבר שקשור באומניות לחימה

matan218

New member
לאורי צבי היקר

כל הכבוד לך על הסרטונים היפים אשר אתה שם באתר שלך כמעט כל סרטון אני רואה קרוב ל-5 פעמיים המשך להפתיע אותנו עם הסרטונים היפים האלה כי זה נותן לנו כוח לעוד ועודדדדדדדד

תודה מתן,

אני שמח לשמוע תגובה בין אם חיובית ובין אם שלילית,כך לפחות אני יודע כי אנשים מתעניינים.הכנסת סרטונים לאתר אמנם כרוכה בעבודה רבה,אך גם ההנאה רבה ותגובתך זו בהחלט מדרבנת אותי להמשיך ולהעלות סרטים נוספים להנאת כולם.אני מקווה כי דעתך על הפורום גם חיובית וכי אתה נהנה ממנו לא פחות ממני. שלךבפורום, אורי צבי,

eladי

New member
ומ לגבי מילון ? זה גם יהיה טוב

(למי שרוצה לדעת את ההבדל בין הוק ג'אב ואפרקאט וכו'). יניב - אתה עושה אחלה עבודה בתור מנהל
(וגם אורי כמובן)... (סתם כי בא לי לפרגן
).

ELAD,

גם על זה נעבוד,בינתיים יש את המאמר של דסקלו על הג'אב שהוא באמת מאמר נפלא וממצה. שלך בפורום, אורי צבי,

ג'רי,אתה פשוט גדול ,

כמה התנגדת לפורום בתחילה אבל הנה "מעז יצא מתוק",הכל בידינו,אם רק נשקיע,נצליח,ובהזדמנות זו תודה לך ולדסקלו על ההשתתפות הפעילה,ובאמת הפורום זקוק ל-100 כי הוא וחבריו באמת 100. שלך בפורום, אורי צבי,

נו באמת איך לא,

סוף סוף,יש סרטון שמראה את הקירבה בין הקיק-בוקס לקראטה במגע מלא!!! אוס!!!

garey

New member
אורי צבי אמת ויציב ,הקב"ה הגדול

אורי ידידי , אמת בדבריך ,הרגשתי הראשונית היתה כך ,לא בגלל שאנו כולנו לא יכולים, אנו כולנו יכולים זו עובדה קיימת, אף אדם לא יותר טוב מהשני, פשוט הרצון להצליח הוא המקדם של החיים, המחשבה הראשונה היתה שכולם ישתתפו , כל אומניות הלחימה קלאסיות ,אגרוף קיק-בוקס תאילנדי קארטה ג'ודו וכולי, והסיבה פשוטה, ככל שיותר אנשי לחימה מאמנים חניכים וקהל, ידעו על כולם תיתפתח המודעות הלוקה בחסר ,ואז אולי יפרצו מחסומים והרווח יהיה של כולם ,זו הסיבה לחשיבתי הראשונית, היות וכך הדבר, ואנו מצליחים ביחד , אז קדימה לעבודה , לחיים טובים ומאושרים לכולנו, איין סיבה לאי השתתפות ההפך קירוב הלבבות לא מזיק יועיל בעתיד לכולם בע"ה, בידידות והוקרה ג'רי מזרחי

garey

New member
אך אך איזה שבוע מתוק עבר לי בספורט

אך ממש תענוג וכייף לי ,שבוע מתוק של סוגי הספורט שאני חובב מושבע שלהם, בכדורגל אוהד הכח ר"ג שרוף משחר נעורי {אורי צבי} ניצחון על בני סכנין הלך הגביע לסכנין השנה, {בצורה ספורטיוית} מכבי ת"א כדורסל כמו תמיד פיינל פור מתוק מדבש,יאללה מכין כרטיסים למוסקבה . והדובדבן קבוצת הנוער של בני ניצחו כרגיל , מה יותר כייף ומתוק משבוע של נצחונות , שווה כמה הקפצות לשבוע טוב לכולנו ג'רי

ג'רי רעי,

לפעמים על מנת שדבר מסויים יצליח,מישהו חייב ליטול יוזמה,תוך כדי לקיחת סיכון כי הדבר ייכשל,כשלקחנו אני ויניב את נושא הפורום,ידענו מה אנחנו רוצים,"לקדם את ענף אומנויות הלחימה בזירה,ובכלל" והרי זו משאת נפשם של כל העוסקים בענף,ומכיון שאנו מכם היטב את הנפשות הפועלות בפורום,קיוינו ויחלנו להצלחתו,ותודות לכ חברי הפורום היקרים אשר כותבים,שואלים,מגיבים,וכו',הרי כי פורום זה משגשג ופורח.אז כפי שציינת ג'רי,"קדימה לעבודה"ו...קירוב הלבבות בדרך. שלך בפורום, אורי צבי,

marx04

New member
הרווח הוא של כולם

שלום ג'רי, אני עוסק באיקידו, ופורום ה"בית" שלי הוא פורום אומנויות הלחימה הקלאסיות. בדיעבד, פיצול הפורומים מתגלה כהצלחה אדירה, ואני סבור שכל אנשי אומנויות הלחימה נהנים מכך. הדיונים בפורום ה"קלאסיות" נותרו באותה מתכונת שהיתה בפורום הישן, אלא שמהפורום נעדרות כיום הודעות מתחום הזירה, שבעבר שיעממו או הטרידו (בחלקן) חלק מאנשי האומנויות הקלאסיות. הדיונים בפורום הזירה קיבלו זינוק ופיתוח אדיר ביחס למה שהיה בפורום הישן, ובנוסף לכך אין כאן דיונים בשאלות רוחניות-אומנותיות, שבעבר שיעממו או הטרידו (בחלקן) חלק מאנשי הזירה. אני באמת שמח על השינוי הזה (למרות שמלכתחילה לא הייתי בטוח שהרעיון כל כך מוצלח), ואני מצטער שהוא לווה בהרס של יחסי ידידות רבים שהתקיימו בעבר בפורום הישן. מכל מקום, אני נהנה מאד לגלוש בשני הפורומים (קלאסיות וזירה), ומאחל לאורי צבי וליניב פישר שימשיכו במלאכה הנהדרת שהם עושים כאן. בברכה, אורי. נ.ב. הקבוצה שלי, הפועל מרמורק, כבר לא במירוץ לגביע, אבל היא ניצחה אתמול את השקמה/רמת חן, ואני מחזיק לה אצבעות - עדיין יש לנו סיכוי לעלות ללאומית !

תודה רבה אורי,

ומאחל לך גלישה מהנה ופוריה. בכל מקרה של שאלה,תגובה,הערה,אנחנו פה. שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
marx04 בני שוער מרמורק ,בנוער

ואני גר כיום ברחובות

למעלה