אור ירוק לחיים

../images/Emo41.gif אור ירוק לחיים ../images/Emo41.gif

עמותת "אור ירוק" מפעילה את פרויקט "אור ירוק לחיים" , וראשון לציון היא אחת הערים הראשונות בה יופעל הפרויקט. מטרת הפרויקט - להעניק לנהג החדש ניסיון וידע להתמודד עם הצפוי לו על הכביש. במסגרת הפרויקט כל נהג חדש בעיר יקבל ללא תשלום את ערכת "אור ירוק לחיים" אשר כוללת חומר הדרכה ידידותי ונוח לשימוש, כרטיסיות תרגול, דיסק עם אנמציות של מצבי נהיגה וכן אוגדן של מפות. והעיקר -סעו בזהירות!!!

חןשסק

New member
אני נהגת חדשה ועדיין "אור ירוק" לא

פנו אליי..."-P שיזדרזו. יש דרך לפנות אליהם? כדאי שאבא שלי יעבור איזו הדרכה בשביל להיות מלווה... הוא מלחיץ

את יכולה לפנות אליהם

אור ירוק העמותה לשינוי תרבות הנהיגה בישראל, רחוב השופטים 38 רמת השרון 47210, טלפון: 03-7606162, פקס: 03-7606160

Guy Schlesnar

New member
זה ממש לא נכון

העמותה פועלת כבר כשנה,אולי קצת פחות. כשקיבלתי את הרשיון,עוד בדצמבר,התקשרתי אליהם. הם מבטיחים כל מיני מתנות,שלט "נהג חדש",ערכת תיקון לרכב,ועוד כל מיני דברים. הייתי אמור לקבל גם דף שאלון כזה שאני אמור למלא אחרי כל נסיעה במהלך שלושת החודשים עם הנהג המלווה. אז אחרי שקבענו פגישה,קיבלתי סקר קטן ודי מסכן. קיבלתי גם די וי די של העונה העשירית של חברים,שככל הנראה רמז על הבאות,בגלל שאף אחד משלושת הדיסקים בערכה הזו לא עבד. שאלתי את הבחורה שבאה איפה הדברים שהבטיחו לי. היא אמרה שלא היא מביאה,אלא ישלחו לי בדואר. אז חיכיתי. אחרי שבוע שלא קיבלתי כלום,התקשרתי אליהם,ואמרו לי שהם מצטערים ושהם יטפלו בזה. חיכיתי עוד שבועיים. שוב התקשרתי,ושוב אותה הבטחה ריקה. ככה עשיתי עוד פעמיים. בפעם החמישית,ואחרי חודשיים מאז קבלת הרישיון,התקשרתי וכבר די התעצבנתי עליהם,אמרו לי שאני גם לא אקבל כלום,כי ראשון ורחובות הן שתי ערים שבהם עושים את השאלון ברגע שאתה מקבל את הרשיון,ועוד אחד ברגע שנגמר המלווה,אבל את הדברים שהבטיחו אני לא אקבל. כבר ממש לא היה לי כוח להתעסק איתם ולהצביע להם על העובדה שדואר נשלח לכל הארץ,ושהם לא צריכים לעשות מאמץ מיוחד בראשון או רחובות שהם לא צריכים לעשות בכל עיר אחרת. אמרתי להם שהם שקרנים ושאני איתם סיימתי,ושלא יבואו לעשות את הסקר בסיום המלווה,וככה נפרדו דרכינו. אני ממליץ לכולם להימנע מעמותת שקר ירוק,כי את כל מה שהם הבטיחו אתם לא תקבלו.

המידע שרשמתי מפורסם היום בעיתון

השקמה. חבל באמת על מה שאתה מספר...ואני אדמח לדעת אם י עוד מקרים כאלה ואני אפרסם את זה.

just almog

New member
גם אחותי עשתה ת'שאלון הזה.

ואצלנו הדיוידי של חברים עבד ואפילו היה מגניב. ];

Guy Schlesnar

New member
והיא קיבלה את שאר הדברים?

שלט,ערכת תיקון לאוטו,דף משימות וכל השאר?

just almog

New member
לא נראה לי.

אבל היא רק לומדת,אין לה רישיון עדיין אם זה קשור אכשהו..

למעלה