אז איזה להקות יפרצו ב2008?

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gifאז איזה להקות יפרצו ב2008?../images/Emo41.gif

איזה להקות קטנות שעכשיו עדיין עונים לכל הודעה במיי ספייס בעצמן יתנו לאנשי חברת התקליטים שלהם לעשות את זה עד סוף השנה? יש ציפיות או משהו? אלבומים שאתם מצפים להם ב2008 אולי? אני מאמינה שזאת תיהיה השנה של דבונטה lightspeed champion

M a a y a n K

New member
אני חושבת שזה המקום להמלצות

כי אני ממש לא מכירה להקות מייספייס כאלה, בקושי יש לי זמן לראות את הערוץ לצערי... ואיזה אלבומים הולכים לצאת השנה?

SainTonix

New member
אני חושב שהשנה הולכים לתפוס בגדול להקות

כמו Madina Lake (שיגיעו אל אלה שעדיין לא הגיעו אליהם חח), Cobra Starship עם אלבום מאוד כיפי עם פוטנציאל להיות מיינסטרימי ביותר, מקווה שיגיעו בקרוב לרמת הפרסום של חברים שלהם מאותו לייבל- פול אאוט בוי, פאניק, פארמור, דה אקדמי איז וכו'.. ונראה לי שגם Plain White T's הולכים השנה להיות הרבה יותר מפורסמים. בארץ אני חושב שהשנה אולי HIM יכנסו סוף סוף לתודעה עם האלבום החדש, את A7X כבר יצא לי לשמוע ברדיו פעם אחת כשישבתי בפיצה האט חח אז אני מקווה שגם להם תהיה השנה פריצה בארץ.

M a a y a n K

New member
אוי...

Plain White T's ממש צ'יזים כאלה... הם מזכירים לי להקות של פעם כמו אן סינק, סוג של מארון 5, או שזו רק אני?

../images/Emo45.gif גם לי

הם בסדר... אבל לא משהו שהייתי שומעת מעבר לגבולות הגלגל"צ או מדי פעם בטלוויזיה

elknetld2kil

New member
יש לי כמה ניחושים

והנה הם: Scary Kids Scaring Kids Outmatch (אחת ההבטחות הגדולות, לדעתי, אבל לא נראה לי שהם יגיעו לMTV2) 32 Leaves (אולי הם יצליחו בארה"ב, אני מקווה מאוד שכן) Seether My American Heart אני מחכה בינתיים בעיקר לדיסקים של: Outmatch 32 Leaves Ra TrustCompany Theory Of A Deadman Default July For Kings Ryan Star

elknetld2kil

New member
באמת?

לא ידעתי... (יש לי את דיסקליימר המקורי שקנו לי בערך יומיים אחרי שהדיסק יצא בארה"ב, אז אל תדאג לגביי הדיליי) לפני יומיים ירדתי לראות טלוויזיה _בפעם הראשונה אחרי חודשיים ומשהו) ושמתי VH1. להפתעתי, היה את החידוש Kiss Me של new Found Glory, שאחריו, הגיעו סית'ר עם Fake It. חשבתי שאולי כאן תגיע הפריצה שלהם סוף סוף לאירופה ולM2.

Rock Bottom

New member
אממ..

האמת שבזמנו Broken עם איימי לי היה נחרש המון ב-MTVים למיניהם (כולל Vh1). לא נראה לי שמ-Fake it הדי לא משהו, יש לציין, הם יצליחו לעבור את מחסום ה-MTV, כי באירופה הם מוכרים מספיק. אבל כמוני כמוך, גם אני הופתעתי כשראיתי את הקליפ שלו לראשונה ב-MTV. שכחתי שאתה אוהב רסלינג אז אתה אמור להכיר את סית'ר מימים ימימה.. אתה יודע, עשו איזה מאתיים Themes ל-PPV's + הכניסה של זאק גאוון |רסלקראפ|. את האלבום החדש עוד לא שמעתי, אבל קשה לי להאמין שהוא מתעלה על דיסקליימר 1+2. חוץ מזה שממש התאכזבתי מ-Fake it, אז עושה רושם שאני לא אנסה לשמוע אותו גם. אה, ובנושא אחר לגמרי! מזל טוב בנאדם! עד 120 וכל העיניינים האלה.
(קצת פספסתי את השרשור הרלוונטי ולא נראה לי היה הכי במקום לאחל לך שם אחרי איזה שנה.

Rock Bottom

New member
טופיק מגניב ../images/Emo45.gif

יש כמה שאין לי בעיה לחשוב עליהם בקלות. Red Blood Shoes לדעתי שהם הצמד האינדי הכי מגניב ששמעתי מאז Shy Child, רק שהם לא עושים אלקטרוני בכלל, אבל לא קשור. כשייצא הדיסק אני מאמין שהם יקבלו פוש ענקי בערוץ. בינתיים אפשר למצוא איזה קליפ או שניים שלהם ב-120 דקות (בין 3 ל-5 לפנות בוקר, לאלה מאיתנו שלא אוהבים לישון בלילה). הם גם הופיעו בחגיגות ה-5 שנים של גונזו והיו מעולים. כדאי לחפש מי שלא מכיר. The Courteeners גם ירוצו חזק לדעתי השנה. הסינגל הנוכחי שלהם What Took You so Long משודר המון בערוץ לאחרונה והם גם נשמעים מגניב. הסולן שלהם מזכיר לי קצת את טום מקסאביאן משום מה.
Foals, שכבר מצליחים סבבה עם Balloons שנחרש די הרבה בערוץ. יש להם גם סינגל בשם Mathletics שהוא די חמוד. הם להקת MTV2 טיפוסית כזו שאוהבים בערוץ לשדר. הם יצליחו די טוב השנה, אני מאמין שגם כשהדיסק ייצא ילך להם לא רע בכלל. Sons and Daughters, למרות שהם ממש לא חדשים ויש להם כבר אלבום שלא הכי הצליח וכמה EP's, צפוי לצאת להם אלבום חדש החודש אם אני לא טועה שהם שיחררו ממנו כבר 2 סינגלים מעולים - Darling ו-Gilt Complex. כדאי לחפש. לאלבום החדש קוראים This Gift ולפי הסינגלים אני ממש מחכה לו. אני חושב שמיותר לציין את הוומבאטס שכבר חוו את שנת הפריצה שלהם ב-2007 שהייתה טובה מאוד, אבל ב-2008 הם יקבלו הרבה ספוטלייט לדעתי, ופריקין בצדק, כי הם הדבר הכי כיפי שאתם יכולים לנגן אצלכם בוינאמפ/אייפוד/מערכת/DVD/וואטאבר ששמעתי בשנה האחרונה, בחיי. Friendly Fires יצליחו בענק לדעתי. את Paris המגניב שלהם כבר חורשים בלי הפסקה וחוץ ממנו יש להם סינגל ישן יותר בשם On Board שהוא גם כיפי לגמרי. אם זיין לואו הימר עליהם, אז זה מקור די מוסמך לדעתי להגיד שהם הולכים לככב השנה. מיותר לציין גם את Operator Please שכבר מראים סימני הצלחה ענקיים (למרות שאני יכול להישבע שכשראיתי את ההופעה שלהם בטור של גונזו, יש איזה שיר שלהם שאת כל הריף שלו הם גנבו לגמרי משיר ששכחתי כרגע, אבל ברגע ששמעתי את זה ישר קפצתי ואמרתי שזה מחדל רציני. אם מישהו יודע על מה אני מדבר שיזכיר לי באיזה שיר מדובר, תודה
). ובקטגוריית ה"כבר פרצנו מזמן, אבל אנחנו עדיין פה וניתן לכם בראש ב-2008" אפשר לציין את The Enemy שאני מאמין שישחררו עוד 2 סינגלים לפחות מהאלבום, Bat for Lashes (היא שולטת לגמרי), CSS (כי אף פעם לא נמאס מהם, ואני מאוד מקווה שיוציאו אלבום חדש השנה), קייט נאש כפרותעליה, ואולי Shy Child (אם הם יצליחו לקבל יותר זמן מסך השנה).

../images/Emo216.gifאה..

בנוסף למה שנאמר פה, אני חושבת(חושבת, על מי אני עובדת? מתפללת!) שמישהו בארץ חוץ מאולי 15 איש יכירו את FEFF
להקת מטאל/רוק כבד. אני ממש אהבתי אותם..

למעלה