אז איך הייתה השנה שלכם?

nitzan111

New member
../images/Emo41.gifאז איך הייתה השנה שלכם?../images/Emo41.gif

איך אתם מסכמים את השנה החולפת? נהנתם? מיציתם? החמצתם? מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? השנה שלי הייתה ככה ככה, אני מרגישה שהזמן עבר סתם שלא למדתי כמו שרציתי, הרבה דברים שתיכננתי לא יצאו לפועל. אבל מצד שני, עברתי תהליכים (נפשיים) חשובים,השלמה, ואני מרגישה ש"חזרתי לעצמי" אחרי טראומה קשה שעברתי.גיבשתי לעצמי מטרות מאד מאד ברורות. השנה הזו מתחילה בסימן של לימודים ועשייה. ומה אני מאחלת לעצמי לשנה החדשה? רק בריאות
,הצלחה בלימודים
וחברים מדהימים כמו היום
אז שנה טובה ומתוקה לכולכם

BARSASOS

New member
ת'אמת..

אני בטוחה שלא רק לי השנה עברה מהררר!!! זה ממש נראה לי כאילו לפני חודש קרה משהו שקרה לפני יותר משנה.. זה ממש מוזר..חחח..בכל מקרה.. הייתה לי אחלה שנה..גמרתי יסודי, טסתי הרבה והלימודים גם היו בסדר ובכלל הייתה שנה מאוד כייפית..! אני מקווה שזא תהיה שנה יותר טובה :] גם לי, וגם לכולם..! שנה טובה :]

זה בלוג בתפוז,

אתן יכולות להכנס דרך ה"כרטיס אישי" שלי בתפוז..
ואם כבר קראתם-תגיבו.

ברו'ש,

השנה שלך באמת הייתה אחלה..
נסיעות,הופעות,חוגים,לימודים,חברים,משפחה.. לא פשוט להסתדר עם כל כך הרבה דברים, אבל ידעת להסתכל על הכוס המלאה תמיד..
אני מאחלת לך שנה נפלאה
.

BARSASOS

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

תודה !!!
באמת היו קטעים השנה ממש לחוצים..שלא ידעתי כבר מה לעשות עם עצמי.. היו לי מלא הופעות, חזרות, שיעורים, מבחנים, חוגים ומלא..והכל בכמה שבועות..הייתה אחת שהייתה בסוף הלימודים השנה, כי גם היה את המכביה+החזרות וגם התחרות שירה שהשתתפתי+חזרות וגם המופע סופשנה של הלהקה שלי +חזרות וגם המופע סופשנה של היסודי+חזרות..אמא..מפחיד להיחזר עכשיו..והכל בשבוע בערך..! ועוד הכל היה יום אחרי יום..בעעע..אבל הסתדרתי איכשהו :] אז פעם אחרונה! שנה מעולה לכולםםם!!! שתהיה שנה מלאה בדברים טובים! ורק טובים..ואם לא הכל טוב אז לפחות הרוב :] ו..זהו:]

למעלה