אז לגבי אתי

../images/Emo41.gifאז לגבי אתי../images/Emo41.gif

האמת שאני לא צופה הרבה, כמעט ולא.. אבל.. נכון שאתי היא פשוט אחת השקרניות הכי גדולות שנראו על המסך? (בסדר , יש שם עוד כמה כאלו, *שיעול* ליז.. *שיעול*) שקרנית וצבועה, ולפעמים אני חושבת שהיא פשוט לא מודעת שזה מה שהיא עושה. כי זה עד כדי כך שקוף שזה לא להאמין. פעם אחת היא סיפרה על הצבא.. משהו על לוחמות בגולני... חבר'ה? יש לוחמות בגולני??? לא נראה לי. רגע אחד היא מרכלת על מישהי, שניה אחרי (תרתי משמע) היא מחבקת ומנשקת אותה. גם על איתן היה לה קטע כזה שהיא דיברה עליו לא יפה, ושניה אחרי.."כפרעליך חיים שלי, אין עליך אין מושלם". איך הם לא רואים את זה? אפילו לא מדברים על זה בחדרי חדרים, כלום! נשגב מבינתי. למעט ענבר ואיילת שאני מחבבת אותן בתור סתם בני אדם, יש שם אסופה של זבל, כולל הבנים.

מאיפה אני מכירה אותך?

תודה. בקיצור, אני לא מבינה איך בכל זאת הקהל משאיר אותה. לא מבינה את זה!

ela501

New member
כי אולי היא מכניסה עניין בתוכנית היבשה הזאת

תראי רק כמה עניין היא מייצרת פה בפורום ביום לטוב ולרע, היא דמות מאד צבעונית בתוך ים הצפונבוניות

KEEK

Member
זאת תשובה לשאלה למה ההפקה רוצה אותה

אבל למה כל הבית מפחד ממנה, זה לא ברור.

ela501

New member
כי היא מוקד מאד חם בבית וכולן רוצות את אהבת

כי היא יודעת להעניק אהבה בשפע

אהבה בשפע

וריכולים בשפע על האנשים שהיא סו קולד אוהבת. אולי על קרן היא היחידה שהיא לא דיברה.

רותי167

Well-known member
אתי אהבה בשפע? אתי סטירה ליטוף והרבה

ריכולים ושקרים. בשום תוכנית ריאלטי לא נראתה משתתפת נוראית כמוה.

KEEK

Member
אם זה נחשב אצלך אהבה בשפע

קצת כואב לי עליך.....

אתי יודעת להעניק אהבה בשפע? זו אהבה שמזכירה

לי צ'ק ללא כיסוי. הרבה מחמאות,מילים חמות אתי מפריחה על מי שהיא חפצה בזמנו באותו רגע נתון,אבל את המילים והמחמאות הללו אתי שוכחת ומפרה באותו הרגע שהיא אומרת אותן. אתי היא מסוג הבחורות שנלכדות בשקרים של עצמן,ולא רק על שקרים על אחרים,אלא גם השקר העצמי שהיא מספרת לעצמה כל בוקר. המראה שהסביבה רואה את אתי במראה הוא לא המראה שהיא רואה את עצמה. וזה חלק קטן מהבעיה הגדולה של הבחורה הלא שפויה הזו.גם שיטת המכירה הזו של מוכרים מנוסים(הענקת מחמאות רפות משקל ללקוחות כדי להשיג את כספם)ירדה מין העולם. רק אתי מטבריה ממשיכה איתה עד הסוף,אבל מה שהכי מפליא ומפתיע שמה שקונה את ירדנה בוחבוט מהמרכז המסחרי של טבריה גם קונה את דניאל טרקאי מאצולת רמת אביב,וגם את קרן,ליז,ליהי ומי לא שם. שלבחורות ולאנשים חסר חום,ובטחון עצמי בתוכן,כל שרלטן ושרלטנית יכולות בקלות להכנס לליבן. וזה מה שעצוב בבחורות הרווקות האלו.כל כך הרבה חום חסר להן בחיים שגם זיוף,יכול לחדור אליהן בקלות-אתי.

תוכנית יבשה

אבל איזה עניין? עניין עצוב. שקרנית, מפיצה שמועות, סכסכנית, פה מסריח, היא לא יודעת לדבר חוץ מלקלל. מה אני אגיד לך...

KEEK

Member
יצאנו כמה פעמים.. את לא זוכרת? ../images/Emo8.gif

מכירה מהפורום של האח ברוכה הבאה

tapuzo

New member
כל שיחה של ליז אחרי 3 דקות: עורכת דין..

יש לה תחומי שיחה מאד מגוונים: עריכת דין, עורכת דין, חוקים, עבודה במשרד, בחינות לשכה, כשלמדנו למבחנים, עורכי דין, משפטית..

כל שיחה שלה מדכאת אותי

הקול שלה מרדים אותי, יש לה קול עייף ומשעמם, והיא בעצמה כבדה ועייפה. אהבתי איך תפסו אותה בשקר והיא התמוטטה כי לא ידעה איפה לקבור את עצמה ואיך להתמודד עם זה.

למעלה