אז לגבי אתי

ליז: "סוג של" "סוג של" "סוג של"

ליז!!!!! סתמי!!!!! יחנעעעעע זקנה כל כך מעייפת.... כל היופי החיצוני שלה נמחק ברגע שמכירים את אופי המעייף שלה..

בוףברכה

New member
הזמרת..איימי ויינהאוס..נמצאה ללא..רוח חיים..

זה בגלל שאיתן לא רצה אותה??

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה זה, בגללך רצתי לבדוק ברשת. (התעייפתי) אני בשוק! כאילו, טוב אני לא בשוק, זה היה צפוי.
חבל, אהבתי מאוד את האלבום שלה, אישה מוכשרת, הרסה לעצמה את החיים. ובנימה אחרת, לדעתי, היא לא מתה מהסמים, אלא היא התאבדה. כי איתן כן רצה אותה.

הכבוד המוגזם שנותנים לאורבך כ "רווק" הפך ללא.

רלוונטי בוילה. מאתמול קרה מ ה פ ך!!! בן זלץ ג'ים קרי הישראלי הפך להיות הגבר הנחשק ביותר בוילה,ובכך עקף את הגביר אורבך,וביסס עצמו כאליל הנשים החדש בוילה. לא שזה תחרות כה קשה,אתם יודעים האופציות הן יוני חפראווי בעל בלוטת הסקס אפיל הממיסה.,או אורן(מי זה בדיוק). נכון להיום חצי מבנות הבית רוצות את בני בני ילד רע. השדודות לרגליו ולפרצופיו הלא קשורים הן-עדי,אתי,ליהי,ענת,וגם לירון היתה בקטע שלו. בן זלץ האיש והעוויות פנים,הוא הוא הרווק האמיתי.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

זה רק מראה אגב, שהפורמט יכל לעבוד, אם הליהוק היה מספיק טוב. אם אפילו בול עץ מחלל החיצון כמו בן יכול לסחוב את התוכנית, אז תחשבו מה היה יכול לעשות רווק נחשק באמת...

מותק

זה לא בלוטת הסקס. אמור בונגילה, ב ו נ ג י ל ה ! (אוף, איפה רגע רק רגע??) הפורמט הזה אכן יכל לתפוס, לו הביאו רווק נורמלי ולא לתך צנון מתנשא ודביל, באופן כללי.

כן מיצי הבנתי שהוא בכה ששפכו עליו קמח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם למישהו יש את הקטע אשמח לראות כי פיספסתי. אולי הוא דרש לראות רופא ,אתם יודעים קמח זה דבר רעיל,חחח

בוףברכה

New member
ראית..בעונה ה-1..של האח...מה שחר עשה לרנין?

עם הקמח+המיים.....0נשאר רק ללוש אותה ו...להכניס לאפיה... קורעעע

כן אני זוכר.זה קאלט,אבל לטעמי הקטע הכי קורע..

או אחד מהקורעים ביותר הוא עונה שעברה עם פרידה הכט,אלעד צפני ונייר אלומיניום. לראות גורילה כמו פרידה הכט רצה ב3.00 בלילה אחרי צפני הגמד שמרעיש עם נייר אלומיניום זה קורע ברמות

בוףברכה

New member
אצלי הקטע הזה...עם האלומניום..לפנתאון...

כל פעם זה מצחיקאותי...אופו עידמןן...שיעלה תקטע..??

dindan84

New member
אפרופו שחר-הרגע ראיתי אותו.בקניון ק.אונו-יש

לו חנות סלולרים נראה כמו שימפנזה..אבל חייבת לציין שהוא מאוד מאוד נחמד ללקוחות לא סבלתי אותו באח 1 זוכרים כמה ביצים טרף להם ביום ?

אין לי מושג החמצתי את הקטע,רק שמעתי עליו פה.

אבל מאז "תקרית הקמח" אין אורבך. האם יכול להיות שלרווק יש אלרגיה לקמח? ואיך לא ידענו על זאת לפני?

למעלה