אז לגבי אתי

Lichy7

New member
מיצי את רצינית?

אני לא בבית, ממתינה בשדה התעופה לאחותי.. ואוו, אז עכשיו בכלל כואב לי עליה. היא ברשימת השנואים עליי בבית אומנם, אבל כואב לראות שאדם שכולם היו סביבו (ולא משנה מאילו סיבות כרגע) פתאום הופך לאחד שכולם מתרחקים ממנו

כן

זה העדכון מוואלה אתי ויוני שוב רבים אתי: "נמאס לי כבר שכל פעם שאתה יוצא מהחדר עצבני זה יוצא עליי! על קרן זה בחיים לא יוצא אז די! אף אחד לא מתנהג אליי ככה!" יוני: "בואי נקח קצת מרחק אחד מהשנייה ואז יהיה לכולם הכי טוב! כתוב שמה גם שליהי ואתי השלימו, אבל לא הראו את השיחה בכלל, רק את הסוף. מקודם היא צחקה עם איתן, קרן וליהי.

Lichy7

New member
ויי זמיר, איזה סלט

טוב לפחות עם ליהי היא השלימה. השאלה היא עד מתי כי על פניו נראה שליהי ובן הולכים חזק לזוגיות.. תודה על העדכון מיצוש

מה שקרה

זה שאתי בקשה מיוני שיפסיק להוציא את העצבים שלו עליה. היא אמרה שגם כשהיא במחזור היא לא מוציאה את העצבים שלה על אחרים. היא אמרה שהיא מכבדת כל אחד ועליו לכבד גם אותה. יוני בציניות: כן, בטח, מכבדת. יוני הציע שהוא יתפוס מרחק ממנה, והיא תתפוס מרחק ממנו. אתי: זה מה שרציתי יוני: אז הוצאתי לך את המילים מהפה. אתי אמרה שמתאים לה שהם יתרחקו זה מזו, אבל ממש מרגישים שאתי לא ממש אוהבת את זה. כמה דקות אחר כך יוני עדכן את איתן בסיפור הזה.

Lichy7

New member
תודה רבה יקיריי ../images/Emo24.gif

גם בבן גוריון אתם איתי
אין אין ככה זה. 3 שעות אתייבש מול המסך ואראה רק את איתן מפהק או את יוני חופר, כשאצא לרגע פתאום תתחיל כל הפעילות

24שעות1

New member
יוני ממש נחש - משכנע את בן ואורן שיציעו

לאיתן להדיח את עדי . האם זה בגלל שהוא נדלק על ענת ושימו לב בכל שיחה שלו עם איתן הוא מצליח להשחיל איזו מילה נגד עדי. לזה קוראים שיפת מח סמוייה.

Klayhamn

New member
לדעתי

עדי צריכה לתבוע מיוני פיצויים בסך מליון שקל, על זה שהוא הרס לה את הסיכויים במשחק כבר מיום א' בגלל טינה שיש לו נגדה עוד מלפני המשחק.

שאפולי

New member
את יודעת שאני קוראת פה

כל מה שכתבת זה קופי פייסט למה שאמרתילך במסנ

למעלה