אז מה... באים לכאן הרבה

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifאז מה... באים לכאן הרבה../images/Emo35.gif

לפני כמה חודשים פרסמתי מודעה נואשת לעזרה, וואללה - מתה עליכם ואין לי זמן להגיע לכאן. אמרתי, יאללה נו... אני אחלק כרטיסים ואדאג לכל מה שמאחורי הקלעים, אבל שמישהו ייקח את היוזמה לכתוב ולטפח ולהשקות עציצים במקומי. אני אפילו אדאג לצבוע אותו באיזה צבע שמתחשק לו! אח"כ רעות וה-
הגיבה ישר ב"נוטשת!" ואני בכלל לא התכוונתי לעזוב, אבל עכשיו גם ההנהלה שם למעלה מציקה לי וכנראה שרעות יודעת על מה היא מדברת מישהו צריך לקחת את הפורום הזה ממני וקשה לי להיות זאת שמודה אבל צריך מנהל חדש
אני מוכנה להעביר את השרביט, להעביר את הידע והנסיון, אפילו טלפונים חשובים ובונוסים לרציניים
הייתי רוצה מישהו שיוכל להתחייב לתקופה מכובדת אבל גם מנהל\ת זמני\ת זה לא רע. יש קופצים? קופצות? הדר0? תגיבו בפורום, תגיבו במסר, תגיבו. With Love Rotem30035

הייתי שמחה לעזור

אבל אסור לי לעזור בצורה רשמית כי אני חתומה על חוזה מגביל עם המתחרים של תפוז. יכולה לעזור בצורה לא רשמית.

ROTEM30035

New member
בצורה לא רשמית כולכם עוזרים =]

אני צריכה מישהו שגם יהיה פעיל וגם ינהל את האדמין. אבל תודה :)

תמרוש5

New member
הייתי רוצה,

אבל אני לא באמת מספיק זמן ליד מחשב עם אינטרנט בשביל זה.. אסור לתת לפורום למות

אתן מסוגלות בהחלט להתמודד עם האתגר

רותם בהחלט מנהלת מצויינת, אבל גם אתן תוכלו להיות מצויינות. זה לא יהיה מצויין-כמו-רותם, זה פשוט יהיה מצויין-כמו-לאורה-ו/או-נדלסית. חוץ מזה, אנחנו (וגם רותם) כאן בשביל לעזור.

ROTEM30035

New member
מחזקת את דבריה של טלית

זה לא צריך להיות אני, זה צריך להיות אתן. אם מישהי מעוניינת ויש לה את הזמן להשקיע, אני אתמוך בה בכל פעילות. לארגן, לעשת טלפונים - זו לא הבעיה. אני מחפשת מישהי שיכולה להיכנס כל יום, לכתוב כמה מילים, לפתוח נושאים לשיחה, לעשות קצת סדר ולהגיב למשתמשים חדשים. אלה הדברים שבאמת מייצרים פעילות בפורום. אז הנושאים יהיו אחרים והדיבור יהיה קצת שונה, זה לא נורא :) ואם תצטרכו עזרה ברעיונות לתחרויות, בחלוקת כרטיסים, במפגשים, בשביל זה אני כאן תמיד =] יש כאן קהל גדול של משתמשים ומשתמשות קבועים, אפשר לחלק סמכויות, אם נראה לכן שאתן לא יכולות לגמרי לבד אבל מישהי אחת צריכה לקחת ממני את הכחול. מממ... אולי נעשה מזה מפגש פורום, מה דעתכן? מפגש שהוא גם טקס העברת השרביט? קצת בשם המפגש, קצת משחקי חברה ובסוף שיחה שבסופה נבחר מועמד\ת חדש\ה זורמים? זורמות? (ההודעה כתובה לפעמים בזכר ולפעמים בנקבה, ובכל מקרה מתייחסת לשני המינים)

אני אשמח ../images/Emo13.gif

מפגש פורום נראה לי מגניב ובכלל אני חושבת שיכולה להיווצר פה חברות מדהימה של בנות אם נכיר יותר אחת את השניה.

ROTEM30035

New member
שמחה זו התחלה טובה

חברות זה המשך עוד יותר טוב. נעבור למסרים בנושא ניהול ושות' =]

הדר 0

New member
הממ... מסקנה כללית כזאת

סיכמנו שאני אשמח לעזור, אבל שאני מטיילת בעולם אז אני קצת מוגבלת.

misheani

New member
לצערי אני לא נכנסת מספיק בשביל להיות מנהלת

ולצערי, כי את מנהלת מעולה. בחיים לא קיבלתי כל כך הרבה עידכוני רונה ישירות למייל מהפורום :)

למעלה