אז מה היה לנו היום?

g u i t a r

New member
../images/Emo41.gif אז מה היה לנו היום? ../images/Emo41.gif

היה (קצת מדי) NOVA. היה "מוכנים ניצנים" (---> מקורי, אבל ישן מדי בשביל שיהיה מצחיק) היה שיר ישן של נובה, אבל הוא הופסק עקב זיופים. אני לא אגיד של מי. היה חיקוי מצויין של פבלו רוזנברג! עמי, ת-ו-ת-ח! (תעבור לסטנד-אפ), וחיקוי עוד יותר מצויין למויאל. אישית, נקרעתי מצחוק. והיה יותר מדי זוהר ארגוב. ויש כבוד. אבל מה שהכי חשוב, היו במשך הבלוג, בין 36-18 איש רוב הזמן. אני גאה.
לילה טוב. ותודה שהייתם איתנו. להתראות בשבוע הבא.
מיטל

dsol

New member
באותה הזדמנות אני אציין שאני...

התמכרתי ללהקה ולכן... אני מצטרף לפורום (מקווה שאין לכם בעיה עם זה.. ואם זה תשמרו אותה לעצמכם) אני דודי בן 17 מאשדוד ^ פעם ראשונה שאני שומע/רואה את נובה ובהחלט לא אחרונה

g u i t a r

New member
דודי!

שמחה לשמוע. ברור שאתה מוזמן להצטרף אלינו, איזו שאלה
ושמחה גם לראותותך כאן, בקהילה הקטנה, חמה והביתית שלנו. נראה אותך בהופעה הבאה. לילה טוב מותק.

g u i t a r

New member
אני רוצה לנסות משהו

הקפצה
עבד לי?! (ראיתי את זה בכל הפורומים. התחשק לי גם :)

הבלוג

היה נחמד... משום מה אני מרגישה שהבלוגים מדרדרים בזמן האחרון, מוזר
וגם פאקינג העיפו אותי, איזה זבל! בקיצור, כולם להגיע לבלוגים בחודש הקרוב, NOVA שלנו יארחו מפורסמים! וויייפייייי! איזה כיף לנו! :)

הסבר: (חחחח)

תפוז העיפו אותי מהצ'אט בגלל שפירסמתי כל פעם את הפורום (באותה כתובת, בשלב מסויים זה מעיף אנשים, מסתבר). זוועה

../images/Emo18.gif כמה דברים חשובים ../images/Emo18.gif

שבוע הבא, לא להתבלבל, הבלוג ישודר בשעה 21:30!!!!!
מיטל היא העוזרת הפקה הרשמית של הבלוג! אם יש לכם שאלות הצעות תלונות אפשר ורצוי לפנות אליה....
ב- 6 ליולי nova מופיעים בראשון, בפאב המיטש'... פרטים בהמשך.... זהו... מקווה שנהנתם היום בבלוג, למרות שהיה הזוי קצת.... ודודי... ברוך הבא.... מקווה שתהנה כאן ושנראה אותך בהופעות.... לילה טוב לכולכם.....

טולייצ

New member
../images/Emo24.gif

היה נפלא. ברכות למיטל ובהצלחה [אל תשכחי לקחת אותי יום אחד איתך],וברוכה הבאה לדודי

dsol

New member
../images/Emo140.gif

איזה פורום כיפי..... כולם פה נחמדים ^ ואלי בקרוב נקפוץ להופעה...

ברררר

New member
בראשון? אווווףףף נורא רחוק

אם זה היה קורב הייתי באה!!! מעניין אותי איך הם מופיעים

g u i t a r

New member
בראשון! כן, בראשון!!!

תקשיבי ילדונת, אם אין לך תירוץ, שהוא אחד מהבאים: א. את גרה במטולה. ב. את גרה באילת. -אז אין לך שום סיבה לא להגיע. יש לנו את אלוש(כפרה עלייך, קבלי
), שגרה בנהריה (שזה כשעתיים וחצי נסיעה
) ואלוש, הילדה היקרה הזו, כיבדה אותנו בנוכחותה, בהופעה האחרונה של NOVA ברשל"צ. מתוקונת, תרשי לי ללמד אותך משהו שלמדתי על בשרי בחיים-
"אין דבר העומד בפני הרצון" וזה כל-כך נכון... תאמיני לי... (ושלא תעיזי לכתוב לי בתגובה את ההמשך המטופש של המשפט הזה!) קיצור, איפה את גרה שזה מהווה כל-כך בעיה?! אולי נארגן משהו...
יומנעים
מיטל

למעלה