אז....מה חדש כל החדשות על האו.סי ועל הכוכבים שלה..ממש כאן!
W West Doll New member 6/2/07 #1 ../images/Emo41.gifאז....מה חדש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif כל החדשות על האו.סי ועל הכוכבים שלה..ממש כאן!
../images/Emo41.gifאז....מה חדש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif כל החדשות על האו.סי ועל הכוכבים שלה..ממש כאן!
W West Doll New member 6/2/07 #3 תמונות מה-2 לפברואר הנה רייצ'ל עוזבת את מר צ'ו. כנראה שזה מסעדה או משו...אין לי מושג בכל מקרה, היא נראית טוב והיא ממש חמודה פה תמונות
תמונות מה-2 לפברואר הנה רייצ'ל עוזבת את מר צ'ו. כנראה שזה מסעדה או משו...אין לי מושג בכל מקרה, היא נראית טוב והיא ממש חמודה פה תמונות
W West Doll New member 6/2/07 #4 והנה תמונות ../images/Emo58.gif הם אפילו תמונות ספויילר לאלה שרואים את העונה הרביעית אני חושבת הנה רייצ'ל על הסט של האו.סי והיא לבושה בלא פחות מאשר שמלה כלה מעניין מה הולך להיות שם פה תמונות
והנה תמונות ../images/Emo58.gif הם אפילו תמונות ספויילר לאלה שרואים את העונה הרביעית אני חושבת הנה רייצ'ל על הסט של האו.סי והיא לבושה בלא פחות מאשר שמלה כלה מעניין מה הולך להיות שם פה תמונות
W West Doll New member 9/2/07 #16 רייצ'ל בתצוגת האופנה של.. בדגליי מישקה[ ] של הסתיו היא נראית טוב פה תמונות
W West Doll New member 11/2/07 #31 תמונות מה-8 לפברואר רייצ'ל יוצאת הרבה התמונות מתצוגת האופנה של זאק פוסן לסתיו פה תמונות
W West Doll New member 6/2/07 #8 עוד תמונות מאותו יום אבל הפעם מישה לוקחת את הכלב שלה לסיבוב בפארק בלוס אנג'לס. פה תמונות
W West Doll New member 6/2/07 #9 מישה נפגשת לקפה עם... מריה שרופובה הטניסאית. היא נפגשה איתה לקפה בטוקיו מתישהו בחודש ינואר. פה תמונות
מישה נפגשת לקפה עם... מריה שרופובה הטניסאית. היא נפגשה איתה לקפה בטוקיו מתישהו בחודש ינואר. פה תמונות
W West Doll New member 6/2/07 #10 אה ד"א... הסיבה בכלל שהיא היתה ביפן היתה לכבוד מסיבת עיתונאים לקידום הדי.וי.די של העונה הראשונה בשפה היפנית. פה תמונות מהמסיבת עיתונאים
אה ד"א... הסיבה בכלל שהיא היתה ביפן היתה לכבוד מסיבת עיתונאים לקידום הדי.וי.די של העונה הראשונה בשפה היפנית. פה תמונות מהמסיבת עיתונאים
W West Doll New member 6/2/07 #11 סרט חדש למישה. עיבוד חדש ומקורי לאליס בארץ הפלאות. רק שלסרט יקראו Malice In Sunderland ומישה אמורה להחליף את קלי אוסבורן שהיתה אמורה לשחק את התפקיד מההתחלה. כאן הכתבה המלאה
סרט חדש למישה. עיבוד חדש ומקורי לאליס בארץ הפלאות. רק שלסרט יקראו Malice In Sunderland ומישה אמורה להחליף את קלי אוסבורן שהיתה אמורה לשחק את התפקיד מההתחלה. כאן הכתבה המלאה
W West Doll New member 9/2/07 #18 אז למה מישה ברטון נפרדה מסיסקו? דבר ראשון הרשו לי להגיד- סוף סוף! הוא כל כך מפגר..אני שונאת אותו :S מה היא בכלל עשתה עם הטאמבל הזה אין לי מושג זהו ועכשיו אומרים שהיא נפרדה ממנו בגלל תמונות עירום שלו שפורסמו ברחבי האינטרנט והיא כעסה עליו ממש וזה הסתיים כתבה ב- Us Online וב- People ועוד אחת מהיו.אס אונליין
אז למה מישה ברטון נפרדה מסיסקו? דבר ראשון הרשו לי להגיד- סוף סוף! הוא כל כך מפגר..אני שונאת אותו :S מה היא בכלל עשתה עם הטאמבל הזה אין לי מושג זהו ועכשיו אומרים שהיא נפרדה ממנו בגלל תמונות עירום שלו שפורסמו ברחבי האינטרנט והיא כעסה עליו ממש וזה הסתיים כתבה ב- Us Online וב- People ועוד אחת מהיו.אס אונליין