אז...מה חדש

West Doll

New member
../images/Emo41.gifאז...מה חדש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

כל החדשות על כוכבי האו.סי כאן!

West Doll

New member
רייצ'ל בילסון על השטיח הכחול!

רייצ'ל הגיעה אל טקס הפרסים: 22nd Annual Film Independent Spirit Awards שנערך ביום שבת בסנטה מוניקה. באותו איוע רייצ'ל שתפה את כולם בסצנה האהובה עליה ביותר מהאו.סי[יש בסצנה הראשונה
קטן
]: “I like when I get to do things that really are embarrassing for me because it’s fun to make fun of yourself. I like the episode last year where at prom I got really drunk and fell off the stage and it was my first time doing a stunt, so I like to brag and tell people that I can do stunts because I got to fall off the stage, even though it was like a foot. The stunt girl did the fall… but I did a little of that. But that was just a fun episode — there were just so many. “Oh, the Spider-Man kiss of course… the Spider-Man kiss was so cool. I remember reading it when Josh wrote that script; it was really clever and it was really fun to replay that kiss. Adam, I think, threw up in his mouth a little bit so the kiss wasn’t pleasant but other than that it was a really cool scene. It was upside-down.” תרגום: "אני אוהבת כשאני צריכה לעשות דברים שממש מביכים אותי בגלל שזה כיף לעשות צחוק מעצמך. אני אוהבת את הפרק משנה שעברה כשבנשף אני הייתי ממש שיכורה והייתי צריכה ליפול מהבמה וזאת היתה הפעם הראשונה שהייתי צריכה לעשות פעלול אז מייד אחרי זה התרברבתי מול אנשים שאני יכולה לעשות פעלולים כי נפלתי מבמה, למרות שזה היה משו כמו מטר. כי את שאר הנפילה הנערה של הפעולולים עשתה...אבל אני עשיתי קצת מזה. אבל זה היה פשוט פרק כייפי. יש כ"כ הרבה. הו, וגם את הנשיקה של הספיידרמן כמובן...נשיקת הספיידרמן היתה כ"כ מגניבה. אני זוכרת שקראתי את זה כשג'וש כתב את זה, זה היה ממש חכם והיה ממש כיף לשחזר את הנשיקה הזאת. אדם, אני חושבת, הקיא קצת בתוך הפה שלו אז הנשיקה לא היתה ממש נחמדה אבל חוץ מזה הכל היה ממש מגניב. זה היה הפוך."
חמודה...ואדם..בעע
פה תמונות ועוד

West Doll

New member
"אמא שלי הביאה לי עצות בנוגע לסקס"

זה מה שרייצ'ל אמרה בראיון למגאזין In Style's 'Your Look'. היא מדברת שם על זה שאמא שלה היא סקסולוגית ואיך היא ידעה יום למחרת שרייצ'ל איבדה את בתוליה לפני שהיא הספיקה להגיד משו
פה.

West Doll

New member
עוד תמונות של מישה וניקול ריצ'י

במליבו. מה-18 לפברואר פה תמונות

West Doll

New member
מישה בשופינג עם אמא שלה D:

דאמ. כמה הבחורה הזאת יוצאת
פה תמונות

למעלה