בסדר, אנחנו נראה היום בערב. זכותי המלאה להביע דעה ולהגיד מה אני חושבת. לא אמרתי לך להאמין ולא אמרתי שיש לדברים שכתבתי בסיס. כתבתי שנראה לי הכי הגיוני שזה מה שקרה וגם נימקתי. עזבי את זה שהוספתי שלא צריך להאמין לשמועות ושיש לחכות למשדר המרכזי.
פתאום נפסקו השידורים, ושמעתי פה שמועות רבות שהיה מכות, ששי מעורב בהן, ושהיו שוטרים בוילה... אז מה באמת קרה??? מישהו יודע? כי השידורים חזרו, אמנם בלי קול, אבל הם גם נראים רגועים כאילו כלום לא קרה...
שפרה יודעת מיום שלישי שעבר שמגיע דייר חדש לוילה, אחרי השיחה עם צבר ולאון על אשר בסלון, היא אמרה שהיא שמעה מהרמקול.... אני באמת לא נכנס כדי להמציא דברים, היא באמת אמרה את זה... ונדמה לי אפילו ששלחתי על זה הודעה ביום רביעי שעבר
אבל עדיין - מה קורה מפה? האם הוא ייצא להלוויה ויחזור? האם הוא פרש ולא יחזור? האם באותו ערב גם שי וגם שפרה יילכו הביתה יוסי יחייך לעבר המיליון? רציתי ששי יעוף (אם באמת הוא יפרוש) , אבל לא בדרך הזאת... אבל צריך לחכות לשידור של 9. באמת שאני כבר לא יכול לחכות.
משתתף בצערו של שי. אבל עדיין - מה קורה מפה? האם הוא ייצא להלוויה ויחזור? האם הוא פרש ולא יחזור? האם באותו ערב גם שי וגם שפרה יילכו הביתה יוסי יחייך לעבר המיליון? רציתי ששי יעוף (אם באמת הוא יפרוש) , אבל לא בדרך הזאת... אבל צריך לחכות לשידור של 9. באמת שאני כבר לא יכול לחכות.