אז מה קרה בוילה?

אנשים מהסוג שלך תמיד עומדים מאחורי מה שהם

אומרים . וזה כדי לתפוס מחסה כשמתחילים לזרוק עליהם עגבניות .

הנה כל הגזענים יצאו להם לטייל מעט בחוץ .

נסיכת הנילוס , שנזכיר לכולם את האמירות הגזעניות שלך כנגד ערבים ? וכפי שכבר הגבתי , עם תפאורה כמו שאת , ליאורי13 וקמבילי מספקות . זאת לא ממש בעיה להצטייר כיפה נפש . רק צריך מעט אינטילגנציה , היגיון וכושר שיפוט שלא מונע כתוצאה משינאה עיוורת .

קמבילי

New member
בוא אומר לך משהו

הסיבה שאתה רואה סביבך רק שנאה היא כי אתה מייצר את הרגש הזה כלפיך בבני האדם. זו אמת ואני אומרת לך אותה מעומק הלב.

אז כל הקישורים שאני נותן כאן

אלה המצאות שלי בגלל שאני מתעקש לחפש את השינאה ? וזאת שינאה שבכלל לא מופנית כלפיי . אני פשוט זה שמוכיח את הטפשות והבערות שמשוייכת לאותה אדיאלוגיה שמבוססת על השינאה . ואגב , רק על מנת להיות באמת כנים . אין לי שינאה כלפייך קמבילי למרות כל ההתנצחויות בנינו . אני פשוט חושב שאת טועה ובחלק מהמקרים גם מטעה . ועל כך אני מגיב .

תגיד לי את חש את עצמך פרקליט בבוסטון ליגל????

תרד לי מהגב כבר חולה נפש! כן אני גזענית! עכשיו לך תחבק איזה ברוש.

bibaso

New member
זה נראה לי ממילא אחד מהחוקים

שמי שמתנהג באלימות מודח אוטומטית, לא ?? בכל מקרה

האמת ?!

אני לא יודע האם זה כתוב בחוקים . אבל בעיניי זה חשוב שזה יהיה כתוב גם בפורום . לא ככלל של המשחק או התוכנית . אלא כקו שאנחנו הצופים לא מסכימים שיעברו אותו בלי קשר לכללי התוכנית או לשיקולי ההפקה . וזה חשוב שזה ייעשה כעת ולא אחרי שיתבררו הפרטים שישפיעו על שיקול הדעת או הפרשנות של הדברים .

BeN ShaDe

New member
אז זה באמת? ../images/Emo2.gif

אני מאוד מקווה שייתנו לנו לראות את זה מאוחר יותר ואם זה אכן קרה - אז שי צריך לעוף מהר מאוד הביתה ולהתבייש בעצמו. מאוד להתבייש. אבל... מכות רבותיי , מכות!

oR sWeet BaBy

New member
אחותי פתאום דפקה צעקה חחחחחחחח

חשבתי היא עובדת עליי.. וואי עד 9 לחכות עכשיו!

oR sWeet BaBy

New member
מעניין אם ההפקה תראה לנו מה קרה שם

ואם זה ישפיע איכשהו על התוכנית היום

למעלה