אז מה קרה בוילה?

BeN ShaDe

New member
נו , נו , נו.

המתח הזה הורג אותי. עכשיו צריך לחכות 3 וחצי שעות.

יש איזה תמונה?

נראה לי אנשים מההפקה עכשיו נכנסים לפה להתחיל להמציא שהם ראו דברים

m i r u s h i

New member
הכי משעשע

אם זו משימה כלשהי ויסתבר שהקרנבל בפורום היה בעצם מיותר. P:

קמבילי

New member
איזה מזל שביססת ויהיה ברור לכולם

אחרת ההפקה לא היתה יודעת מה לעשות. מזל שיש אותך ומזל שביססת. תן לי לחזור רגע על השיעור: אלימות פיזית זה פויה ואלימות נפשית זה אחלה. טוב שאתה כאן כדי ללמדנו.

קמבילי תיראי איזה יופי את פורחת .

את הריי פורחת בסביבה רוויה בשינאה ואלימות . כל אחד והסביבה שלה הוא רגיל .

קמבילי

New member
התבלבלת, אתה פשוט רואה אותי מרחוק

בסביבתך אני נובלת כמו כל דבר טוב שמגיע אל טווח נגיעה שלך, לכן אני באה ומיד מסתלקת.

על כך אין ויכוח .

בסביבה שלי את אכן נובלת . את הריי מודה שמה שמעניין אותך זה השינאה . ( את רק מתרצת את זה בטיעון המגוחך שזה למען שה-"טוב" ינצח . אבל להזכירך גם הנאצים פעלו למען הטוב בראייה של עצמם .) לתת לך תיזכורת ? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=2077&MessageId=122785180 אבל איזה כיף לי ? יש לי גרופית !

קמבילי

New member
נאצים?? וואי ביקורת איך נפלת בפח של עצמך

אתה הרי קופץ כמו נ-ד ברגע שמישהו מביא אנלוגיה כזאת. אחח, אם הייתי ביקורת איך הייתי חוגגת על זה, איך הייתי מוציאה דברים מהקשרם ומתייחסת מילולית לכל מילה. טוב נחגוג קצת: אתה מעז להשוות את המניעים שלי למניעים של הנאצים? או שאין לך מושג מי היו הנאצים או שאתה כל כך מלא שנאה שאיבדת כל קנה מידה. אתה אדם צר מוחין ומלא זדון שזורק רפש לשם הנאה... טוב נמאס לי, אפילו בתור משחק זה מגעיל אותי.

ב2 מילים : הבנת הנקרא .

בקצת יותר מילים : לא השוויתי בינך לבין הנאצים . אלא טענתי שגם הנאצים פעלו למען הטוב ( על פי ראייתם ) על ידי שינאה של אחרים . זה קצת קשה להתווכח עם עובדות . סתם מעניין אותי קמבילי . את מי את אוהדת ? מי הטוב ? ועל פי איזה הגדרות קבעת את זה ? כי עד כה כל מה שאת כותבת נוטף ממנו רק שינאה . אז ההגדרה של " אתה אדם צר מוחין ומלא זדון שזורק רפש לשם הנאה..." יכולה לתפוס יותר עלייך מאשר עליי .

קמבילי

New member
ביקורת

אין לי כוח לקרוא כרגע, אני עסוקה בדיון מרגש ומעניין הרבה יותר עם דנדוש, אבל אגיב רק על הכותרת שלך כי זה חשוב: הבנת הנקרא זה מתמצת בשתי מילים את הבעיה שלך. אתה לא מבין מטפורות, אתה נתפס לפירוש מילולי במקום לכוונה. זה נכון גם בפרשנות שלך לגבי מה שמתחולל בבית. זוכר שפעם אמרת לי: איזה משקפיים יש לך, אני רוצה כאלה? זה היה כשוונסה אמרה "תעזבו אותי תעזבו אותי" ואתה פירשת את זה כדרישה אמיתית להעיף ממנה את איתי שמציק לה, בעוד ההיפך הוא הנכון. לכן הוויכוחים איתך כל כך מייגעים, ואף פעם לא מגיעים לשום תכלית - הם עסוקים רק בסמנטיקה. דרך אגב, אני מתפלאת שעד עכשיו לא שמת לב שאימצתי לעצמי את השיטה שלך בתשובות שלי אליך. אולי ההודעה הזאת תפקח את עיניך. אני עונה לך מילולית, אני נתפסת למשפט אחד בהודעה שלך והופכת אותו. אז זה eye opener אחד, והנה עוד אחד: הבעייתיות הפרדוקסלית לא מסתכמת רק בצורת הכתיבה אלא גם בתוכן. אתה האדם היחיד בפורום שלא סולד משי בגלל ההתנהגות הפסיכופטית* האכזרית שלו. ההתנהגות של שי אינה מקוממת אותך. מצד שני אתה כל הזמן מתקומם על הבעת השנאה של הגולשים בפורום כלפיו: הוא לא עשה לכם כלום, למה אתם שונאים כל כך? אתה מבין את הפרדוקס? מבין למה זה מעלה את הנרווים? חוץ מזה שקדושים מטיפים מטעם עצמם זה אף פעם לא משהו אהוב, ואני בטוחה שתסכים איתי. אתה יודע מה, תאר לך שהיה כאן בפורום עוד ביקורת אחד בדיוק כמוך. אלוהים איך שלא הייתם סובלים אחד את השני
*פסיכופט בלשון העם ולא בלשון הפסיכולוגים. מה שהפסיכולוגים היו קוראים "סוציופט".

לא היו דברים מעולם .

שוב פעם כשאת נדחקת לפינה את ממציאה טענות על מנת לצאת מהמצב . " זוכר שפעם אמרת לי: איזה משקפיים יש לך, אני רוצה כאלה? זה היה כשוונסה אמרה "תעזבו אותי תעזבו אותי" ואתה פירשת את זה כדרישה אמיתית להעיף ממנה את איתי שמציק לה, בעוד ההיפך הוא הנכון. " לא היה כזה דין ודברים בנינו . אשמח לקבל ציטוט או קישור לתגובה הזו . כי אני להבדל ממך מגבה את הטענות שלי על הוכחות . את מסתמכת על הזיכרון הקצר של אנשים . אז אם בא לך לבוא אליי בטענות ( וזה לגיטימי ) לפחות שיהיו מבוססות . אני לא האדם היחיד . אני ועוד רבים סולדים כרגע יותר מההתנהלות בפורום מאשר התנהלות ספציפית של מתמודד כזה או אחר . בשום מקום לא טענתי או רמזתי שאני תומך בשי . אני רק טוען שאנשים כאן מוציאים את הדברים מפרפורציות ולא יודעים לקחת את הדברים בתוך מסגרת של תוכנית טלבזיה . ומרשים לעצמם להתבטא ולגדף מתמודדים על בסיס אישי . על כך אני מתרעם . אין לאף אחד מכאן זכות לכתוב ולו חצי מילה על חברה של שי או על חבר של רנין . אין זכות לאף אחד לצאת למסע צלב כנגד אחד המתמודדים . אפשר לא לאהוד ואפשר להעלות נקודות לדיון או להגיב על המתרחש . אבל לצאת למסע הכפשות קטנוני שמונע כתוצאה משינאה " אישית " כנגד מתמודד/ת מסויים/ת זה צורם בעין ( ולא רק לי אגב ) . תעצרי לרגע אחד . ותביטי בשירשור הבא ובתגובות שלך : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=2077&MessageId=122870808 והנה ציטוט מהתגובות שלך בשרשור הזה : " אני מרגישה בדיוק כמוך, שי הביא אותי לרמת שנאה מטורפת, אותה שנאה כמו לסדאם חוסיין, למילוסוביץ', לגבלס. " את עדין חשה שאת יכולה להטיף למישהו על שפיות ? על היגיון ? על פרופורציה ? או על מצב החסה בשטחים ? תסלחי לי אבל אנשים שמרשים לעצמם לחשוב כפי שאת חושבת וכפי שאת מתבטאת . אני לא מוכן לעבור על כך בשתיקה ולו רק מסיבה אחת . שאנשים שקוראים את ההודעות שלך לא יחשבו שזה לגיטימי לכתוב את מה שאת כותבת .

קמבילי

New member
כתבתי הודעה מפורטת על ההודעה

על המשקפיים (חפש בארכיון), על "זה רק טלביזיה" (באמת? אז שי לא באמת עשה לינץ' לנעמה?), על גבלס (גאון בהפנוט המונים), ומחקתי הכל. הוויכוחים איתך הם אינסופיים ומישהו צריך לעצור אותם. ניסיתי לעזור לך, אני מאמינה שהצלחתי טיפונת ואם לא אז לא. זהו.

אכן הצלחת לעזור לי

הוכחת את הטענות שלי אחת לאחת ואף יותר מכך . קמבילי זה זמן טוב לסגור את הטלבזיה ולהרהר מעט על האג'נדה שלך . כי לעומתך אפילו שי נראה גם הוא כיפה נפש .

ordiki

New member
החוקים של המשחק קובעים חד משמעית

במקרה של אלימות אותו מתמודד מודח מיידית.

חוקים זה דבר חשוב .

אבל לא הדבר היחידי שחשוב . בעיניי חשוב שגם הציבור יביע את מחאתו כנגד התנהגות כזו .

ordiki

New member
כנראה שיש כמה

שיוכלו לסלוח גם על מכות של הפייבוריט שלהם.

ronitit4

New member
מישהו יודע אם שי הדיח עצמו?

ואם כן האם שיפרה גם תצא מהוילה

למעלה