אז מה קרה בוילה?

TLV GUY2

New member
אבא שלי גניקולוג

והוא אמר שהשידור הופסק כי עינב יולדת מפרום ברגעים אלו ממש.

l סיו l

New member
כן,למי עוד יש אבא שוטר או אמא יולדת../images/Emo6.gif?

טוב נחכה להיום בלילה ולא נחליט לפני,כי בסוף הסתבר ששי סתם היה עצבני ובטעות שבר את כל המצלמות

דינה128

New member
אם היו מכות זה רק שי והוא היום בחוץ

הכל כמובן באם. אם הוא נתן סטירה לעינב - בטוח הוא בחוץ ועוד בבושת פנים.

סקר 1

New member
היו מכות- יכול להיות שאין תוכנית היום

שיתבייש לו שי הדוחה- הכל בגללו. לא יודע להפסיד בכבוד.

11GiLaD11

New member
לא יהיה שידור??

להפך, אם באמת היה מכות הרייטינג רק יעלה, למה שלא תהיה תכנית? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שזה אולי בגלל שלא הספיקו להכין פרומואים אם היה מכות..

המכות התחילו בשידור ואז הפסיקו את השידור?

זה אומר שמישהו בטוח ראה את המכות מתחילות. מישהו מפה ראה משהו? יודע מי הלך מכות? אני מת שזה יהיה שי ויעיפו אותו בבושת פנים כמו שמגיע לו. מה שבטוח זה שהמכות היו בגללו לאור מה שהוא עשה אתמול, השאלה אם הוא הרים את היד או לא.

ruti

New member
אין מצב. זה לא שידור חי. יש השהייה של כמה

דקות עד שעה לפעמים

לדעתי..

זה באמת איזה ויכוח סוער במיוחד בין שי לעינב. והחברה הטובים של שי יצאו להגנתו וזה הדליק יותר את המדורה. כמה דקות לפני שהשידור נפסק, קמו החברה הטובים להכין להם לאכול. שי ורנין התחילו לדבר בציניות גמורה על העובדה שיוסי אוכל תחת השגחת רופא וכו'... אח"כ הוא פשוט חיקה את עינב אוכלת וכל השאר בטח צחקו להם... עינב לא אחת שתשתוק ובטח יצאה עליו. וכמובן שהשידור החי הוא לא באמת חי כי יש השהייה של עד דקה אחת (דיברו על זה בעבר וזה 15 שניות בערך) ולכן בשניה שהויכוח התחיל הפסיקו את השידור. אני מאד מקווה שזה לא קשור ליוסי כי הבוקר הוא התלונן על כאבים בחזה... ומקווה מאד שזה לא משהו אישי משפחתי של שי.

למעלה