אז מי בא לתמונע?!

clyps

New member
../images/Emo41.gifאז מי בא לתמונע?!../images/Emo6.gif

מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!מחר!
כיף גדול
להיתראות בנתיים! שיר
.

לא לזרות לי מלח על הפצעים../images/Emo7.gif

אתם תהנו לכם בהופעה ואני... אני אשב לי בבית זר ואשמור על שני ילדים קטנים
למה? כי אמאבא קקות
ואפילו נקיפות מצפון לא הצלחתי לגרום להם... אז כדי להעביר לי את הזמן הסכמתי לקבל על עצמי את הבייביסיטר
(ומעניין מה שיר תגיד על זה
)

אוווו לא נורא רותם!!!

אני אני אהיה אני אהיה אני אהיה !!!!זכיתי בכרטיס דרך הפורום של רוק ישראלי!!! ואני ישנה אצל שיר!!!!ורותם אני רוצה לראות אותך בשבת!!!

clyps

New member
איכס..בייביסיטר../images/Emo46.gif

ועוד האנשים שאת עושה עליהם בייביסיטר... הייתי עושה בייביסיטר בשמחה על כמה ילדים מאוד מסויימים וחכמים.. אוח יהיה כיף הסופשבוע הזה

איך את מכירה את האנשים../images/Emo12.gif

וכן כן... ידוע טוב מאוד על מי כן היית עושה (למרות שהתיאוריה שלי היא שאם הוא יעשה "קולות מעצבנים" גם הוא לא ישרוד הרבה זמן
) יהיה מאוט כיף בסופשבוע הזה (וגם מאוט רווחי...)

אוי נו באמת בייביסיטר איזה חרא!!

טוב לא נורא..ואת ושיר תיזהו לעשות לי משהו (אני יהרוג אותכן ואצווח כמו פאקצה שוב כמו בעזריאלי).. ושיר בלילה תיזהרי למה אני אביא משחת שניים בתיק ליתר ביטחון.. ואתן מפחידות אותי עם הסולם הזה!!

clyps

New member
אם הסולם מרתיע אותך..

הכיצד את מצפה לעלות אל גג החממה? היזהרי את, יש לי אוגרים

בייביסיטר זה אולי חרא...

אבל אני עדיין מנסה לגייס 500 שקל עד סוף החודש
את... את... את עוד פעם אחת תצרחי כמו פקאצה ואני לא יודעת מה אני אעשה לך!
שיר, איזה יופי שהסולם הסכים, הא?! אה... ומנור... תזהרי מהאוגרים

clyps

New member
גלשנו מהנושא..

והנושא הוא- קורין בתמונע!!!!!!!! גדול....
ואיפה יפית, רפאל,שלו והשאר- מה קורה איתכם אתם לא מראים נוכחות בהופעות!
.

עוד תזכי לראות, מילה שלי../images/Emo9.gif

פסח - מפגש פורום מאוחד לכל הפורומים שבניהולי?(ושל עומר..) חחחחחחחחחח לא משנה. תהנו לכם:) ובנתיים את יכולה לבקש תמונה ועומר ייבחר איזו.

למעלה