אחד אחד - המצעד הרשמי של ישראל

אני הצבעתי ל...

איזה כיף - הדג נחש גג - ג'ירפות זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן כשאתה כאן - נינט טייב משהו ממני - הראל סקעת התחרות האולימפית לא במצעד?

yhaa hi

New member
ואני הצבעתי

ל: דפנה פיק-דפנה והעוגיות מרגיש אחר-סינרגיה עוד לילה-הדורבנים קליפה-איה כורם רגע לפני-ארקדי דוכין

RJlake

New member
עברי לידר!

הדג נחש-איזה כיף הג'ירפות-גג דפנה והעוגיות-דפנה פיק אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך נינט טייב-כשאתה כאן

tkuihehr

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif

הסדר אינו מחייב: בגידה- הנרי עם ניקה מרגיש אחר - סינרגיה דפנה פיק- דפנה והעוגיות קליפה -איה כורם זה רק הלב שכואב- אביבוש

limors2

Active member
נראה אם אני זוכרת../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

דפנה פיק- דפנה והעוגיות בגידה- הנרי וניקה מרגיש אחר- סינרגיה עוד לילה- הדורבנים או טורו, או אם אין לך חיים

McCriminal

New member
ההצבעות שלי...*תופים*

ישראלי: גג, תגידי לי את, מרגיש אחר, בגידה, אם אלה החיים.. בינלאומי: כריסטינה, נלי פורטדו, רד הוט, קולדפליי, ובוב סינקלר... ירידות, ביקורות, השמצות, הכל לפה

McCriminal

New member
תתעלמו.. הייתי צריך רק ישראלי אז:

סינרגיה אם אינלך [אלה ה-] חיים ג'ירפותתת גבסוו הנרי וניקהההההההה

אני הצבעתי ל...

אחרי התלבטויות קשות אלו השירים שבחרתי:
Hips don't lie - Shakira I write sins no tragedies - Panic! At the disco Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas Where'd you go - Fort Minor World, hold on - Bob Sinclar​

RJlake

New member
בלה בלו

I write sins no tragedies - Panic! At the disco Maneater - Nelly Furtado Stay with you - Goo Goo Dolls Tell me baby - Red Hot Chili Peppers World, hold on - Bob Sinclar

yhaa hi

New member
בבינלאומי הצבעתי ל:

Naive - The Kooks One - Mary J. Blige & U2 Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas I write sins no tragedies - Panic! At the disco Is it any wonder - Keane

tkuihehr

New member
אני אני אני ../images/Emo70.gif <אתקן>

SOS - Rihanna Isaac - Madonna Where'd you go - Fort Minor Hips don't lie - Shakira I write sins no tragedies - Panic! At the disco זהו, עכשיו אני בטוח

tkuihehr

New member
וואלה איזה יופי ליאורה

תיקנת לי...
ממש התאמצת ללכת במיוחד לעמוד המנהלים חיפשת את ההודעה שלי ,סימנת את הריבוע הזה שליד ההודעה שלי ומחקת אותה, וכל זה רק כי ביקשתי...

limors2

Active member
טו. טו טו טו טו טו טו!../images/Emo54.gif

מזמרה! שאקירה שאקירה. כמובן
פאניק! אט דה דיסקו סטונד אין לאב נאיב מישהו אחר(?) השבוע היה לי ממש קשה לדרג.... נאלצתי לוותר על קין, והיו לי לבטים איומים

McCriminal

New member
ההצבעות שלי לבינלאומי..*תופים*

כריסטינה כריסטינה הקניבלית נלי פורטדו הפלפלים החריפים והאדומים מאודדד צללים לבנים שורקת שורקת [בוב סינקלר]

למעלה