אחים ואחיות- משחק חדש

../images/Emo41.gifאחים ואחיות- משחק חדש../images/Emo70.gif

"מי יודע אם הפורום נמצא בתוך מחשבותיי"
או קיי, השם קצת ארוך, והוא אמנם לא נכנס בכותרת אבל אתם תבינו מה פשרו. אז ככה, המשחק הוא כזה, אני חושב על שיר מסוים והמטרה של כולם היא לגלות אותו בעזרת שאלות כן ולא. מדי שבוע יהיה שיר אחר וכל פתירה זה נקודה. נכין טבלה יפה וכשיגמרו השירים מי שינצח יהיה מלך העולם (או לחילופין יקבל חולצת תפוז אם לי תסכים ותנדנד מספיק, בפורום שבתות וחגים תפוז זה עבד). אגב, הקרדיט לפורום משינה, חוץ מהשם האגדי. כללי המשחק הם כאלה: -כפי שהזכרתי, -רק- שאלות כן ולא. -לכל אחד יש רק 2 שאלות ופעם אחת לנסות לפתור. -חובה להלל ולשבח את המשחק. רק ככה הוא יהיה כיפי. -אין להתנקש בחיי מי שניצח. אני מזהיר: הקנאה מסוכנת. שלא תגידו שלא אמרתי. -בכותרת השאלה יש לשים את האייקון
, וכשאתם, עלובים, חושבים שיש לכם תשובה אנא הקפידו לשים את האייקון
זהו נראה לי. שנתחיל? יש לי שיר בראש."מי יודע אם הפורום נמצא בתוך מחשבותיי" תתחילו לשאול! המשחק בחסות חברת ההפקות משוך בגזר. תודה על השתתפותכם מלוכלכים.

starguiding

New member
../images/Emo35.gif*מהללת ומשבחת את המשחק*

והשאלה שלי: האם השיר מלודי? (כמובן שהכוונה לעצוב, בעל רוח נכאים מבחינת המוזיקה, לאו דווקא מבחינת הליריקה...)

לא

ולהבא לא לשאול שאלות כאלה כי זה די אנדיבידואלי, ומדלודי? מלודיה=מנגינה, כך שכל שיר הוא מלודי אז אני אתייחס לעצוב- לא הוא לא עצוב.

starguiding

New member
כן אני יודעת...

למדתי מוזיקה... אבל לא מצאתי את המינוח הנכון. למה זה אינדבידואלי? אם השיר עצוב או לא? נגיד, בוא נשווה לרגע את "אמונה" ל-"הילדים קופצים". אתה מבין?

או קיי, אמונה לא עצוב.

פשוט יש לו לחן יותר איטי, יכלת בקלות לשים לו לחן מטורף ומהיר ויש לך עוד שיר אופטימי מבית השוטים, אמנם זה לא היה כל כך מתאים, אבל לא נראה לי שכל הנושא של אמונה הוא דבר עצוב יכול להיות שאת חולקת עלי, אבל זה בכיף
זה בדיוק מה שהתכוונתי...

starguiding

New member
אבל קראת מה שכתבתי?

כתבתי: "מבחינת המלודיה, לא הליריקה"... אתה אומר בדיוק מה שאני אומרת...

שכחת לציין את המילה "מלודיה"

אם כך, אני מסכים, אבל הבאת פה 2 דוגמאות קיצוניות, עדיין יש לחנים שהם שנויים במחלוקת

../images/Emo121.gif../images/Emo35.gifאחלה משחק

האים יש בשיר קולות רגע שונים ומשונים?

../images/Emo121.gifסוף סוף עוד מישהו שחושב שאני

מפגר חוץ ממני
עד כמה שידועה לי בסביבות השעה 5

למעלה