אחר"צ טובים לכולם מ'ס עידכונים

../images/Emo41.gifאחר"צ טובים לכולם מ'ס עידכונים../images/Emo41.gif

לאחר שהתבשרנו כי הזכיה במקום השלישי בפסטיגל הייתה טעות אני שמחה לבשר שטוב שהיא הייתה טעות מכיוון שהשיר "ראש בראש"זה בלא פחות מהמקום הראשון
כן כן שנה שניה ברציפות שאמיר שלנו בראש הזוכים בתחרות הפסטיגל אם זה בתור המבצע ואם זה בתור יוצר.אתמול הוכרזו הזוכים במסיבת הסיום של הפסטיגל שבה גם קיבלו הכוכבים אלבום פלטינה על מחירת הדיסק+הדי וי די בדיוק כמו בשנה שעברה.לצערי השיר של רוני לא נכנס לשלישיה הזוכה אך העיקר שיש לנו נציגות מכובדת(מאוד) אחת
למי שמעוניין אז במקום השני זכתה שירי מימון ומקום שלישי זכו גור ואוח.
היום עולה המחזמר על גגות ת"א בכיכובם של להקת צופי ת"א בביומיו של אמיר שלנו בכורה חגיגית ברגע שיהיה בידי מידע על הצגות עם קופות פתוחות לקהל הרחב אעדכן.המחזמר מספר על קבוצת הצופים של תל אביב שמאיימים להרוס להם את הקו שלהם אני לא ארחיב יותר מידי כדי לא להרוס לכם. כמובן שמלווים את ההצגה סיפורי אהבה,שירים אהובים ומוכרים ועוד... מומלץ בחום ללכת לצפות במחזמר המקסים הזה. אמיר עשה שם עבודה פשוט מדהימה
נאחל המון
לאמיר וללהקה היום
. להודעה הזו אצרף תמונות של אמיר וינאי מממסיבת הפסטיגל אתמול מאתרים שונים זהו להפעם
|סלינק|

תמונות של אמיר מהפרימיירה שנערכה אתמול

מתנצלת על האיכות.זה ממצלמה חדשה שעדיין לא התרגלנו אליה. היה פשוט מדהים אין לי מילים לתאר עד כמה
אמיר וכל הצוות עשו עבודה מדהימה והלהקה כ"כ מוכשרת יש שם כ"כ הרבה כישרונות שלדעתי עוד יגיעו רחוק בעתיד. מחזמר מקסים מקסים ומומלץ
בקהל נכחו ההורים של אמיר וכללללל החברים שלו כולל מייקל ונטלי. היה כייף אדיר לפגוש את כולם.היה ערב מדהים נהנתי כ"כ. אמירוש
לך על הכל אין כמוך בעולם

ופרט חשוב נוסף

רוב שירי המחזמר הם קאברים לשירים שכולנו מכירים כמו:לא נרדמת ת"א,לשם,בחום של ת"א,המקום הכי נמוך בת"א ועוד... אך בין כל השירים האלו ישנם שני שירים מקוריים אשר נכתבו והולחנו במיוחד עבור המחזמר באחד מהם אמיר אחראי על הלחן ואת השני אמיר כתב והלחין. שמות השירים הם: בוקר עולה על העיר מילים ולחן:אמיר פיי גוטמן אתה הולך בת"א לחן:אמיר פיי גוטמן מילים:ארז ברזוליק מילים RAP:להקת צופי ת"א

OOOO0

New member
../images/Emo51.gif רבה לך על העדכונים והתמונות המהממות!

ווואווי לא ידעתי שגם השנה אמיר שותף למקום ה-

ראשון בפסטיגל! האמת שאיך ששמעתי לראשונה את הדיסק, השיר הפייבוריט שלי היה "ראש בראש" זה היה מזמן.. בחודש נובמבר 08' ווואיי זה נראה לי כאילו עבר יובל מאז.... ממש בתור שחיינית אני אומרת לכם, רואים ושומעים ששחיי (לשעבר) כתב את השיר, מי ששחיין מביל מה אני מתכוונת, אני זוכרת שבחודש נובמבר האחרון, כשהייתי ממש בלחץ כי אז התחלתי ללמוד לפסיכומטרי, אז לפני שהייתי הולכת לשחות הייתי שמה לי את השיר "ראש בראש" ופשוט מתחילה לעשות תונעות של שחייה... חח כן אני אוהבת לעשות אז זה במיוחד לפני שאני הולכת לשחות.. השנה לא הלכתי לפסטיגל, מטעמי דת, זה פעם ראשונה שאני לא הולכת אחרי ש- 6 שנים רצופות בלי יוצא מן הכלל הלכתי, אצלי הפסטיגל היה דבר כמעט קדוש, כפי שבטח הספקתם להכיר אותי, אבל אחרי שהבנתי שאם אני הולכת לפסטיגל זה בעצם לתת לגיטימציה לחילול שבת בגלל שהוא מציג בשבת - הפסקתי, היה קשה,לא אומרת לכם שהיה קל, אבל דרך ה' זה מה שמוביל אותי בחיים. ואני לא מצטעת על כך בדיעבד, אפילו לא ראיתי את הפסטיגל במלואו, אולי כמה קטעים קטנים לכמה שניות, כשהאחי הקטן בן ה- 9 צפה בדיוידי.... זהו, למרות הכל אני שמחה בשביל אמיר על הזכייה! אמיר שלנו כשרוני כ"כ וכמעט תמיד יודע להגיע לטופ! אוהבת אתכם, אפילו שאני כבר כמעט ולא נמצאת כאן.. ליאת

למעלה