איזה משימה הייתם ממציאים?

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gifאיזה משימה הייתם ממציאים?../images/Emo41.gif

אם הייתה לכם אפשרות להמציא משימה לתוכנית, מה הייתם עושים? אני הייתי משימה כזאת: חשבתי הרבה והגעתי למשהו כזה- (אני לא זוכר מה היו המשימות של עונות 2 ו3 אז אולי זה היה
)- המתמודדים צריכים להתחלק לשלישיות ולעצב קולקציה משפחתית מתאימה. כל קבוצה מקבלת משפחה בתור הלקוחות שלה, וצריכה לעצב לבוש יום-יומי לכל אחד מבני המשפחה, רק שמשהו צריך לקשר בין כל עיצוב. (למשל-הצבע). זה יצא קצת מסובך...אבל זה מה שאני הייתי עושה...

scarlet moon

New member
הרעיון שלי ../images/Emo3.gif

לעצב בגד בהשראת אמן שיבחרו בשבילם.. לדוגמא, לעצב בגד אוונגרד בהשראת סלבדור דאלי, ליאונרדו דה וינצ'י, וינסנט ואן גוך, רנה מגריט וכו'. נראה לי מגניב לאללה. עוד אפשרות דומה, לעצב בגד בהשראת סגנון בתולדות האמנות שינתן להם, למשל קלאסיקה, אימפרסיוניזם, סוריאליזם, קוביזם וכו'. נו, כן, אני פריקית (וגם סטודנטית
) של תולדות אמנות

Einav YD

New member
זה מזכיר לי את האתגר בעונה הרביעית,

שלקחו אותם למוזיאון הזה בניו יורק שאני לא זוכרת את שמו.

KeReN 0R

New member
נשמע מגניב לאללה../images/Emo45.gif

כל האומנים שאמרת הם כל כך מעוררי השראה שליצור בגד בהשראתם זה רעיון מעולה
כן, גם אני למדתי תולדות האומנות ואני פריקית של אומנות בכללי

meshi29

New member
הייתי עושה איזו משימה ירוקה

משהו שקשור למיחזור או לבדים סינטתים שכן מתכלים.

IkMfNiY

New member
עשו את זה באמריקאי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

בעונה הנוכחית. הדוגמניות קנו בגדים "ירוקים" והמעצבים היו צריכים להכין מזה בגדים. יעל

לא חסרים רעיונות. אפשר שכולם יעשו בגד מקורי

ליומיום בקיץ מאותו בד, נניח ויסקוזה ושהצבעים יהיו קיציים בלבד, נגיד כתום וצהוב.

KeReN 0R

New member
יש לי כמה רעיונות../images/Emo27.gif

~לעצב בגד אוונגרד בהשראת סרט מדע בדיוני. ~לעצב בגדי ים בהשראת גיבורי על. ~לעצב שמלות ערב בהשראת בגדים תקופתיים (כמו הרנסנס או ימי הביניים) אבל בסגנון מודרני. אני יכולה לחשוב על עוד כמה רעיונות...זה מה שעלה לי עכשיו לראש

יש לי רעיון

להכין בגד בהשראה של אחד מסיפורי הנסיכות של דיסני . שלגיה , אלאדין , סינדרלה , היפייפיה הנרדמת , בת הים הקטנה , היפה והחיה ,

למעלה