איזה סגנון לבוש הכי יפה לבנים

O Boy

New member
../images/Emo41.gifאיזה סגנון לבוש הכי יפה לבנים../images/Emo35.gif

סקר קטנצ'יק... יאלללה לענות

flowers girl

New member
תלוי איך נראה הבן..

בעיקרון אני בונה על בנים עם גוף בינוני- מעט שרירים אבל לא יותר מדי וזה.. אז מתאים החולצה ההיא ש"חושפת שרירים". כאילו החולצה שהיא כמו גופיה אבל עם כתפיות רחבות. בכל מקרה, היא ומכנסיים רחבות יחסית.

i l0ve u

New member
כן ליומיום גם אני בעד ג'ינס/באגיז

וגופייה כמו סבא כזאתי אבל לא רחבה......<יעני שתיראה יפה על הגוף!>

chicolico

New member
הכל...

אני לפחות לא נעול על סגנון אחד ואני לובש הכל מהכל... ג'ינסים, באגיז, חולצות, גופיות, ספורט, אלגנט, רטרו... you name it... החוכמה היא לדעת מה ללבוש עם מה, ואיזה אביזרים (ונעלים) להתאים עם הכל...

dark eyes

New member
תלוי מה אתה אוהב

אני תמיד משלב בהתאם לאירועים...וכל אחד יגיד אחרת. אני אוהב ליום יום גינס נמוך ולא נמוך כי הוא צמוד אלא כי הוא נופל קצת וטי שירט כל הסגנונותת וצבעים... אבל גם יום שישי לביה"ס באתי עם מכנס פשתן וחולצה לבנה קצת מלייקרה שילוב יפה עם סנדל חום, וזה סגנון נורא יפה אבל כל יום אותו דבר זה משעמם... למשל מחר יום א' בא לי להיראות "חכם" אז אני חושב על מכנס ג'ינס עם חולצה מכופתרת הקלילות של פוקס והצבעוניות עם משקפיים להשלמת המראה

משדרג את השאלה../images/Emo13.gif

בנות
מה אתם חושבים הכי יפה לבנים
איך אתן אוהבות לראות בנים מתלבשים
(משחקי מילים:)

una chiqita

New member
הכי יפה לבנים ...

אישית אני חושבת שג'ינסים וגופיות (לבנות) הכי יפה וסקסי וגם הכי פשוט אני אוהבת את הגיזרה הנמוכה על בנים וצמוד זה הכי יפה... וסקסי!

Finix7

New member
תלוי בבן

נניח, מישהו רזה וקצת שרירי- גופיות כאלה לא צמודות מדי אבל חמודות, ג'ינסים רחבים (קוראים לזה באגיס, לא?), או סתם מכנסי 3/4 ואיזה חולצה חביבה.. ואם זה מישהו שרירי, אז חולצות שיבליטו קצת את השרירים.. אם זה סתם שמנמן, בגדים ממש רחבים כאלה, כמו של ראפרים..

Finix7

New member
כנראה..

אבל מה עדיף? עם בגדים צמודים הם גם נראים עוד יותר שמנים, כי מבליט את הכרס הקטנה..

לא בגדים צמודים..

תראי, לכל אחד יש את המבנה גוף שלו וצריך לדעת להתאים.. יש חולצות שהן חצי צמודות שבד"כ דיי מרזות יחסית לחולצות אחרות וצמודות.. צריך לדעת להתאים את הבגדים למבנה גוף

למעלה