איזו דמות הייתם מייבאים לצח"מ?

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif איזו דמות הייתם מייבאים לצח"מ?

חשבתי על שרשור שיכול להיות מעניין: אם הייתם יכולים לייבא לג'נואה סיטי דמות מאופרת סבון או סדרה כלשהי אחרת - במי הייתם בוחרים? ומה היא/הוא היו עושים? אני הייתי רוצה את לראות את ג'ו מאסקולו (מאסימו מ"היפים" וסטפנו בימ"ח) מצטרף ל"צעירים" מכמה סיבות. קודם כל, צח"מ זקוקה באופן נואש למישהו חזק, כוחני ואתם יודעים מה, אפילו מרושע, כדי שישים את ויקטור במקומו אחת ולתמיד. יש לנו את ג'ק ובראד שלפעמים מנסים להילחם בשפם אבל זה בדרך כלל לא כוחות. ויקטור מצליח לגרום להם לרעוד רק ע"י המבט שלו והגיע הזמן לשים לזה סוף. מאסימו/סטפנו הוא בדיוק האדם שיכול לעמוד מולו. יש לו אימפריה משלו (תעשיות מארונה של מאסימו או העסקים המסתוריים של סטפנו) שאפשר בקלות למצוא קשרים בינה לבין NE, והכי חשוב - הוא כבר שכח תרגילים מלוכלכים שויקטור עוד לא למד בכלל. סיבה נוספת היא מייקל, אם אתם מבינים לאן אני הולך... תחשבו איזה פוטנציאל יכול להיות לסיפור אם יתגלה שמאסימו/סטפנו הוא אביו של מייקל בולדווין? זה יכול להיות ענק!

The Abbott Girl

New member
גמני רוצה ../images/Emo72.gif

נחשו את מי אני הייתי מביאה לצח"מ? כן כן את טוד מאנינג!!! בצח"מ אין מספיק רשעים אמיתיים!!! גם ויקטור וגם ג'ק לפעמים מוצגים כטובים ולא יעשו ממש כל דבר כדי להשיג מה שהם רוצים (למשל גניבה, העלמת ראיות וכו') בשביל זה צח"מ צריכה דמות כמו טוד, או את טוד עצמו בג'נואה סיטי...! אבל טוד לא מתקיים בלי אשתו היפה בלייר, אז הייתי מביאה אותם כצמד לסדרה והם היו משתלטים על העיר הזאת בערך תוך 2 דק' וחצי (כן כן טוד היה גובר על ויקטור בקלות ומה לעשות על ג'ק יותר בקלות! אחחח ג'ק היה שונא אותו) זהו. לילה טוב

ים כחול

New member
הרסת אותי הפעם שחר ../images/Emo12.gif

ברחתי מסטפנו ונמאס לי כבר שמליון שנה הם סובלים בגללו ואף אחד לא עושה כלום .... ממש אהבלים ... רק חסר לי שהוא יגיע לסידרה שלנו ... עוד גבר מבחיל ברמה של ויקטור ואני אהיה אנורקסית תוך זמן קצר .... בעעעעע ... הייתי מכניסה את ברוק הנשית מהיפים ... כדי לערער את שלוותן של כל הנשים בצח"מ חחחחחחחחח .... אין גבר שהיא לא כבשה שם ... וידה בטח עוד נטויה .... היא לא בוחלת באף גבר ותיכנס למיטה גם עם הגבר של נכדתה חחחחחחח
זה ירעיד הרבה לבבות ... וגם ישעשע
בסוף פיליס תתגבר עליה כי אין פשוט אין עליה וברוק תברח מג"נואה פגועה וכואבת וכל נשות צ"חמ יכבדו את פיליס על הצעד החשוב ... טוב חוץ מקריסטין כמובן , אחרי שתתאהב במייקל ופיליס תכבוש את ליבו . יו נסחפתי .... ...

SupeRonit

New member
ליכלכת-לא יפה

רק הגבר של נכדתה ??! היא מסוגלת להרבה יותר
אולי פעם נראה אותה עם ה................חברה הכי טובה של אחותה

תתש

New member
סמי מימי חיינו

צח"מ זקוקה לביץ' אמיתית כמו סמי בפרקים ששודרו לפני 3,4 שנים בארץ. היא הייתה נכנסת בתור איזה עובדת בז'בו (אחרי שתעוף סופית מטיטן) שתפתה ג'ק כדי שיגלה סודות שתוכל להעביר לדודה ויקטור.

עליזה מ"מיכאלה" (רובי האלילה!!)

צריך קצת דמויות יותר עממיות בצח"מ. עליזה תלמד משהו את הצפונבונים האלה, דבר שמאוד חסר ב"צעירים" זה קטעי הומור...

יוליקה

Member
מנהל
מאסימו, דמותו תמיד היתה דוחה בעיני

הוא תמיד הזכיר לי את הדמות הלקקנית של קולונל אוסטין, שהיה חבר של ויקטור והכיר לו את ניקי. הוא תמיד היה נידחף ברגע הלא מתאים ורק רמיזות עבות גרמו לו לצאת. השחק הזה שמשחק את מאסימו מרגיז אותי כל פעם שאני רואה אותו.

b o t t e n

New member
תנחשו איפה התחיל את הקריירה שלו../images/Emo35.gif

לפחות את ההופעה הראשונה שלו על מסך
נו
לא יודעים
התשובה למטה הערוץ: 1 התוכנית: רואים 6/6 הסדרה: בנות מזל התפקיד: השגרירי הרוסי

Dawn12

New member
הרעיון היה

שנעלה רעיונות לדמויות ולא נדבר על מאסימו וסטפנו...
ובמחשבה שנייה באמת לא הייתי רוצה את מאסימו, אבל סטפנו בהחלט יכול להיות אפשרות. אני לא הייתי מתנגד לראות אותו מחדיר שבב למוח של ויקטור וגורם לו לחשוב שהוא איזה פרינסס ג'ינה, או שאולי עדיף לעשות את זה דווקא לג'ינה עצמה? אין גבול לאפשרויות!

ים כחול

New member
אני מוכנה שסטפנו יגיע למיפגש.......

חד פעמי עם ג"ק ובראד ...... ג"ק : שלום האם הגעתי למשרדו של סטפנו ? סטפנו : "כן מה רצונך" ? ג"ק: " אני מעוניין לשלוט מוחית במישהו ..מתי ניפגש ? סטפ.. : " אני אגיע אליך , מה הכתובת ?" סצינה מס 2 : ג"ק ובראד מסתגרים במשרד עם סטפנו.. סטפנו " תדאגו להרדימו ואני אדאג לשאר" ג"ק :" אין בעיה " בראד " ג"ק אם תהיה פאשלה הכל באחריותך " ג"ק : "תסמוך עליי גנן הזהב" בראד :" אל תשתמש איתי במילה -לסמוך ,היא לא קיימת בלקסיקון כשאתה בסביבה " ג"ק מחמיץ פניו .... סטפנו: " העימותים שלכם לא מעניינים אותי , בואו נדבר על הסכום ... ..25 מליון דולר לשבב ולשלט (ולשלט גיבוי) בראד: " סליחה " ???????????????
ג"ק : " שששש זה בסדר אנחנו נעמוד בסכום הזה "... בראד " אין לך זכות להשתיק אותי , והמחיר יקר לי מידיי !!!!" ג"ק : " אני מארגן הכל מכיסי הפרטי אם אתה לא בעניין אז לפחות תשמור על שקט !!!" בראד : " הייתי פה .... תסתדרו לבד " קם ויוצא באדישות... סטפנו :" אני מבין שזה חשוב לך עד כדי כך ? " ג"ק : " זה הדבר הכי חשוב ומכריע בחיי " !! עכשיו תסביר ותראה לי איך העסק הזה עובד " ........... מי ממשיף\כה?

תתש

New member
המשך

סטפנו:"טוב, המכשיר עצמו הוא די פשוט יש 3 כפתורים הפעלה/כיבוי, שמח ועצוב ותוספת חדשה מיקרופון שיאפשר לך לתת פקודות ישרות אתה רק צריך ללחוץ על הכפתור בצד ולדבר. דרך אגב במי אתה רוצה לשלוט?" ג'ק:"זה ממש לא עינינך!" סטפנו:"זה עינייני כי אני צריך לדעת מי זה למקרה שימצאו את השבב כדי להסתיר כל קשר אלי ואלייך". ג'ק:"טוב זה ויקטור ניומן". סטפנו:"בסדר, בקשר לתשלום אני רוצה שחצי מהכסף יועבר לחשבון הבנק שלי בשוייץ עכשיו והחצי השני לאחר המשלוח". ג'ק:"בסדר". שניהם לוחצים יד עם חיוך זדוני על פניהם. סצינה מס 3 ג'ק ניגש אל ויקטור בחניון של ניומן בעוד שויקטור פותח את רכבו. ויטור:"מה אתה עושה פה?" ג'ק:"מה שרציתי לעשות הרבה זמן". בעוד ויקטור מנסה להבין מה ג'ק רוצה ממנו ג'ק שולף אקדח עם חיצי הרדמה, יורה בויקטור חץ, גורר אותו למכונית של ויקטור ונוסע משם. סצינה מס 4 ג'ק סטפנו ורולף בחדר ניתוח שויקטור שוכב חסר הכרה על המיטה. ג'ק:"אתה בטוח שזה שהניתוח עבר בהצלחה?" רולף:"בפעם השביעית כן!!!. סטפנו:"תירגע רולף, היי הוא מתחיל להתעורר". ויקטור פותח את העיניים ומתחיל לקום לאט לאט שעייניו עדיין מטושטשות. ויקטור:"איפה אני?" ג'ק:"יופי בוא ננסה את השבב". ג'ק לוקח את השלט ומתחיל לתת הוראות "ויקטור תגיד 3 פעמים יש שפם מכוער" ויקטור:"יש לי שפם מכוער, יש לי שפם מכוער, יש לי שפם מכוער. ג'ק בהתרגשות:"זה עובד זה עובד"? ג'ק סטפנו ורולף צוחקים צחוק מרושע ביחד... מי ממשיך/ה?

Dawn12

New member
אני ממשיך... ../images/Emo13.gif

ויקטור עדיין היה מטושטש כשג'ק וסטפנו יצאו מהחדר. "אני חייב להגיד לך סטפי," אמר ג'ק עם חיוך רחב על פניו, "אתה ענק!" "כן, כן," אמר סטפנו, "תחסוך במחמאות ותשיג לי את שארית הכסף." "אל תדאג..." הרגיע אותו ג'ק, "אני נראה לך כמו בן אדם שלא יכול להחזיר כספים?" סטפנו המשיך להסביר לג'ק כיצד מפעילים את השלט, וכשחזרו לחדר גילו לתדהמתם שויקטור לא שם. "לאן הוא נעלם?!?" קרא ג'ק בפאניקה. "אל תדאג," חייך סטפנו, "אפשר לגרום לו לחזור לכאן." ג'ק החליט לוותר הפעם, לקח את השלט והלך אל משרדי ניומן אנטרפרייז. ויקטור היה במשרדו, עבר על מסמכים, ולא זכר דבר ממה שקרה. "בוקר טוב ויקטור!" קרא ג'ק כשנכנס למשרדו. "מה לעזאז..." ג'ק מיהר ללחוץ על הכפתור "שמח", ועל פרצופו החמוץ של ויקטור הופיע חיוך מלבב: "ג'ק! כמה טוב לראות אותך!" אמר. "כן, כן" אמר ג'ק, "עד כמה שאני נהנה מזה - בוא נסיים עם זה מהר." "נסיים עם מה?" שאל ויקטור, עדיין עם חיוך מרוח על פניו. "העברת השליטה בחברה כמובן," אמר ג'ק והניח שלושה דפים על שולחנו של ויקטור. "העברת שליטה?" לפתע נעלם החיוך מפניו של ויקטור, "באמת נראה לך שאני אחתום על זה?" ג'ק ניסה ללחוץ שוב ושוב על הכפתור "שמח", אך השלט לא הגיב. "הגיהנום יקפא לפני שאני אעביר לך את השליטה בחברה!" המשיך ויקטור. ג'ק לא ידע מה לעשות וכבר תכנן לדרוש את כספו בחזרה מסטפנו, אך אז נזכר במיקרופון. "אתה הולך לחתום על המסמכים האלה," אמר ג'ק למיקרופון, "ולאחר מכן תגיד לי תודה". מבטו של ויקטור קפא לרגע, היד נשלחה לעבר העט והוא חתם על שלושת הדפים. ג'ק מיהר לקחת את הדפים והמתין לשמוע "תודה" מויקטור אך האביר השחור שתק. "אוי לא..." אמר ג'ק, "הוא תקוע! סטפנו הבטיח לי שזה יעבוד!" לפתע ויקטור התרומם מהכיסא והזעיף פנים. "?You got that? You got that? You got that" החל לצרוח שוב ושוב לעבר ג'ק. ג'ק מיהר לברוח מהמקום, כשהוא משאיר את ויקטור צורח את אותן שלוש מילים אומללות לעבר המשרד הריק.

תתש

New member
המשך

בעוד שויקטור ממשיך לצרוח לעבר משרדו הריק ויקטוריה ששמה את הצעקות נכנסה ויקטוריה:"אבא מה קרה". אמרה ויקטוריה בעודה מנענת את אביה, לפתע ויקטור הפסיק ניער את ראשו ושאל את ויקטוריה:"מה קורה פה למה את פה, איפה ג'ק?" ויקטוריה:"איזה ג'ק?" ויקטור:"אבוט איזה ג'ק את חושבת" ויקטוריה:"ג'ק אבוט לא היה פה שבאתי אתה רק צעקת You got that." ויקטור:"את בטוחה כי יכולתי להישבע שג'ק פה" לאחר שויקטור משכנע את ויקטוריה שהכל בסדר הוא חוזר הביתה מבולבל. לאחר מספר ימים בישיבת מועצת המנהלים של ניומן ג'ק נכנס... ויקטור:"מה אתה עושה פה?" ג'ק:"בודק את החברה שלי" ויקטור:"מזתומרת החברה שלך?" ג'ק:"שלי, העברת לי את הבעלות עליה הנה תראה". ג'ק מעביר לויקטור את המסמכים. ויקטור:"אני לא חתמתי על המסמכים האלו" ג'ק:"זאת החתימה שלך לפי 3 מומחים לכתב יד שאת הדו"חות שלהם הגשנו לבית המשפט עם טופס העברת הבעלות". ויקטור:"אני לא יודע איך עשית את זה אבל אני לא חתמתי על זה". ג'ק:"צעקות לא יעזרו לך money bags, שומרים סלקו את האיש הזה מהבניין שלי". בעוד שויקטור צועק נכנסים לחדר שומרים ולוקחים את ויקטור החוצה. ויקטור:"אתה עוד תשלם על זה". ג'ק פונה אל שאר האנשים:"טוב כולכם מפוטרים. שומרים תעיפו אותם". לאחר שהשומרים העיפו את שאר המנהלים ג'ק נכנס למשרדו הריק של וירטור אוחז בידו תמונה כלשהי. הוא ניגש לדיוקנו של ויקטור ומוריד אותו, הוא לוקח את התמונה שהחזיק ותולה אותה על הקיר שמראה את דיוקנו שלו.

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gifשחר ...ותתש .... המשך מדליק

וגם אני ממשיכה
.... ויקטור מגיע שפוף ועייף אל דירתו , שם דייאן מקבלת את פניו עם ארוחה רומנטית ... דייאן : ויקטור אתה נראה נורא , מהה קרה ? אולי אוכל לעשות לך מסאז" , או ארוחה טובה ? או למלאת לך את הג"אקוזי ? ויקטור : "חשבתי שאמרתי לך לצאת מה...." עמד לומר דירה אך דבריו נעצרו ... במחשבה שרק היא תוכל לעזור לו לבדוק איך קרה הנורא מכל ? איך ג"ק הצליח להשתלט על החברה ?????? " דייאן אני צריך לשוחח איתך שיחה רצינית " דייאן כולה רטו... ונירגשת ממנו מותחת את גופה (עצמותיה) ודרוכה לכל מילה והברה שהמשופם עומד לומר ... " כן ויקטור אני פה תמיד בשבילך , תזכור זאת תמיד" ויקטור : " אני צריך אותך לעבודת בילוש " דייאן: " אוהה ויקטור זה נשמע מרתק" , כיווצה שפתיה המיובשות מנסה להיראות חושנית אך ללא הצלחה ... ויקטור: " תקשיבי עד הסוף " !! אמר קפוא ודייאן הביטה בו כנועה וצייתנית מחכה להוראות . ויקטור: " המצב הוא כזה , ג"ק הצליח להשתלט במירמה על ניומן אנטרפרייז .... אני רוצה שתתקרבי אליו ותנסי לברר איך זה קרה !!?? , אני מבטיח לך שאשיב לך כגמולך באחד הימים ! דייאן ההמומה מביטה בו ולא מאמינה " ויקטור אתה רוצה לומר לי שאתה כבר לא בעל החברה ??? !!!" ויקטור : " לא יודע איך ג"ק עשה זאת , אולי סימם אותי או נתן לי לשתות יותר מידיי והצליח להחתים אותי על טפסים לויתור על החברה , אני אנקום בו על כך ואת תעזרי לי , יחד עם פול נחזיר את החברה לידינו ואתגמל אותך ברכוש רב , קבלי מילה שלי !! דייאן : " אתה כ...כ...כ..כבר לא בעל החברה ?????!!!" שאלה אותו שוב ושוב ... ויקטור : " את רוצה לעזור לי או לא ??? זעם בקולו דייאן הביטה בו ולפתע כל הקסם שבו נעלם התפוגג לנגד עיניה כל הכוח שלו ירד לטימיון ועכשיו הוא תלוי בה ובחסדיה .. כמה פתטי הוא נראה , ואיך אפשר להימשך לגבר כזה שכבר אין בבעלותו את מעצמת ניומן אנטרפרייז ... ויקטור " : אצטרך לחכות עוד הרבה זמן ???? זעק מולה נואש דייאן יצאה מההלם ואמרה : " קודם כל תנמיך קולך מיידית !!! ושנית תזכור שרק אני יכולה לחלץ אותך מהברוך , אני בספק אם ארצה לעשות זאת אחרי כל מה שעברתי איתך !!! שלישית אצטרך ממך מסמכים כתובים מעורך דין שכשאצליח לעזור לך אקבל 50 אחוז מהחברה ובנוסף אהיה שותפה בכל החלטה שתהיה בחברה זה מובן ??????? ויקטור הביט בה המום והבין שפנה לאשה הלא נכונה , נראתה לו יותר מיפלצתית מאיי פעם .... מבטו הקפוא עליה כבר לא ריגש אותה כבעבר ....והיא שינתה גישה ב180 מעלות . דייאן : " תמחק את המבט המגוחך הזה מעל פניך , אחרת לא אוכל להמשיך כך את השיחה !!! ויקטור : " תשכחי ממה שביקשתי ממך , אבקש עזרה מגורמים אחרים אם חשבת שאתרפס בפנייך טעית !!!!!!! ועכשיו עופי מעיניי לפני שאאבד שליטה פה !!! דייאן נבהלה ופניה השתנו בבת אחת , " ויקטור אני מוכנה מוכנה אעזור לך " אך ויקטור התעלם ממנה כאילו הייתה אויר או גוויה מהלכת ועלה לחדרו שקט ומאופק .... נחוש בדעתו לנקום בכולם ועתה נוספה לרשימה עם ג"ק גם דייאן ... דייאן הרכינה ראשה בחרטה , כועסת על עצמה שהרסה הכל בפעם המליון ...

שמיצית

New member
נעמי שחר../images/Emo6.gif

היא וויקטור זה רעיון מגניב, לא? והיא שולטת היטב בשפה האנגלית
ובנימה רצינית יותר - גם אני בעד מישהו מלחיות... אבל לא טוד, הוא כמה וכמה ליגות מעל כולם שם... אולי דוריאן

ים כחול

New member
צהובי בשבילך ../images/Emo13.gif ............

מעניין איך גרשון ממיכאלה היה מסתדר עם ויקטור
גרשון לויקטור : אני מוכן לא לתלוש לך את הלשון בתמורה אני מת לדעת איך אתה נראה בלי השפם ... שנים אני רואה צעירים ונמאס לי מהשפם שלך ...... אז כדאי לך להתארגן עכשיו על גילוח זריז ... אחרת צמד הנכים שלי יראו לך שלא כדאי להתעסק עם גרשון ... ויקטור מתקרב קרוב קרוב לגרשון : אני מציע לך לצאת מהדלת עכשיו חתיכת פאנק !!!! או שבלחיצת כפתור גדוד השומרים יגיע אליך ואז יהיה לך מאוחר מידיי !!!! שמעת אותי ???????????????? גרשון : אל תתפלא אם אחד הילדים שלך יתבשל באיזו מכונית .... על גרשון לא מאיימים!!! , עוד לא הכרת מה זה ערס ישראלי ... גרשון יוצא באדישות מתכנן את הפיצוץ הבא ... צהובי אתה ממשיך ??

למעלה