איזו דמות הכי מעניינת אתכם בסידרה?

../images/Emo41.gifאיזו דמות הכי מעניינת אתכם בסידרה?../images/Emo41.gif

האם יש דמות שהיה מעניין במיוחד לדעת איך היא תתפתח? אני מודה שאותי מעניין לראות את הדמות של הסבא (יהודה ברקן כל כך הפתיע אותי לטובה במשחק שלו). הוא מצטייר בעיני כישראלי השורשי. חצוף, נדחף, מצד שני מאוד אוהב ומאוד דואג. נראה כאילו הוא מחבר בין הקצוות במשפחה. מה דעתכם?
מיכל

בעיניי יהודה תמיד מיוחד רק שאלה לי

ב"ה הסדרה מן הסתם צולמה לפני שיהודה חזר בתשובה? מישהו יודע? ואחרי השאלה אספר לכם שאני אישה פגועת שיתוק מוחין CP מלידה שב"ה למרות המגבלה עברה ועוברת מסלול חיים רגיל לגמרי ומאד מעניין אותי כל מה שקשור להתמודדות של משפחות עם כל סוגי המגבלות לכן נמשכתי גם לסדרה הנפלאה הזו וכן גם אני מאד אוהבת מוזיקה בשבילי שלמה ארצי הוא פסיכולוג מקצועי
אני בכלל חושבת שמוזיקה מאד עוזרת לבעלי מגבלות להתמודד מה דעתכם? סופ"ש נעים ענבל

רונית י

New member
מה פתאום לפני, הסדרה צולמה לא כ"כ ממזמן

ויהודה חזר בתשובה לפני שנים רבות.

עדיין לא יכולה לומר, רובם מעניינים אותי

שאלה- מישהו יודע, מי זו השחקנית שמשחקת את ד"ר אשל? ומאיפה היא מוכרת לי? חיפשתי דרך גוגל ולא מצאתי תשובות. תודה.

אותי מעניינת הדמות

של יעל. היא נמצאת בפרדוקס מעניין של האישה שכולם אוהבים לשנוא (אחרי שהיא בגדה בבעלה, לפני תחילת העלילה המוצגת בסדרה), היא דמות המפתח שגילתה, למעשה, שעומרי הוא אוטיסט ושהובילה את המשפחה לגילוי, ולטווח הרחוק הצילה את עומרי מעתיד קשה יותר, ומאידך היא מוצגת לצופה באור מעורר אמפטיה בגלל קשיי ההשתלבות שלה ביישוב ובמשפחה.

למעלה