איחולי ראש השנה בשרשור מטה

אירילה

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifאיחולים לראש השנה../images/Emo76.gif

גם השנה נאחל ברכות לכבוד השנה הבאה עלינו לטובה. כמוביל הדגל במלחמה בסטיגמת המחלה אני רוצה לאחל לעצמנו ,כי נפסיק להתבייש במחלת יקירנו , שנוכל לדבר ולספר לסובבים אותנו על המחלה ,על החולה , על מאפייני המחלה וכי בסופו של דבר החולה הוא בן אדם ככולם. אני מאחל גם למדענים החוקרים כי יימצאו את התרופה המיוחלת כל כך שתהיה מסוגלת לנצח את המחלה הארורה. ולחולים שלנו אני מאחל הרבה בריאות ולאלה שעדין בתובנה להמשיך להינות מכל רגע אפשרי. ולנו בני שמפחה אני מאחל מי ייתן והרגעים הטובים שאנו חולקים עם יקירנו יימשכו תקופה ארוכה ,שסבלנותינו תעצם לעומת השנה שעברה ושנדע לכלכל את דרכינו בתבונה והעיקר שנהיה בריאים למענם. שלכם גרשון

debby724

New member
../images/Emo20.gifשנה טובה לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שבוע שעבר הייתי אם אבא במרפאת זיכרון לבקורת. עשו לו את הבחינה השגרתית ונאמר לנו ע"י הרופאה שאבא עלה בכמה נקודות מהפעם הקודמת. שמחתי מאוד שלפחות המצב נשאר סטאטי עפ"י שביום יום הוא שוכח מדקה לדקה ואני מרגישה ירידה. אני מאחלת לכולם שנה טובה

ענתי44

New member
שנה טובה

ואתם רואים יש צרות יותר גדולות מזה שאמא היתה בימים קשים. מכונסת בעצמה ובובלת ולא שולטת על צרכיה ומסרבת לישון, לאכול או להתקלח. יש צרות קריטיות וכואבות הרבה הרבה יותר מאלצהיימר.... להיות אוהד הפועל חיפה. פשוט לבכות ולא להאמין!!!

hagn

New member
../images/Emo99.gif|בלונ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

שנה טובה וחג שמח!!!!!!!!!

למעלה