איך אתם מסכמים את השנה שלכם?

Anin17

New member
../images/Emo41.gifאיך אתם מסכמים את השנה שלכם?

איפה צריך להשתפר, להשקיע, לחפף, ללמוד, ציונים לא טובים וכל זה....

אמממ שנה טובה

מבחינה לימודית קשה, המון לחץ, אבל מצד שני גם נפטרים מהרבה וזה כיף. מבחינה עצמית לא משו, איבדתי הרבה בטחון עצמי. מבחינה חברתית דבשית, כי אני מוקפת רק באנשים שאני באמת אוהבת.

hadarisan

New member
אני אסכם משתי בחינות

מבחינה לימודית זאת הייתה השנה הכי קשה שלי..טוב יא' בהחלט זה הכי קשה ללא ספק אבל שורדים...דווקא הצלחתי יפה... מבחינה כללית זאת השנה הכי יפה יפה שהייתה לי!! לעומת שנה שעברה שהייתה גיהנום בשבילי זאת הייתה דבש דבש דבש

Anin17

New member
שמח בשבילך ../images/Emo140.gif

גם לי זאת הייתה שנה מצויינת ודבש דבש דבש זאת בדיוק ההגדרה

yochay 2

New member
אמממ אני מסכם..

זאת הייתה השנה הכי קשה וגרועה שהייתה לי בחייםםם! חח.. אני מקווה שי"א תלך לי יותר קל.. למרות שלא ניראה לי.. אבל בסה"כ... עם כל הלימודים בגרויות והכל הייתה אחלה של שנה..

k o d u

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי יוחאי!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שיא' ילך יותר קל?!?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צליל88

New member
חחח עזוב אותך יוחאי..

אל תיקח אותם ברצינות..
סתם, עכשיו רציני.. כיתה י"א קשה.. אפילו מאוד. אבל רוב הימים הם חופשיים.. רוב הזמן אני סתם מתבטלת על הדשא בביה"ס.. שתהיה לך מלאנטה ב"הצלחה!

k o d u

New member
מתבטלת על הדשא?!

כן אם את מבריזה כל החיים.... זה באמת נכון שרוב הימים הם חופשיים וכמעט שלא באים לבצפר אבל זה רק אחרי פסח, כשמתחילות הבגרויות, ואולי גם בתקופםה של הבגרויות חורף...לא יודע אף פעם לא היו לי בגרויות בחורף.... אחרי פסח כמעט שלא באים לבצפר, וגם כשבאים זה בדרך כלל או לעשות מבחן או מרתון של מקצוע כלשהו שלא סיימנו בו את החומר לבגרות וזה מתחיל ב12 בדרך כלל...אתה יודע כמה זמן לא נסעתי בהסעות של הבוקר לבצפר?!?! בכלל לפני מתמטיקה שבועיים רצופים הייתי בא לבצפר ב12 עד חמש או חמש עד 8...

צליל88

New member
מבריזה? לא הייתי קוראת לזה הברזה..

כשאין לי מה לעשות בכיתה ואני בדשא, זו לא הברזה. אבל אם לומדים בכיתה ואני בדשא, זו הברזה.

yochay 2

New member
חחח תודה צליללל..:)

גם לנו השנה היה דווקא הרבה שיעורים חופשיים וישבנו הרבה בדשא.. וגם אנחנו אחרי פסח באנו רק למרתונים ולמתכונות ובגרויות אבל זה יצא כל יום חח.. אז לא ממש הייתה חופשה..

Anin17

New member
צליל התבלבלה

היא לא התכוונה ללשבת על הדשא היא התכוונה לאכול דשא

original jess

New member
../images/Emo6.gif אבל בסוף מסתדרים... עשינו השנה

11 בגרויות.. (כאילו, כולל ה-4 בגרויות שנשארו לנו...) - בהתחלה לחוץ, אבל כבר מתרגלים... אני באמת בזמן האחרון מתבטלת לי...

hadarisan

New member
יוחאי אתה חייב להבין

אני לא אשקר לך יא' זה בכלל לא פיקניק צריך לעבוד קשה אבללל עם זאת אמרתי לך זה הכי כייף....וכמובן אם מבריזים פה ושם (ושם ופה) הכל הופך להיות הרבה יותר נחמד אתה צריך גם לחקת הכל בפרופורציות...אני מאמינה שיהייה לך אחלה!

למעלה