איך היה השבוע שלכם ??

../images/Emo178.gifמי אמר שסתיו ??

זה ממש מגוחך , אני אמורה להעביר פעילות סתיו בשבוע הבא , אבל נושא הפעילות לא מראה סימני חיים
!! אז מי שימצא סימנים לסתיו נא לשלוח לי קצת
!! חוצמזה השבוע עבר מהר, די טס. העברתי אותו בעבודה, הצגתי השבוע את "הצב והארנב" והיה שמח ומבדח והתרוצצתי המון
. המון טיולים משפחתיים בזכות הדרדס שלי שמבחינתו אפשר לבנות לו אוהל בחצר ושם הוא יגור
והנה הגענו לסופ"ש ... זאת הזדמנות לבקש מחבריי היקרים בקשה אישית: אשמח להחזקת אצבעות
לבדיקה שאני אמורה לעבור ביום שני וכמובן אני מחכה לה מאוד
... פרטים בהמשך ... מאחלת לכולם סופ"ש
רגוע ונעים !!

עינבלית

New member
|כן,מחזיקה לך אצבעות לבדיקה../images/Emo57.gif

מה, לא סתיו? כאן יש עלים מתערבלים ברוח ושמיים קודרים ביחד עם שמש קופחת. הכי סתיו שאפשר. הבוקר רקדנו בגשם. אפילו כתבתי שיר על הבוקר שהיה לנו היה לנו שבוע אינטסיבי מאוד. ביקרנו חברים תפרתי ינשופים לא נהגתי רחוק התכנסתי פנימה הילדים הגיעו לרוויה עם חברים, וממש נהנו מקצת זמן רק הם, בלי חברה. ואני? קראתי את "שומרת אחותי", סיימתי היום. למדתי לרוץ עם סוסה ליבדתי במחט ינשופים שהם סדרני סיכות ראש ישנתי מעט מדי ונהנתי מאוד. היה שבוע טוב!

../images/Emo99.gifעוקבת אחרי הינשופים שלך ...

גם בקומונה ... הם פשוט נפלאים !! לא הגבתי בשבוע שעבר על ההודעה שלך מחוסר זמן
אבל אשמח לשמוע על ההפעלות שלך לקטנים וכמובן תמונות של בובות האצבע
!! שבוע טוב !

ayaly2

New member
מחזיקה אצבעות חזק מותק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

ayaly2

New member
השבוע שלי../images/Emo13.gif

השבוע שלי התחיל במין הרגשת עייפות לא היה לי חשק לעשות כלום...נראה לי צריכה לעשות בדיקת דם
ביום שני הייתי בסבארו וסיפרתי להם את הצב של אורן
היה נחמד מאד ותודה ענקית לחגיתוש שעזרה לי עם סיפור הצב
ביום רביעי הגיעה אליי היישר מהקריות בחורה נמרצת בשם מירית שבאה ל"השתלמות" אצלי...היא ביקשה שאעזור לה להכין שעת סיפור וקצת טיפים איך להכין תפאורה וכל מיני..אז לקחתי אותה ליום עיון
נסענו לגן שלי והעברתי להם את שמוליקיפוד היה מעולה ולאחר מכן לקחתי למסע קניות באיקאה ..הביאו דברים מדהימים מכובעים ועש בובות אצבע שווה לבקר שם ולאחר מכן היינו בפיראט האדום השלמנו אביזרים נלווים וזה הספיק לאותו יום עד הפעם הבאה
וביום שישי הפעלתי יום הולדת לילד בן שלוש בגן עם הצגה קטנה של הצב והארנב היה מעולה וזהו הגיע סופשבוע ואני עייפתי ורוצה נופשששששששששש או חופש בספא אז עד הפעם הבאה שיהיה לנו שבת שלום ושבוע פורה
**דודי מה קורה לגבי המפגש מי מביא מה...

אייילה .....

איזה בובות הביאו לאיקאה ? בובות האצבע האחרונות שהיו שם היו בע"ח ימיים ... צריכה לדעת אם להריץ את אמא שלי לשם או לא
(וגם- מה ז"א דברים מדהימים מכובעים ?!) , ותשמרי על עצמך !! נוחי קצת !!
(בסוף עשיתי את הצב והארנב בגנים ... לא הספקתי לקרוא את המייל שלך ...)

ayaly2

New member
חגיתוששששששש איך היה שתפי../images/Emo13.gif

ומקווה שראית את המייל...ומשתדלת לנוח על תדאגי ואם את רוצה תמונות מאיקאה אשתדל לספק לך דברי איתי שיהיה שבוע טוב

היה מדליק !!

במיוחד הקטע בו הארנב מחליט להשקיע את זמנו בנמנום ורק מבקש מהילדים עזרה קטנה- אם במקרה הצב בכל זאת יעבור פה, תקראו בקול "גזר ! גזר !" ותעירו אותי ... הילדים נורא נלחצו וצעקו בקולי קולות "גזר !! גזר !!" והארנב "מתוך שינה" ממלמל "לא, תודה ... כבר אכלתי היום" וממשיך לישון
בקיצור היה שמח ומבדח !! לגבי איקאה- לא אטריח אותך בצילום אלא אם כן את ממש רוצה
הסבר ופירוט יספיקו !!

קצת באיחור אבל הנה גם השבוע שלי

את ימים ראשון ושני הקדשתי בעיקר לסידורים, מיילים, סידורי בית והתחיבויות שחיכו לי עוד מהשבועים שלא תיפקדתי וכמובן לנסות להשתלט על התגובות שהבטחתי לחברי הפורום שחיכו בסבלנות יפה כ"כ להתאוששותי, לקדם בברכה ואם אפשר לעזור גם למצטרפים החדשים שלשמחתי הרבה היו לא מעט כאלה במהלך החודש וכן יירבו
ביום שלישי הופעתי בזכרון יעקב עם ההצגה: " מעשה בחמישה בלונים " במהלך ההצגה מועלים לבמה ילדים מהקהל כדי לחגוג איתנו את יום ההולדת של רותי, בדר"כ תמיד יש קופץ או קופצת על המציאה שבעקבותיו רוצים גם האחרים אבל הפעם עברתי ילד ילד באולם ותוך שירה הזמנתי אותם לעלות ו...כלום, אפס, זירו - לא מפתיע בהתחשב בזה ש70% אחוז מהם היו " עוברים " שבקושי ניראו בתוך הכיסאות כבר החלפתי מבטים נבוכים עם חברי שהיו על הבמה והתחלתי גם אני לחזור מהאולם לבמה כשלפתע שמעתי רחש קל, הסתובבתי לאחור ועדר של ילדים וילדות שאט לכיווני וביקש שאעלה אותו אחרי 2 דק' נשארו באולם ילדים בודדים והמון הורים מרוצים שהילד\ה על הבמה...אבל אתם יודעים מה זה להרים בידיים לבמה כמות כזו ילדים
ואח"כ גם להוריד אותם
שלא לדבר על המשחק תוך כדי עין פקוחה שמישהו לא יחליט לחזור למקום ולקפוץ לבד מהבמה, שלא יהיו קרובים מדי לזיקוק ולנרות שעל העוגה ושחלילה מישהו מהם לא ירמס תוך הרמת הכיסא של ילדת יום ההולדת
למזלנו הכל עבר בשלום אבל שניה אחרי שהילדים חזרו להורים ולמקומות ועמדנו לחזור להמשך ההצגה נשמע בוווווווום חזק ולא, זה לא היה בלון שהתפוצץ טרם זמנו ( כמו שקורה לא אחת... ) מנורה בפנס התאורה התנפצה ברעש כשהיא מעיפה זכוכיות לכל עברי הבמה איזה מזל שכבר לא היו שם הילדים - תודה לאל הרעש על הבמה היה חזק יותר מבאולם והבהלה שלנו כשזה קרה דווקא הצחיקה את הילדים וההורים וכמובן שגילגלנו כמה הערות על זה שגרמו לקהל להתגלגל מצחוק ביחד איתנו, בהמשך נאלצנו לחנוק את צחוקנו כי לאורך ההצגה עובדי הבמה עשו הכל אבל הכל על מנת להוציא אותנו מהריכוז ולהצחיק אותנו מצידי הבמה ואני מודה שמלבד חיוך קרוע מאוזן לאוזן שהיה מרוח על פני כולנו לאורך כל ההצגה ושיעולים כדי להחניק את הצחוק עמדנו בזה יפה ולמזלנו הקהל לא הבחין ואפילו נהנה מההצגה והיום המוזרים שעברו על כולנו על הבמה, מאחורי הקלעים ובחיינו האישיים. למחרת נסעתי עם הקוסם מארץ עוץ לישוב אפרתה הנקרא גם אפרת שבגוש עציון, כן בשטחים זו לא פעם ראשונה שאנחנו מופיעים שם אבל עבר זמן רב מאז התארחנו שם לאחרונה למרות תנאי האולם הקשים, זה אולם ספורט בלי כניסות, יציאות, קלעים ואחורי קלעים, על במה אין מה לדבר אז מופיעים על הפרקט כשהקהל יושב בטריבונות ממש כמו במשחק כדורסל, רחוק מאיתנו ומפוזר מצד לצד עכשיו תחשבו שיש קרוב ל500 צופים שיושבים שם, תוסיפו את זה שהאולם ישן, מיושן ובגלל שאנחנו מתלבשים מאחורי המסך האחורי שמשמש כתפאורה תוך ישיבה על ספסל או עדיף על הריצפה ובקושי מצליחים להתאפר במראה קטנה ובחושך למרות כל האמור לעיל ההצגה התנהלה בשקט מופתי, בצחוקים במקומות הנכונים והסתיימה בתשואות ובשבחים של הקהל וכשהם נהנים - אני מרוצה
גם נתתי מספר שיעורים פרטיים השבוע לחברה שהעלתה השבוע הצגת ילדים חדשה ורצתה יעוץ, הדרכה והכוונה ממני זו אומנם לא הצגה עם בובות אבל משלבת אביזרים, בדים, צעיפים, כובעים, כמה מסכות ומוסיקה. בין לבין אני מנסה להיות אוזן קשבת ואם צריך גם כתף תומכת לעדי שכפי שסיפרתי לכם בהריון ולמרות שאני לא האב הביולוגי ומאחר והיא תהיה אמא חד הורית, אני אמור לשמש אבא רוחני כך שמעבר לתמיכה בחברה טובה מאוד יש לי מחוייבות לדאוג גם לעובר שבבטן. נו מה לעשות? גם אני סוג של איילה

../images/Emo6.gifאיזה כייף לקרוא אותך

הזכרת לי למה אני מפחדת (ממש ! מפחדת !) לשתף ילדים בצורה כ"כ אקטיבית ... אבל אני מניחה שיש דרכים מקצועיות ללמוד איך להשתלט על המצבים האלה
נשמע שהיומיום שלך מענין ומצחיק לפחות ברובו . רק אצלי יש תחושה שאני בקושי מצליחה לעבוד על ה"קריירה" תוך כדי הילדים, הכביסות, הכלים וחבריהם
??! שיהיה שבוע מוצלח !! ואיזה כייף לתינוק של עדי לקבל סנדק כמוך
משעמם לא יהיה לו

תודה חגית ../images/Emo24.gif ומשהו ששכחתי

אכן יש דרכים אותן צוברים תוך כדי שנים של עבודה המזמנות לך תקלות מסוגים שונים המלמדים אותך להתמודד. היומיום שלי אכן מעניין, בדרך כלל ואם לא אז אני משתדל להפוך אותו לכזה ולא את ממש לא היחידה עם תחושה כזו... גם אני מתמודד עם הרשימה שהזכרת מינוס ילדים בנתיים מה שאמור לפנות לי קצת יותר זמן פנוי ובכל זאת אני לא מצליח או מצליח בקושי לעבוד על הקריירה והתוכניות. נעים לדעת שאת חושבת שאני אהיה סנדק טוב והאמת שגם אני מרגיש כך ואכן עם אחד כמוני ( ובתוספת אמא שלו שגם לא לא חסר בכלל... ) משעמם לא יהיה לו בכלל. דבר חשוב ששכחתי כשסיפרתי על השבוע שלי הוא לאחל לך שהבדיקה מחר תעבור בהצלחה, בשלום והכי חשוב עם תוצאות טובות לא רק שמחזיק לך אצבעות אלא גם שולח חיבוק גדול וחם והרבה אור
אגב חום ואור, החורף הגיע גם אליכם בסוף השבוע? פה היה סוער, היום היה קר, אפור אבל כמעט לא גשום בשעה האחרונה שוב מתחיל להיות סוער...איזה רוחות!!!!!!!!!! בקושי הצלחתי לסחוב את עצמי ברחוב מולן, אני גם גר קרוב לים אז בכלל. הרבה בריאות ורק טוב

ayaly2

New member
יישר כח../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני רואה שאתה חוזר לעניינים במרץ...רק תשמור על עצמך
ואיזה מזל שהכל עבר בשלום והילדים לא נבהלו מהפיצוץ
ואני שמחה שאתה מרגיש קרוב לאיילות
ומאמי מה קורה עם המפגש לגבי כיבוד
וכאלה...אוטוטו זה קורה דבר איתי

תודה רבה איילונת ../images/Emo13.gif

באמת מנסה לחזור במרץ ומשתדל בהחלט לשמור על עצמי תודה לך על הדאגה
היית צריכה שאני אכתוב את זה כדי לדעת שאני מרגיש קרוב לאיילות?! חשבתי שידעת כבר...
לגבי הכיבוד נתחיל להתארגן על זה לקראת סוף השבוע כשאסיים לארגן סופית את שאר ההכנות.

גליתוי

New member
השבוע שלי...

השבוע האחרון יה בסימן התאוששות, והטענת מצברים. אז למרות הרכב המושבת ומעט העבודה, החלטתי להיות פרקטית! אני עובדת במרץ על בובות לשתי הצגות שונות. את דירה להשכיר אני יוצרת בובות מעיסת נייר ובדים וזה יוצא נחמד ביתר! תיעדתי עבורכם את תהליך העבודה ובקרוב אעלה תמונות. אני גם עובדת על סיפור לסתיו על שבלול שמחפש לו בית אחר, ראיתי שיר כזה והחלטתי להפוך אותו להצגה. אז יש לי כבר שבלול וצב ופטריה וזה נורא כחייף לדעת שכל הבובות שאהי מכינה נשארות איתי וישרתו אותי בעתיד! השבוע עבדתי על כספיון בסכנה וזה תמיד מפתיע אותי לראות איך שהילדים מרותקים לבובות שהכנתי משקיות ניילון ואיך כל פעם מחדש הם נדבקים לכסא אחורה כשהכריש פותח את פיו. אתמול דחיתי הצעת עבודה ברמת גן שמאוד רציתי לקבל. אבל הרכב המושבת והתמחור הנמוך ולאחר התייעצות עם דב היקרה הוחלט שאוותר על החוג הזה. שמחתי לדבר אתמול עם שתיים מחברות הפורות איילה ורות, בחיפושיי אחרי מחליפה וזה היה כייף לחלוק חוויות ולשמוע איך הן עובדות, זה כייף גדול חברים/ות קולגות! שיהיה שבוע גשום ומוצלח לכולם! גלית

למעלה