איך צריכה להיראות חולצת רכיבה

../images/Emo41.gifאיך צריכה להיראות חולצת רכיבה

של קבוצה מקצוענית? (בהנחה שחלק גדול מאיתנו, מתישהו יקנה חולצה של אחת מקבוצות הפרו-טור). גליון פברואר של פרוסייקלינג הגיע היום, והוא נתן לחמישה מומחים (פסיכולוגית צבעים אשר מתמחה בבחינת השפעות הצבעים על האדם, סטייליסטית של סאנטיני, פרנק הוי רוכב אופניים, דוגמנית וצלם של המגזין) לקבוע איך צריכה להיראות חולצה של קבוצה. אני לא אטריד אותכם בניתוח של כל אחד מהם, אבל רגע לפני שהקבוצות מראות את המלתחה שלהם לעונת 2005, מעניין לדעת איך אתם חושבים שצריכה להיראות חולצת רכיבה של קבוצה מקצוענית? ומהי החולצה החביבה עליכם?
 
התשובות שלי

1) שילוב של לא יותר משני צבעים, שילוב של צבע חזק ובולט וצבע אחד פחות בולט. 2) ביאנקי (2003 של אולריך), האיים הבאלרים ופאסה בורטולו.
 
החולצות שאהבתי במיוחד-

וללא קשר למה טוב או רע ליהודים (בכוונה של רוכבי ארץ זבת) אוסקלטל אוסקדי בנסטו אונסה מרקטונה אונו פרנסס דה ג'ו וראבובנק זה מה שעלה לי בראש עכשיו אבל בטח במהלך הערב אתן לעצמי צ'פחה על המצח שאזכר במשהו כמו החולצה של הקבוצה של למונד בתחילת שנות ה 90.
 
איך צריכה.....

לקבוצה מקצועית,רק אבל בבקשה רק לא ירוק או ורוד. לי,רק חולצה שהתאמצתי עבורה.
 
החולצה של מקרטונה אונו -

בג'ירו היא הייתה צהובה וזה היה צבעה המקורי. בטור היא הייתה וורוד מבחיל משום שפעם לא הסכימו לרכוב עם צהוב בגלל החולצה הצהובה. גם לאונסה הייתה בעיה כזו והם גם בחרו בוורוד ברבי.
 
הנה דוגמא לחולצה לא יפה

אבל כנראה שהיא תהיה החולצה הנמכרת ביותר ב-2005.
 
אם כבר התחלתי עם תמונות

אז קבלו כבר את כל הגלריה של ההשקה של קבוצת דיסקאברי צ'אנל. ולקינוח תכניסו מהר למועדפים, האתר הרשמי של קבוצת דיסקאברי, שעלה סוף סוף לרשת.
 

Infin1ty

New member
שמת לב לשרוולים בצד שמאל של החולצה?

רשום שם גם LIVESTRONG
?
 
למעלה