אין לי חשק לכלום יותר

../images/Emo41.gifאין לי חשק לכלום יותר

אני לא יודעת כבר מה לעשות כדי שהוא ישים לב אלי (בעלי) אנחנו נשואים 10 שנים שני ילדים ואני מרגישה שאני רצה מסביב לעצמי אני לא מצליחה לשמור על שפיות אין לי חשק לקום בבוקר לבד וללכת לישון לבד להיות עם הילדים לבד להכין לו אוכל לבד לעשות קניות לבד אבל.......להיות איתי במיטה הוא לבד לפעמים אני גם מצליחה להיות שם אני יודעת שהוא לא יתקשר במשך היום (רק אם קרה משהו) אני יודעת שאצטרך להסתדר לבד כי אם הוא בבית הוא ישן/נח אוכל מתקלח והולך לישון אם אני מבקשת לצאת הוא אומר בסדר אבל אם אני לא אסדר מקום בילוי+בייביסיטר אז לא נצא ככה שאנחנו נשארים בבית שהרי הוא לא יסדר הוא אומר שהוא אוהב אותי אני עדיין נמשכת אליו אבל לא מוכנה לזה יותר מה עושים????? המיואשת........

מדברים.

לפעמים זה מפתיע כמה הפיתרון יכול להיות קל. אני לא אומר או מתיימר לדעת , שזה הולך להיות קל במקרה המסויים הזה.. אבל דבר אחד בטוח.. אין מה להפסיד.. לפעמים, השגרה, נותנת לנו לתפוס דברים כמובנים מאליהם.."ככה זה".. לפעמים, פשוט צריך משהו או מישהו שינער.. הידברות היא הדרך הראשונית..לפתוח את הקלפים..לשים הכל על השולחן.. לנסות להביט בדברים משני צידי המטבע..אני די בטוח שגם לו יש את הצד שלו. זה לא צריך להיות בצורת ריב או ויכוח של מי צודק ומי לא.. פשוט לדבר, להגיד מה מציק..להעלות זכרונות של ´איך היה פעם´, אפילו להתבדח.. אני מניח , שאת עדיין רוצה אותו, ועדיין אוהבת אותו..אז חבל להתייאש ולהרים ידיים, אך חבל יותר להמשיך בדרך הזאת...אני מבין מדברייך שאת די מתוסכלת מכל המצב ואת צועקת לשינוי. נסי לקחת אותו לארוחת ערב, או אפילו סתם ללכת לטייל ברגל...בלי ילדים בלי הפרעות, רק שניכם. לבד. לדבר, להוציא, לשתף. זה משחרר ואך יכול להועיל.

ה מוזה

New member
אומנם אני לא יועצת לענייני זוגיות..

אבל נראה לי שעליתם על המוקש הנקרא "מובן מאליו" אז...מתאהבים ויש פרפרים בבטן וניצוצות עפים באוויר ..הוא עושה עבורה ..הכל אם את הירח היה יכול לקטוף עבורה היה עושה זאת בלי להניד עפעף ..היא מצידה ..תעריך כל מגע שניה מבט מצידו .... זוג יונים של ממש... ואז שלב בניית הקן ..שניהם עומלים קשה לבנות קן חם ואוהב ...ממלאים את הקן בחלומות ובמשאלות לעתיד ורוד.. מגדלים גוזלים... דואגים ..רצים..עומלים.. ובדרך שוכחים... שזה לא מובן מאליו שאהבה תשמור על האש בעצמה .. השקעה .. לא מסתיימת בחופה . תשקיעו כאילו היום נפגשתם לראשונה ..תחזרי אחריו ..תני לו להרגיש שהוא עבורך הדבר בכי חשוב בעולם .. וכשהוא ירגיש כך ...תקבלי בחזרה פי מאה ... מלשבת ולומר נמאס אף אהבה לא שרדה . שיהיה לכם המון המון הצלחה בחידוש הלהבה ...

למעלה