FRESH FRUIT
New member
../images/Emo41.gif איפה הייתי ומה עשיתי.
זהו.. חזרתי. בינתיים. דבר ראשון אני חייב התנצלות לכמה וכמה אנשים על ההיעלמות הפתאומית, אבל זה לא ממש היה בידיי. אז סליחה. ולענייננו. הבשורה הגדולה היא שיצאתי מהארון. החלק הקצת פחות משמח הוא שההורים שלי לא קיבלו את זה כל כך טוב, בלשון המעטה. מה היה? בעודי נמצא באמצע כתיבת מיילים ארוכים למומין ולטרמפיסט (הכוללים תיאורים מאד מפורטים בכמה נושאים
) גיליתי שאחותי (בת 21) עומדת מאחורי וקוראת מילה במילה. החוורתי. התחלתי לרעוד. היא מצידה אמרה בקול הכל כך מיוחד והמרגיע שלה שהיא אוהבת אותי. נרגעתי. אמרתי לה שלא חשבתי שהיא תראה את זה. היא אמרה שהיא כבר ידעה ממזמן. כך התחלנו לשוחח איזה כמה שעות (וסוף סוף אמרתי לה מה אני חושב על החבר שלה). וזה היה ממש טוב. מזמן לא הרגשתי כל כך משוחרר. מעודד, החלטתי אחת ולתמיד לספר להורים שלי. קבעתי בליבי שזה יהיה באותו יום בערב. ההורים שלי ישבו בסלון וראו טלוויזיה. התיישבתי על הכורסא. "אני יודע שאתם פתוחים ושאתם אוהבים אותי ולכן אני מרגיש מוכן לספר לכם משהו", "אני אוהב בנים".ככה. בלי ספירה לאחור. בלי נשימה עמוקה.ואז הכל התחיל. אמא שלי התחילה לבכות. אבא שלי התחמם. הם צעקו עליי- "איך אתה מעז"? , "ככה גידלנו אותך"? .. ועוד פנינים ידועות. כך רותקתי אל הבית שלי, נאסר עליי להיפגש עם חברים, לגלוש באינטרנט, לראות טלוויזיה ועוד סנקציות למיניהן. ככה התייבשתי כמה שבועות- בעוד אני שומע את אחותי מתחננת אל ההורים שלי שיעזבו אותי, מסבירה להם שהורים לא אמורים להתנהג ככה וכו´ וכו´. כאן מגיע החלק הטוב. כנראה שהיא הצליחה והם תפסו את עצמם. אמא שלי שוב בכתה ודיברה איתי. התנצלה. אני לא סלחתי. אני גם לא מדבר איתם. אבל עכשיו לפחות הם עזבו אותי במנוחה. נראה איך העניינים התקדמו. הם לא יקלקלו לי את הנעורים. אני אמשיך כרגיל. הם ילמדו. יהיה בסדר. שחר.
זהו.. חזרתי. בינתיים. דבר ראשון אני חייב התנצלות לכמה וכמה אנשים על ההיעלמות הפתאומית, אבל זה לא ממש היה בידיי. אז סליחה. ולענייננו. הבשורה הגדולה היא שיצאתי מהארון. החלק הקצת פחות משמח הוא שההורים שלי לא קיבלו את זה כל כך טוב, בלשון המעטה. מה היה? בעודי נמצא באמצע כתיבת מיילים ארוכים למומין ולטרמפיסט (הכוללים תיאורים מאד מפורטים בכמה נושאים