איפה השליט שיחזיר את גלעד הביתה

חיננית

New member
../images/Emo41.gifאיפה השליט שיחזיר את גלעד הביתה../images/Emo41.gif

=================================== איפה השליט שיחזיר את גלעד הביתה??????? ================================ אני מנהלת פורום פה בתפוז וראיתי בנט את הסלוגן הזה ואז חשבתי לכתוב בעצמי רעיונות ל סלוגנים אחרים למען החייל החטוף.) נזכרתי שיש בתפוזיה פורום מיוחד לגלעד שליט אז מביאה גם לכם את הסלוגנים שלי מי יודע אולי מישהוא יעשה בהם שימוש שיעזור להחזיר את גלעד הביתה. =========================================================== אולמרט!הגיע הזמן להחליט- השב עוד היום את גלעד שליט.!!! ============================================ כבר מאות ימים אבא ואמא לבד- השיבו להם דחוף את הבן /חייל גלעד . ============================================== שלא כמו רון ארד שנטשתם -בדד זיכרו הפעם את החייל החטוף גלעד כי גלעד -לחופש נולד !!! --------------------------------------------------------- שליט עכשיו-!!!!!! ודי כבר להבטחות שווא! =======================================

חיננית

New member
ועוד אחד שיהיה

לאולמרט, ביבי, והשרים! -לאלו שהולכים ולאלו שבאים .... חבריה אין זמן ,מהר תתעשתו! פן שוב ת'צ'אנס תאחרו! משחקי שליטה- לא על חייו של שליט --------------- ---- ---- ------------

חיננית

New member
משחקי שליטה- לא על חייו של שליט ../images/Emo92.gif../images/Emo70.gif

סליחה = בטעות הושמטה הבבקשה .ולכן אני כאן אותה מוסיפה

נגיעוT

New member
תודה לך על האיכפתיות

העברתי את הלינק של השרשור הזה למי שצריך

אל תחשבו שזה כזה קל

אנשים כאן, ובישראל בכלל חובים שלהחזיר שבוי זה דבר פשוט. אתם שוכחים שצריך לנהל משא ומתן מול רוצחים, מול שונאי ישראל. אנשים שלא פשוט לדבר איתם, והדיבורים נעשים דרך מתווך. כך שהודעה שאנחנו מעבירים למצרים, לוקח לזה3ימים לעבור לעזה, ועוד3ימים חזרה אלינו. אני מאד רוצה לראות את גלעד שליט בבית, אבל אסור להכנע לטרור. אסור לשחרר להם אסירים.

קמנצינד

New member
אתה סותר את עצמך.

מצד אחד אתה אומר שצריך לנהל משא ומתן, ומצד שני אתה אומר שאסור לשחרר להם אסירים.

למעלה