אירוח בפורום

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
../images/Emo41.gif אירוח בפורום ../images/Emo41.gif

ביום שלישי הבא, 30 ליולי, בשעה 19:00 יתארח בפורום בן, דובר חברת גלובוס יונייטד המפיצה בארץ סרטי DVD ויענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע לשיווק יצור והפצת סרטי DVD בארץ. בן, המנהל בחברה את הפצת סרטי יוניברסל ודרימוורקס, הוא אספן גדול בפני עצמו וישמח לענות על כל שאלה בנושא. הכינו שאלות מראש !!

TheShis

New member
תשובה אחת (מיני רבות):

זו תהיה הזדמנות מצויינת לשאול מישהו שעוסק בנידון, מדוע ולמה אנו זוכים לגרסאות מחפירות של DVD בארץ? מדוע המחירים גבוהים? מה התוכניות לעתיד? האם באמת מתכוונים לאסור יבוא של איזור 1 לארץ? ועוד הרבה מאוד שאלות. לדעתי אנחנו צריכים לשמוח שהבנאדם הסכים לבוא לפורום, ואני משוכנע שלו הפורום לא היה קיים, השאלות שלנו היו נותרות ללא מענה.

TheShis

New member
יש!!! ../images/Emo9.gif

לשלוח לך את השאלות על מנת שתרכז אותן או לרשום אותן כאן בזמן שהוא יתארח בפורום? כל הכבוד על היוזמה! אני בטוח שהרבה אנשים ירצו לשאול את המתארח שאלות נוקבות.

Soak

New member
../images/Emo13.gif לשאול בזמן האירוח

ביום שלישי ב-7 תהיה הודעה שהאירוח מתחיל, שם המשתמש של בן יהיה צבוע אדום. את השאלות יש להכין נפשית...

liranas

New member
רק היום השכרתי DVD של חברת

גלובוס יונייטד , שם הסרט "ג´יפרס קריפרס" , ולמרות שהיה כתוב על האריזה ועל הדיסק שהסאונד בדולבי דיגיטל , לא כך התברר כי אם דולבי פרולוגיק רגיל , אז אני שואל האם יש סיבה מוצדקת שסרט חדש כזה יוצא לשוק ככה ? לפי דעתי החברה הזאת עושה עוול לאיכות הסרטים שמגיעים ארצה. תגובות בבקשה...

TheShis

New member
צודק! אבל יש פתרון.

בעצם מספר פתרונות: 1. להפנות את השאלות והטענות הנ"ל למתארח בפורום. 2. לעשות את המעשה החכם וללכת על דיסקים מאיזור 1.

dudil

New member
אם אהבת את אקירה

הייתי ממליץ לך על THE GHOST IN THE SHELL

למעלה