אירוח בפורום

../images/Emo41.gif אירוח בפורום ../images/Emo41.gif

ובכן אנשים, החלטתי לפתוח שרשור בו אתם תתנו שמות של אנשים מעולם הסוסים שתרצו לארח כאן (אההמ, אנשים בישראל כמובן...). אנא תנו שמות ואולי קצת מידע עליהם, אני אחפש אותם ואנסה ליצור איתם קשר. אם יש ביכולתכם לציין גם את העיר בה גר אותו אדם אשמח מאוד כיון שנורא לא קל למצוא אנשים סתם ככה, אבל אם לא... לא נורא! אני אנסה בכל זאת... לבסוף נעשה רשימה+סקר ונחליט לפי הרוב את מי לארח (בתקווה שהוא יסכים לבוא). אנשים: קודם אני מציעה שנבחר *סוג* של אדם, זאת אומרת מסגנון האינגליש או הווסטרן ומשם או קפיצות או דרסז' או כל מקצה שיש בווסטרן (לא אתחיל לפרט כרגע).... מה דעתכם?

Shai Felton

New member
לדעתי../images/Emo178.gif

צריך מישהו או מקפיצות או מווסטרן - כי דראסז' כבר היה
אין לי רעיונות כרגע....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif לדעתי צריך מישהו.......

מווסטרן כי דרסז כבר היה. יש את שי קנטי...אין לי מושג איפה הוא גר, אולי אני יכולה להשיג את הטלפון שלו...אני ינסה

dearanita

New member
אני מציע את

אלקסה ס'צולטן באומר. היא גרה בקרבת העיר בון, גרמניה.

והיא עומדת לטוס לישראל לאולפני תפוז

, ללמוד לכתוב בעיברית ואז לענות לאירוח? לא ניראה לי יקירי אבל... אולי... חחח.

dearanita

New member
היא יודעת אנגלית

כל אחד יתרום מעט כסף וביחד נשיג מספיק לשלם על הטיסות. לא כדאי להביא אלופת עולם?!

dearanita

New member
ביום רביעי היא מגיעה אלי בצהרים

להפסקת תה... כל כך חמודה אלקסה הזאת אישה מאוד עסוקה ובכל זאת יש לה זמן אבל היא חייבת, הרי מי קנה לה את המטוס הפרטי?! ברור שאני!

GrEeNwOmAn

New member
בקפיצות אפשר את...../images/Emo179.gif

וסילי אורי בורשטיין בדראסז' אפשר את חגית ניצני ובווסטרן אין לי שמץ

לפי דעתי..

צריך להביא את רותי שדמות..! ייצוג אינגליש כבר היה... אז עכשיו מישהו מווסטרן ואחר כך אם יהיה עוד אירוח אז אולי איזה רוכב קפיצות..

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

אולי היה ייצוג אינגליש אבל רק בדראסז'! ומה עם רוכבי הקפיצות? לדעתי זה צריך להיות או קפיצות או ווסטרן....

טוי בוי

New member
מה הבעיה ששני אנשים../images/Emo60.gif

מסגנונות שונים היו באותו היום?! נגיד שרותי ווסילי היו באותו היום?! זה לא היה סוף העולם וגם לא עם היה עוד פעם אינגליש ובנוסף ווסטרן! מי חושב כמוני?

טוי בוי

New member
נתתי את וסילי כדוגמא../images/Emo60.gif

כי לא עולה לי משהו אחר בראש אבל אני מתכוונת בכלליות לקפיצות לא לוסילי כי גם אני חושבת שהוא לא יסכים חוץ מזה אני לא בעדו כל כך!

למעלה