אירוח הערב: מיד לאחר התכנית

../images/Emo41.gif אירוח הערב: מיד לאחר התכנית ../images/Emo41.gif

במשך שנים ביצעו בסורוקה דיקורי מי שפיר לנשים שהגיעו עם צירים מוקדמים. במקביל, ייצרה החטיבה הגניקולוגית בבית החולים עשרות מחקרים ופרסומים בנושא. האם הדיקורים בוצעו מתוך שיקולים רפואיים בלבד, או שהם הונעו על ידי רצון לקדם את המחקרים? תחקיר "עובדה" שישודר הערב עוסק בפרשה. מיד אחרי התוכנית תתארח בפורום "עובדה" עינת אואקרט, המרואיינת בכתבה. אואקרט אושפזה בסורוקה בהריונה הרביעי ועברה דיקור מי שפיר מאוחר. אתם מוזמנים להוסיף לעינת שאלות כתגובה להודעה זו. אם עברתם משהו דומה ואתם מעוניינים לכתוב לתוכנית "עובדה" באופן אישי, פנו למייל: [email protected]

אומץ להיחשף

תודה על מה שאת אומרת. הסכמתי להיחשף גם כדי להביא לידיעת נשים אחרות שלא צריך לסמוך באופן עיוור על מה שאומרים וצריך לברר ולשאול, והדבר הנוסף הוא לתמוך ולהיתמך על ידי נשים שעברו חוויה דומה.

שאלה חשובה!

האם הרגשת בתוך תוכך שהטיפולים שאת עוברת הם נחוצים, או שהייתה לך תחושה שמדובר בניסוי יותר מאשר בטיפול? ואם אכן הרגשת כך, למה נתת לזה להימשך?

limori32

New member
אני גם עברתי דבר דומה אני בשוק

הייתי בשבוע 25 עם ירידת ואמרו לי שאני חייבת לעשות דיקור מי שפיר כי לבדוק עם יש לי זיהום אני כמובן הסכמתי כדי לדעת שהכול בסדר וילדתי שבוע אחרי

הודיה35

New member
הסיפור הזה מרתיח ומפחיד כאחד

לא אופתע אם הרופאים ידעו שהדיקור מיותר אבל שיכנעו בשביל המחקר. חבל שסכומי הפיצויים שנקבעים בבתי המשפט בארץ הם זעומים יחסית לנזק. אני מקווה שבית המשפט יפסוק לעינת ובעלה סכום אסטרונומי - שיוכלו לגדל את ביתם ולטפל בה בלי לדאוג לפרנסה, שיוכלו לפנק אותה כפיצוי על מה שנעשה לה ולהם. שרופאים יפסיקו להגן על הקולגות, שיעידו נגדם כשצריך.

limori32

New member
הסיפור שלי

לפני כ8 שנים היתה לי ירדת מים השבוע 25 הגעת לבית החולים ונאמר לי שאני חייבת לעשות דיקור מי שפיר כי הם רוצים לשלול זיהום ואני הסכמתי ובשבוע 26 ילדתי את בני הוא היה חודשים וחצי בבית חולים בהתחלה לא נתנו לו סיכוי לחיות ועם הוא ישרוד אז יהיו לו הרבה בעיות רפואיות הוא היה מונשם במשך 17 יום ואחרי זה המצב ישתפר ויצאנו מבית החולים אחרי חודשים וחצי תודה לאל הכול היה תקין ואבל יש לו רק בעיה אחת שיש לו בעיה של קשב וריכוז ברמה קשה שמגיל 3 אובחן אצלו ומאז הוא מקבל טיפול תרופתי ורק היום אחרי דרך מאוד מאוד ארוכה הוא סוף סוף עובר לבית ספר רגיל בכיתה קטנה תודה לאל שזה רק זה כי היה יכול להיות נזקים הרבה יותר גדלים

שרלטנות

לדעתי צריכה להיות קהוצה חיצונית של רוםאים ואנשי ציבור.טפילו רופאים בפנסיה שיעקבו אחרי הנעשה בכל בתי החולים בעל המחלקות.אני חושבת שתהיה להם עבודה רבה וברוכה

עברתי דבר דומה

הי, תודה רבה שאת מגיבה. אני מאוד רוצה לדבר עם נשים נוספות שעברו את זה. אשמח מאוד לדבר איתך, מאמינה שאצלך זה נגמר בסדר, תוכלי ליצור איתי קשר דרך המייל של עובדה: [email protected]

ללימורי

שלום לימור. מאוד חשוב לי לדבר איתך ולשמוע באופן אישי את הסיפור שלך. אנא שלחי לי את המייל או את מספר הטלפון שלך דרך המייל של עובדה: [email protected] . אצור איתך קשר אפילו מחר.

אiרין

New member
עינת הי, קודם כל- כבוד על חשיפתך

לא קל לחשוף ולספר על כאב שכזה. אי אפשר ולו ברגע לשפוט אותך. אך לא חשבת לשאול ולברר קודם חתימתך לאו דווקא את הרופאים , אולי אנשים אחרים , אודות הבדיקה, כמו חוות דעת רפואיות אחרות. אני ממש לא דוגמא לחוכמה הזאת. יש לי ילד עם פיגור קל . השקיתי אותו ברמדיה צימחית . משגעת אותי ההתנערות של הרופאים שמזיינים ,סליחה על המילה , את המח בכסתחי"ם שלהם. כמו הרופא שאמר בתוכנית ,שהדפים שהנשים חותמות עליהם , הם כסתכי"ם. כן רק שהופסים הללו הם שלך אדון רופא. הדף המחורבן שלך , הילד הפגוע נשאר שלי לכל החיים ואתה ממשיך בשלך. להחתים ולגזור גורלות חיים שלמים. הבת שלך מדהימה מאד. האהבה שלכם תוביל אתכם למקומות נשגבים. עוד תראי. ישר כח ואשמח לדבר איתך גם מעבר לכאן אם רק תרצי.

happy baba

New member
שלום גיבורה אמא של גיבורה

לא ראיתי את כל התכנית ואשמח קצת לרקע שפפסתי. באיזה שבוע ילדת את הנסיכה?ומה בדיוק היה הסיפור ?

גיבורה

הי. ילדתי בשבוע 27, לא יכולה עכשיו לחזור על הכול, אבל הסיפור כולו יופיע באתר של עובדה.

למעלה