אירוח חיים הכט בפורום

../images/Emo41.gif אירוח חיים הכט בפורום ../images/Emo41.gif

חיים הכט חוזר עם "מה אתם הייתם עושים" – סדרה דוקו אקטיביסטית חדשה בה עומדות בפני הציבור הישראלי דילמות אמיתיות שמאפיינות את המציאות בה אנו חיים. בעזרת צוות שחקנים מיומן ומנוסה יוצאת התוכנית למצוא את האנשים שעושים למען אחרים ונחלצים לעזרתם בסיטואציות שקוראים עליהם בכותרות יום יום. מצלמות הצוות מוצבות במקומות שונים על מנת לתעד תגובות של אנשים כאשר הם עומדים מול מצבים לא נוחים ומבוימים מראש: ילד קטן בוכה בתוך רכב נעול, ערבייה שמקבלת יחס לא הוגן בחנות, אב מכה את בנו, מהגר שמחפש עזרה בהתחמקות מפני הרשויות ועוד. בין היתר מנסה הסדרה לבדוק האם ההתנהגות של האזרחים בפועל זהה להתנהגות בה אמרו שינקטו, או לחילופין באיזה פער מדובר. התגובות מתועדות מול המצלמות, ולאחר מכן הן מושוות לתוצאות סקר שנערך בקרב הציבור על סיטואציות דומות. מחר ב-10:00 (בבוקר) יגיע חיים לפורום וישיב על שאלותיכם בנושא. שרשרו לו שאלות כבר עכשיו!

mhaifas

New member
לגבי השיתוף שבין הצופים לתוכנית.

שלום, הסדרה שלך, נראית לי מאוד מעניינת, ומציגה עולם של ערכים, ומלמדת את הישראלים, איך להתנהג בסיטואציות שונות, אז לדעתי כדאי שגם הגולשים בפורום הזה, יוכלו להעלות רעיונות לסיטואציות חדשות לתוכנית שלך. וגם שהצופים בתתוכנית יוכלו להעלות רעיונות באס אמסים ובדואר אלקטרוני. זה חשוב כדאי שיהיה שיתוף בין הצופים לתוכנית, ויוכלו להיות מוצגות סיטואציות, שהתוכנית שלך עדיין לא חשבה עליהם. האם לדעתך זה רעיון טוב ואתה תיישם אותו?

רעיונות לסיטואציות

שלום תודה על המחמאות. נשמח לקבל כאן בפורום הערות, ביקורת וגם רעיונות לסיטאציות חדשות ונוספות, בתקווה שתהיה עונה נוספת. כל פרקי העונה הזאת כבר צולמו, אך אנו אוספים חומרים נוספים לתוכניות נוספות בעונה הבאה. חיים

5mishu5

New member
האזרחים מהרחוב שיתקלו בסיטואציות

האם אתם תיידעו אותם לאחר מכן שהיה מדובר במקרה מבויים? ושאלה נוספת: עד כמה רחוק אתם תהיו מוכנים לקחת את הסיטואציות, מבחינת חומרתן? ומה ייחשב עבורכם הגבול (שוב מבחינת החומרה), שאותו לא תחצו?

שלום ובוקר טוב לכולם

שמח להיפגש איתכם בפורום. לשאלתך: בוודאי שכל מי שצולם בסיטואציה מיודע לאחר מכן. באשר למרחק שנלך - לעולם זה יהיה המרחק שאליו לוקחת אותנו המציאות הישראלית. הסיטואציות כולן לקוחות מהעיתונים. לא המצאנו שום סיטואציה. במהלך הצילומים אנחנו עוקבים אחרי תגובות האנשים ברחוב וגם כשאנחנו מרגישים שמישהו עובר טלטלה רגשית אנחנו מקפידים לעצור את ההתרחשות. חיים הכט

Angel Of Moon

New member
אין לי מה לשאול רק לשבח.

חיים כרגיל התוכניות שלך הן בין הטובות שנראות על המסך. קונספט כזה עוד לא ראינו ואני מסוקרנת לראות איך הישראלי הממוצע הגיב. הפרומואים מעולים ואני מחכה בקוצר רוח לראות. רק שאלה, זה סדרה? כל שבוע יהיה פרק עם מספר סיטואציות? כי בטח לא יחזרו על אותן סיטואציות בעיר אחרת כי כולם כבר יכירו את זה לא? סופ"ש נעים

שלום אנגל

תודה על הדברים החמים. אכן, מדובר בסדרה שבה בכל פרק אנו מציגים מספר סיטואציות. פרקי הסדרה כבר צולמו כך שבזמן אמת האנשים לא ידעו שאנו מצלמים ולכן התגובות היו אמיתיות ואותנטיות. חייבים להגיד שהיו תגובות שהפתיעו אותנו מאוד ונקלענו לכמה מקרים שהותירו גם בנו חותם. חיים

סיום האירוח

שני רוצה להודות לכל הגולשים על המחמאות ועל השאלות. שתהיה לכולכם שבת שלום. ניפגש כאן בהמשך העונה ואשמח לקבל את תוגבותיכם ושאלותיכם על הסדרה. להתראות חיים הכט

mhaifas

New member
המשפט הממחיש הכל, נשפא נפלא.

מה אתם הייתם עושים, אין ספק התוכנית מחנכת אנשים, להיות אכפתיים לאנשים אחרים, שסובלים למצוקה וזקוקים מאוד לעזרה. אז בואו נביא עוד אנשים שיצפו בתוכנית, ונגדיל את רייטנג התוכנית, שתהיה ברייטנג 30% ומעלה. אנא פנו לחברים,תצפו כל אחד בביתו שלו, לא להתאחד יחד מול התוכנית מולה אותה טלויזיה. ואחרי שהתוכנית מסתיימת, כבר אפשר לדון על התוכנית.

רעיונות (אם עדיין לא עשיתם)

מישהו\י הולכים עם שקיות של קניות והם נקרעות, שתי ילדים הולכים מכות, אדם נופל באמצע הרחוב, למישהו נופל ארנק מהכיס, חתול\כלב שתקועים באיזה מקום, זה מה שעלה לי לראש בינתיים, ומעניין לראות מה התגובות ברחוב.

B R A Y E R

New member
מנהל
אין מה להגיד, חיים

אתה פשוט גאון טלוויזיוני. כל פורמט שאתה מעלה גאוני יותר מהקודם לו. מצפה מאוד לראות את התוכנית החדשה שלך. ויש לי שאלה - מה עם תגובות מפתיעות של אנשים לכיוון השלילי לאותן סיטואציות? גם הן ישודרו? אותם אנשים הסכימו להראות או שפשוט תטשטשו אותם? כמה פרקים יש סה"כ? וכמה סיטואציות יש בכל פרק בערך? שיהייה לך המון בהצלחה חיים!!!

למעלה