Another Girl
New member
../images/Emo41.gifאלוף אלופי הטריוויה-סיכום../images/Emo41.gif
וכן עברה חלפה לה התחרות המוזרה הזו,מבחינתי לפחות,ובה עניתם לשאלות הטריוויה הכי משונות והכי מנוסחות לא כראוי
אבל חפיף-עמדתם במשימה זו בכבוד רב. האמת כשקראתי את התשובות שלכם,עוד מהשלבים המוקדמים,נדהמתי לגלות שרמת הידע של כולכם גדולה מאוד ושהנושרים נופו על חוד הנקודה והפרשי זמן...ועל זה יש לי רק להגיד-כל הכבוד
נהניתי מאוד לנהל את התחרות,ואני מקווה שגם אתם-ועם בוא הזמן אולי נעשה עוד אחת בסגנון קצת אחר-ואשמח עם עוד מישהו ירצה לארגן אותה. בואו נראה את התשובות: 1. ב-1976 הוזמנו חברי הלהקה ע"י מערכת Saturday night live להגיע לאולפן תמורת 3000 דולר.("אם אתם רוצים,אתם יכולים לתת פחות לרינגו,לא איכפת לי"...)בסופו של דבר הגיע רק ג'ורג' לאולפן (נאמר כי ג'ון ופול צפו יחד בתכנית מחדר במלון בדקוטה,אם אני לא טועה,ובחרו שלא להגיע) וזכור לי אותו משוחח עם אחד מחברי ההפקה, כשלא רצו לתת לו את ה-3000 במלואם,שחבל שלא הבהירו את זה בשידור שהכסף חייב להתחלק בין כולם...היה מצחיק.
אח"כ הוא ביצע את Here comes the sun. 2. המשתתפים העלו סברות שונות,כמו זו שהוא חיבר את זה אחרי שהביט בתמונה של אישה שחורה מניקה,או שחיבר את זה למען הנשים,ואולי העבדות הלבנה... אבל התופעה החברתית שמבוקרת בשיר היא תופעת ההגירה שהייתה בשיאה בבריטניה בתקופה ההיא. 3. כאן יש לא מעט אפשרויות,ואני פשוט מביאה לכם את תשובות המשתתפים: היה לנו טוב נהיה לנו רע (הבלדה על ג´ון ויוקו)- אריק איינשטיין תנו צ´אנס לשלום- בקרדיט על התקליטון כתוב בקרדיטים:"כולם" שהיו כל הבוהמה התל אביבית של התקופה: אורי זוהר, שלום חנוך, שייקה אופיר, דן בן אמוץ,אריק איינשטיין, בני אמדורסקי ועוד איזה שלושים איש. אריק גם ביצע בעברית את אובלדי בלדה... ותוספת שלי: קיים גם ביצוע של חווה אלברשטיין ל-your mother should know...מעניין מי מכיר. 4. בשאלה זו ובבאה אחריה נתקלתי בבעיה כאשר גיליתי שאולי קיים חוסר אמינות במקור השאלה-ולכן אביא את תשובות המשתתפים,שקיבלו ניקוד מלא עליהן: הגיעו למקום הראשון באמריקה אבל לא בבריטניה: Love me do Penny Lane Come Together Something Let it be The long and widing road 5. הגיעו למקום הראשון בבריטניה ולא בארה"ב: from me to you Elenor Rigby Yellow submarine The Ballad of John & Yoko 6. כן,צדקתם: שתי האפשרויות לשאלה "מיהו הקוף ב-Everybody's got something to hide..." הן בהחלט יוקו- או המהרישי יוגי. 7. השיר Con a Lowry הפך בסופו של דבר ל-Dig a Pony. 8. ג'וליאן כתב לביטלס את השיר Goodnight. 9. פרנק סינטרה אמר על השיר Something שהוא שיר האהבה הגדול ביותר בכל הזמנים,ויפה לכם שידעתם. 10. נשאלתם באיזה משיריו של ג'ורג' הריסון (לא בהכרח במסגרת הלהקה) מתוארת תופעה מתקופת הביטלס בשם השיר. בעיקרון הכוונה הייתה ל-Apple Scurffs,מהאלבום All things must pass, שהן כידוע היו חבורות הנערות שמיררו את חייהם של חברי הלהקה בשנות ה-60. אבל התשובה שקיבלתי היא When we was fab וזו בהחלט תשובה נכונה אף היא, שקיבלה את הניקוד. אז... אולי אתם במתח... אבל נכונה לכם הפתעה שכן שניים מהמשתתפים החליטו לעשות לי חיים קלים(או קשים?
) ולאחר שתומר פרש מאימת ידידיו לחידון הניבלונגים והליידי, החליטו שני אלה להתאחד,לא פחות ולא יותר, ולהגיש תשובה סופית בשם משתתף משותף,כדי לא להתמודד זה נגד זו...טוב,שוין. ככה שיש לנו בעצם שני זוכים במקום הראשון,שהם אלופי הטריוויה של הפורום
ברכותיי. ושוב אני מדגישה שכולכם הייתם פשוט מצויינים,ותודה על ההשתתפות! בנוסף אני רוצה להודות לשחר(John LennonS) שעזר המון ותרם חלק נכבד מהשאלות לחידון
מקווה שנהניתם והשכלתם,ונתראה בפרוייקט הבא...
וכן עברה חלפה לה התחרות המוזרה הזו,מבחינתי לפחות,ובה עניתם לשאלות הטריוויה הכי משונות והכי מנוסחות לא כראוי