אלוף אלופי הטריוויה-שלב 2

Another Girl

New member
../images/Emo41.gif אלוף אלופי הטריוויה-שלב 2../images/Emo41.gif

ושוב להזכירכם שבשלב זה משתתפים רק אלו שעלו לשלב הבא כפי שמצוין בשרשור כאן. עם זאת,לא אמנע משאר חברי הפורום את הכיף שבתחרות,ככה שמי שרוצה לשלוח אליי תשובות עדיין מוזמן,על אף שלא ייחשב בתחרות הרשמית. ולהלן שוב הכללים:
התחרות, כפי שהיא נשמעת-היא תחרות אלוף אלופי הטריוויה של הפורום. מה זה אומר? זה אומר שאם תצליחו כאן, שיחקתם אותה(טוב,לפחות לפי הסטנדרטים שלנו...) ונחליט מה לעשות עם המנצח. התחרות כמובן מיועדת לכל אנשי הפורום ובכלל לכולם. לכולם תינתן הזדמנות שווה ומקווה לראות השתתפות גורפת...
התחרות היא בעצם חידון טריוויה שמורכב מ-5 שלבים ב-5 דרגות קושי שונות. כלומר: כל שלב יילך ויהיה קשה יותר. בכל שלב יינתנו 10 שאלות פשוטות(...) שעליהן תידרשו לענות. לכל תשובה נכונה ושלמה יינתנו 2 נקודות, כשהניקוד המקסימלי הוא כמובן 100 נקודות. התחרות תתנהל בשיטת ה"ניפוי": בכל שלב "יינשרו" אלו בעלי הניקוד הנמוך ויוותר מספר מסוים של משתתפים שיעפילו לשלב הבא,לפי השיטה הבאה: לשלב 2: יעפילו 10 משתתפים. לשלב 3: יעפילו 7 משתתפים. לשלב 4: יעפילו 5 משתתפים. לשלב 5 : יעפילו 3. מי שיצליח לצבור הכי הרבה נקודות בזמן הקצר ביותר הוא המנצח. במידה ויהיו "כפילויות" מבחינת מידת ההצלחה בשלבים (נניח שיהיו 4 אנשים שיענו נכון על 7 שאלות ועליי לבחור רק 1 שיעלה לשלב הבא) יעלה לשלב הבא זה שיענה הכי מהר מבין כולם.
את התשובות לשאלות יש לשלוח אליי במסר אישי אחד ויחיד(מסרים נוספים לא ייחשבו) ולא על גבי הפורום, כדי לא ליצור בלאגן וכמובן כדי לא למסור את תשובותיכם לשאר המשתתפים...תשובה שתינתן על גבי הפורום לא תיחשב. אם יש לכם שאלות בנוגע למהות החידון או השאלות, ייפתח במקביל שרשור מיוחד לתחרות בו תוכלו לעשות זאת.
התשובות חייבות להיות מלאות ושלמות. משמע: אם שאלה מסוימת כוללת שני חלקים או יותר, עליכם לענות על כולם ללא יוצא מן הכלל. תשובה לא מלאה לא תיחשב ולא יינתן לה ניקוד.
כאמור, זהו חידון ידע, ואף אחד לא מצפה ממכם לדעת את הכ-ל בע"פ. אבל מכיוון שבכל זאת זה חידון ברוח ספורטיבית, רק אגיד שחבל לחפש את התשובות באינטרנט או בכלל, כי זה איכשהו מוריד קצת מערך התחרות. ענו כפי יכולתכם ולפי הכיף. והרי השאלות לשלב 2: 1.איזה שיר נכתב בהשראת ריצ'ארד קוק ה- III, שעזב את שיעורי המדיטציה שלו בהודו כדי לצאת ולצוד טיגריסים עם אימו? 2. ציינו לפחות 5 שירים שלא מופיעים באף אלבום רשמי של הביטלס. 3. מה היה שמו של ה"מחליף" כביכול של פול לאחר מותו? 4. על איזו יצירה יחידה חתומים כיוצרים כל הארבעה? 5. מיהו החבר הצעיר ביותר בלהקה, ומיהו הצעיר אחריו? מהו ההפרש ביניהם? 6. איפה נמצא Blue Jay Way? 7. באיזו מדינה הופיעו הביטלס לראשונה בארצות הברית? 8. מה היה שמו המקורי של הסרט Help!? 9. ציינו לפחות 6 שירים עם שם של צבע בשם השיר. 10. איזו להקה מלבד הביטלס ביצעה את השיר If I Needed Someone? בהצלחה לכולם

Miss CB

New member
שאלה,

בקשר לשאלה מס 2: אפשר שירים שהם סינגלים, ואולי הופיעו באוספים שלהם או סינגלים שלהם נכון? ז"א, אם יש שיר X שלא הופיע באלבום מסודר אלא באוסף, אפשר להגיד אותו?

Another Girl

New member
ולהזכיר...

שאפשר לענות עד יום ראשון הבא,ה-22.06, בשעה 21:00.(חייבים לשים לכם גבולות
)

Another Girl

New member
יש ויש...

לא חייבים להיות 6 צבעים שונים(hint hint),רק 6 שירים שונים. ואל תדאגו,לא הייתי שואלת אם לא הייתי בטוחה.

The Mad Hatter

New member
יש

אבל שניים מאלה שאני מצאתי הם מאולצים נורא...P: אני עדיין לא בטוחה שהם נחשבים, למען האמת.

John LennonS

New member
בהצלחה לכולם בחידון!

האמת שרק אחד יכול לנצח אז, בהצלחה למנצח!!

Miss CB

New member
דווקא לא...

ובקשר לתשובות שלי על הצבעים. מצאתי רק 5 במפורש אז הוספתי סתם דוגמאות ללא מפורש, נקווה לטוב...

למעלה