אליסה מילאנו-ספיישל פיבי הגדול

spelling

New member
../images/Emo41.gifאליסה מילאנו-ספיישל פיבי הגדול../images/Emo41.gif

חברי פורום יקרים! כמו ששמנו לב בזמן האחרון...רעיונות טובים מאוד למשחקים ופינות עולים בפורום! אחרי שיחה ארוכה עם גלגלץ החלטנו לעשות מעשה....ספיישל שקשור לאליסה...אבל איזה ספיישל??היא דיברה עם נטלי ואיתי והחלטנו לעשות ספיישל פיבי ממכושפות... למה אתם שואלים?ככה מכפת לכם?! סתם סתם...כידוע לכם פיבי היא הדמות שבזכותה הפורום קם!השם אליסה מילאנו מוכר הרבה פחות אבל "פיבי ממכושפות" מוכר הרבה יותר... המטרה של הספיישל היא בעצם להזכר ולהנות מדמות שמאוד אהבנו וגם לעשות פעילות יח"צנית של הפורום שלנו שלדעתי הוא בין המגובשים וכיפים שיש! בשביל הספיישל אנחנו צריכים תעזרה שלכם חברים! כל אחד מכם יקבל רשימה לא ענקית של פורומים\קומונות שבהם הוא יפרסם את הספיישל שלנו וכך אולי נרוויח חברים חדשים לפורומנו הקטנטן! וגם אם לא ,אנחנו נהנה! כי הספיישל יכיל תמונות,מידע,ציטוטים ועוד...תאמינו לי יהיה כיף!

spelling

New member
../images/Emo41.gifחלוקת עבודה ומידע../images/Emo41.gif

רשימת החברים ולאן אתם שולחים: נטלי- פורום בריטני ספירס קומונת בריטני ספירס(חלק מהחברים שם בסכסוך לכן יש פורום וקומונה) ג'סטין טימברלייק אבריל לאווין גל-פורום אמריקן איידול פורום סמלוויל פורום הארי פוטר פורום מארון 5 יעל-פורום שביעיסטים פורום נינט טייב פורום הישרדות הישראלי פורום בובות פורום שישיסטים שלי-פורום ריהאנה פורום ג'ניפר לופז פורום ג'ניפר אניסטון קומונת פפראצי פורום שמיניסטים(נראה לי שיש) אדם-פורום קלי קלארקסון פורום לינדזי לוהאן פורום כריסטינה אגילרה פורום אוונסנס כעיקרון יש עוד פורומים(לגל יש את הוט 3..לנטלי את מלאני סי לי את חדרי כושר..במה שאתם חברים אם בא לכם תפרסמו גם לא יזיק) אז מה כותבים?? בכותרת:"ספיישל פיבי ממכושפות עכשיו בפורום אליסה מילאנו" תוכן:"הכרתם אותה בתור הילדונת ממי הבוס,היא הפכה למכשפה הכי שווה שיש במכושפות..בואו עכשיו לפורום אליסה מילאנו לספיישל מיוחד על המכשפה שבועטת נלחמת ומתלכלת ועדיין נשארת סקסית!...חשבתם שאחרי שהיא כיסחה את הרעים היא נחה??אז טעיתם בגדול! אליסה מילאנו רק התחילה!--בואו עכשיו לספיישל הענק שיתקיים ב08\1\1,כי את זה לא תרצו לפספס!" לאחר מכן אתם שמים קישור לפורום שלנו ותמונה של פיבי ממכושפות(התמונה שמוצגת) אני מבקש מכם חברים ..תשתדלו לשים את כל זה בשרשור "אוף" כדי שלא יצעקו עלינו! וכל מי שעשה את המוטל עליו שרק יסמן
או
תודה רבה לכם!

Natali Milano

New member
אדם כנס

קומונה בריטני לא מצאתי ופורום ג'סטין לא מצאתי אבל פירסמתי בפורום מלאני ובריטני

always be me mc

New member
טוב פירסמתי בפורום אמריקן וסמולוויל../images/Emo47.gif

(אגב סתם שתדעו יש שם מנהלים מקסימיםםםםםםםםםם
) מחר אני אפרסם ב"הארי פוטר" ונראה כבר מה יהיה עם פורום מארון 5

spelling

New member
../images/Emo41.gifלפני שאתם מפרסמים כנסו דחוף!

התאריך הוא לא ה 08\1\1 אלא ה 08\1\6 תודהר בהההההההההההההה

always be me mc

New member
אל דאגה אני שיניתי :)

והנה התוכן המחודש : "הכרתם אותה בתור הילדונת ממי הבוס,היא הפכה למכשפה הכי שווה שיש במכושפות
בואו ביום שישי הקרוב לפורום אליסה מילאנו לספיישל מיוחד על המכשפה שבועטת נלחמת ומתלכלכת ועדיין נשארת סקסית! חשבתם שאחרי שהיא כיסחה את הרעים היא נחה?? אז טעיתם בגדול! אליסה מילאנו רק התחילה!--בואו לספיישל הענק שיתקיים ב08\1\6,כי את זה לא תרצו לפספס!
" בכותרת פשוט הורדתי את המילה "עכשיו" אז אני מקווה שזה בסדר :) אני גם מקווה שאוכל ליצור קשר עם תפוז
וכמובן שמודה לאדם על ההשקעה במשימה

אמ..אדם וגל כנסו שניה:

אני מעדיפה שתתינו את הפורומים שננתם לי למישהו אחר,אני לא אוכל לפרסם אני אכנס אבל לפורום ואשתתף בספיישל כמובן אבל אני לא אוכל לפרסם
והיה עדיף אם הייתם מתעייצים קודם..
שבת שלום

למעלה