אלעד שמואל באוגוסט קרב על תואר

../images/Emo41.gifאלעד שמואל באוגוסט קרב על תואר

בחודש אוגוסט 2005 אלעד שמואל נוסע ביחד עם רענן טל למילנו/איטליה לקרב של 10 סיבובים על תואר של ג'וניור צימפיון של IBF - מולו יעמוד מתחרה איטלקי העונה לשם מצל'ה בורוקו. נסיעה שניה של אלעד שמואל - הפעם על תואר!! בהצלחה יניב

ETZ301

New member
בהצלחה!!!!!!!

דרך אגב. IBF לא איגוד חביב על EUROSPORT FOX וESPN אבל כמעט כל הארועים החשובים משודרים בטלויזיה הרוסית , אולי נזכה לראות את זה גם |איקון של חולם על צפיה בקרב של אלעד|. דובריי וצ'ר לדי אי ג'נטלמני. סוודניה איז מילנה דיסט ראונדוב פרופסיונלנוו בוקסה. אי ו סינים אוגלו אלעד שמואאאאאאלללללליייייי. (סליחה... התחזות לפרשן הרוסי ברגע של חולשה
)

תראה אנחנו באים לקחת תואר...

10 סיבובים זה קפיצת מדרגה לאלעד שמואל. אלעד שמואל צעיר ושאפתן והתואר הזה יקפיץ אותו עוד יותר במידה ויזכה בו, הצעות לקרבות בעולם במידה ויזכה בתואר הזה יזרמו כמו מיים. אני מאמין שיהיה קרב חם, רענן עכשיו מכין אותו לעמוד ב 10 סיבובים.... הייתי היום בסניף של ת"א ..הוא עובד נפלא... התקדם עוד יותר... ד"א צילמתי קליפים של וידאו של המכון, אני יעלה את 2 הקליפים מחר לפורום כי אין לי כח כבר היום... יניב

כן.... להכין מתחרה לקרב כזה....

זה מצריך בהחלט הכנה מיוחדת!! כושר כושר כושר... מה שטוב בקרב 10 סיבובים - אפשר לשחק "בשח מט" עם היריב, זה ממש קרב מוחות, כי יש לך את הזמן לגלות את החולשות של היריב ולפתח אסטרטגיה משלך... יהיה מעניין לראות את אלעד בקרב כזה, הוא יהיה חייב להקשיב לפינה (לרענן), כי רענן תוך כדי הקרב יבנה לו תוכנית, והוא חייב יהיה לעבוד לפי התוכנית יניב

ETZ301

New member
סליחה על הבורות.

באיזו קטגוריית משקל נמצא אלעד?

ETZ301

New member
עכשיו בכלל אני מבולבל.

אלעד הולך להתמודד על התואר של IBF JR. WELTERWEIGHT? אבל לIBF יש אלוף והוא נושא שם אחר לגמרי. בקיצור בלי למרח הנה הדירוג: JR. WELTERWEIGHT (140 LBS) JUNE CHAMPION: RICKY HATTON ENG Position Name Country 1. NOT RATED 2. NOT RATED 3. JUAN URANGO COL 4. JUNIOR WITTER ENG 5. LOVERMORE NDOU AUST*** 6. NAOUFEL BEN RABAH AUS 7. KOSTYA TSZYU AUST 8. ARTURO MORUA COL 9. CESAR BAZAN MEX 10. JUAN CARLOS RUBIO USA 11. ERNESTO ZEPEDA MEX 12. KELSON PINTO BRA 13. MIKE ARNAOUTIS USA 14. ROQUE CASSIANI 15. STEVE FORBES USA הדירוג עדכני לשלשום. ולשאלות? 1.לא חייבים לנצח את האלוף כדי לקבל חגורה? 2.גם אם האלוף עובר לבוגרים/פורש/עובר קטגוריה, לא נותנים ציאנס לאף מתאגרף מה15 מקומת הראשונים להתמודד על התואר?

אין לי שמץ......../images/Emo2.gif

הוא לגמרי הולך להתמודד על התואר הזה שם.... לא יודע איך זה הולך.... שהקרב יתעדכן באתר BOXEC נדע יותר פרטים... יניב

יכול להיות ש...

אותו אנגלי לא מעוניין להגן על התואר..... אז ההתמודדות עוברת לשניים אחרים..... אין לי שמץ איך הם מחליטים מי זכאי להתמודד על תואר... יניב

ETZ301

New member
כן באמת נחכה לBOXREC

איך כותבים את השם של היריב באנגלית? סליחה על ההפגזה של השאלות, פשוט אני נורא מתרגש.

MikeTyson

New member
יניב מה זאת התמונה הזאת...

קבל את אלעד בגודל טבעי עם הגדול מכולםםםםםם

למעלה