אמריקן אידול טור-ברידג'פורט(
)קונטיקט

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifאמריקן אידול טור-ברידג'פורט(../images/Emo122.gif)קונטיקט

הופעה מס' 48!! עוד 4 הופעות נשארו!!!
שרשור תמונות קליפים ציוצים וכוכוכו..
אגב, bb חולה, בוא נאכל לו רפואה שלמה ונעשה להפוך את #getwellsoonadamlambert לטרנדינג טופיק.. מעניין גם איך תיהיה ההופעה..

ר ו ח ל י

New member
הוא נסחף עם המייק אפ.../images/Emo4.gif

הוא בככלל לא צריך מייק אפ, הפנים שלו מדהימות וגם הצבע עור שלו. האיפור בעיניים זה בסדר למרות שאני מעדיפה כמה שפחות אבל הוא תמיד מהמם, המייק אפ לדעתי מיותר.

לגמרי../images/Emo45.gif

ואני לא מבינה איך לעזעזאל נתנו לו לצאת לחתום כשהוא חולה עם חום הוא צריך לנוח! לא בסדר..

InbarKiii

New member
דווקא זה לא ניראלי שהוא עושה..

לכולם שמים מייק אפ.. יש תמונות של אנופ והפנים שלו ממש בהירות D:

ר ו ח ל י

New member
אבל הוא תמיד אומר שהוא מאפר את עצמו

והוא התכוון גם לטור.. יכול להיות שהוא איפר גם את אנופ? חח סתם ברור שהם מביאים מאפרת ומעצבת שיער וכל זה אבל לי זה נראה שהוא מתאפר בעצמו. בכל מקרה זה יותר מדי מייק אפ וזה לא נראה טוב.

t r e c o o l

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאדם עוקב מהיום אחרי צ'יפ בטוויטר!

צ'יפ זה "הידיד" הטוב של דריק, שיש להם הרבה תמונות ביחד, וגם אחד שציפ מנשק את דריק.. הטוויטר של צ'יפ חסום, אז אי אשר לדעת מה הולך שם(
) ..

mish56

New member
MJS LIVE

NO KRADAM DANCE TONIGHT
קריסי חולה והוא לא הופיע הערב במופע,ב-DSB אדם שר את הבתים במקומו בטון נמוך יותר כמו קריסי,וגם בשירים שלו הוא השתדל לא לשיר גבוה לתת לקול שלו גם מנוחה קלה,הבנתי שכמעט כולם צריכים היו דחוף כוס תה....................קדימה בנות ל ארגן משלחת אוירית לאדם וקריסי עם סירי מרק עוף ביתי???

heart1soul

New member
מסכנים!!! המצב של אדם החמיר- ציוץ חדש

adamlambertThanks Bridgeport. Fun show tonight. Fever started after I got offstage. :( I guess I got over-heated. Haha. 2m is get better day. לבייבי יש חום:( זה הכל בגלל שהטור הזה פשוט ארוך מידי זה לא אנושי ככה! הגוף שלהם כבר אומר להם דיייייי נמאס

למעלה