אמריקן אידול טור-סנט לואיס,מיזורי

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifאמריקן אידול טור-סנט לואיס,מיזורי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הופעה מס' 39! עוד 11 הופעות נשארו!!
שרשרו תמונות קליפים ציוצים וכו'
אגב, אמרו שאדם נמצא באוטובוס של הבנות ולא של הבנים!
כ"כ מוזר שאחרי כל הטור הזה הוא עבר.. אם זה באמת נכון, רק שהם לא הסתכסכו בינהם..

MIDNIGHT SKY

New member
עם הבנות?

חח.. תשמעי,אני לא חושבת שהם הסתכסכו אולי זה בגלל שצפוף? כי באוטובוס אחד 7 בחורים...לא תמיד מהנה ונוח.. אני זוכרת שאדם הציע להיות באוטו' של הבנות..אין לו בעיה עם זה. בקיצור,אני לא חושבת שיש איזו בעיה בין אדם לבנים. *אני לא מאמינה!הטור עומד להגמר בקרוב ! יאי*

מירבי ת

New member
איזה הסתכסכו???

אני מתפלאה שרק עכשיו הוא עבר... איפה עוד הוא יכול לדבר על בגדים , סטיילינג , להראות להן טיפים באיפור , לנסות את התכשירים שלהן , להלוות פן אם נגמר לו , להריח ריח טוב ולא מסריח של גברים , ולעצב את האוטובוס בגליטרים כמו שהוא אוהב? רק בבנות. ומאחר שאין סכנה של משיכה או משהו (כמו שוא תמיד הסתובב בחדרי ההלבשה של הבנות בתיכון , והן לא התרגשו בכלל) אז אין שום בעיה.

nini18

New member
סכנה ?? שאדם ימשך למישהי?? בדיוק ההפךךך ....

חחח לא בחרת במילה הנכונה חחחח. אם כבר סכנה אז , זה לאדם חח שלא יאנסו אותו בלילה במיוחד אמא של אליסון חחחח
ולא נראה לי שהוא עבר לאוטובוס של הבנות אולי רק לנסיעה אחת.

lama ken

New member
../images/Emo45.gif אני גם חשבתי מההתחלה שזה המקום

המתאים לו יותר
רק הבעיה הקטנה היא שאין שם את קריסי

t r e c o o l

New member
אבל אבל..

למה רק כשיו הוא עבר,כשנשארו 11 הופעות.. הטור הזה לא עושה לי טוב..

heart1soul

New member
מה פתאום הסתכסכו:)

כבר הרבה זמן אדם אמר שהוא רוצה להיות באוטובוס של הבנות כי פחות צפוף שם אבל לא נתנו לו עד עכשיו:)

nini18

New member
לא נראה לי שהוא עבר לשם באופן קבוע...

יש שם הרבה נשים וילדים כמו הבן ואמא של מייגן, אמא של אליסון, הזמרת ליווי, לא נראה לי שהוא ישאר שם, הן לא יסכימו.

mayarel

New member
כן. קראדם קצת שוברים את הלב בזמן האחרון

זה כבר הגיע למצב שאם הייתי מקבלת משאלה אחת , במקום לבקש שלום עולמי או סוף לרעב, הייתי מבקשת יום אחד בגוף של קריס, הולכת לאדם ודורשת שהוא ילמד אותי כל מה שהוא יודע. לפחות פעמיים.

InbarKiii

New member
חחחחחח הייתי מבקשת אותו דבר

ואם כבר..תגובה של מישהי על ההופעות של קריס ואדם שאהבתי
- "Adam moves the music, Kris is moved by the music. They both give highly sexualized performances, really, I don't think Kris gets enough credit for how sexy he is on stage. The difference is that Adam has the music bent over in front of him while Kris is laying on his back, shivering in ecstacy as the music takes him places he's never been. Adam makes you feel helpless to resist him, Kris makes you feel like you're responsible for taking him there."

mayarel

New member
דרך ממש יפה להגיד

שאדם הוא TOP וקריס הוא BOTTOM... אהבתי

nini18

New member
גם אני לא, אבל לנשים מבוגרות לא נראה לי נוח

לישון עם בחור, זה לא שיש אובר פרטיות זה הרי אוטובוס, אין חדרים שם.

למעלה