אמש

rolan

New member
../images/Emo41.gif אמש ../images/Emo41.gif

בשעת לילה די מאוחרת, היתה לי שיחה עם יעלי. יעלי העלתה בפני את הצורך בהרחבת מעגל החברים בפורום. דבר שהוא נכון, עד כה פעלתי במסגרת אחת מצומצמת, כדי להשיגו. למשל: פוסטים של חברי הפורום בשער הפורומים. לפעמים הצליח, לפעמים לא ממש... בסיום השיחה, עלה לי רעיון, לנסות להביא חברים, שיש להם עניין משותף איתנו, מפורומים שכנים. אז קפצתי רגע לשכנים, דיברתי עם המנהלת, והיא שמחה מיד ומאוד לרעיון. אז הנה הפוסט בו הזמנתי את שכנינו מפרק ב' להשתתף איתנו כאן. אני מזמינה אתכם, לעשות גם כן מאמץ ולהביא עוד אנשים. כל אחד ודמיונו הפורה. שבת שלום יקרים שלי.

yaeli4

New member
רולן, יופי שעשית את זה וגם כתבת יפה

מאוד. כרגיל אצלך... תודה ששמת את ההודעה שלי כדוגמה... ואני אשמח לעוד תגובות שם, כי זה נושא שכל כך חשוב, וגם חשוב שאם אקסיות כאלה נכנסות וקוראות, אולי כך נציל נפש של ילד מישראל... ואולי קו המחשבה קצת ישתנה. זה כל כך חשוב לגברים שבינינו שכואבים כל כך את הקרע מילדיהם מפרק א'. הלוואי שיבואו רבים וטובים לחבור אלינו כאן. זה יהיה נהדר. שבת שלום,

עלמה 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אכן נבחר נושא מאד חשוב...

*יערית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif עשיתן בחכמה../images/Emo24.gif

בין השורות שם כבר קראתי על כמה שחיים בפרק שני אך הם לא הכותבים הקבועים, אני מקווה שאכן זה יעזור לנפח הכתיבתי כאן , והרעיוני

למעלה