אנא

רוני13

New member
../images/Emo41.gifאנא../images/Emo196.gif../images/Emo41.gif

מוזר לי שלא פתחו עדיין... שפכו פה את כל העולה על רוחכם בעניין!

רוני13

New member
דעתי ברורה!

אולמרט כמו תמיד יצא אידיוט! הוא הבהיר לעולם ש*ישראל נמצאת באותו מצב שהייתה לפני ההתנתקות-מוכנה לצאת פראיירית שוב ולהתאכזב שוב בגלל הפלשתינים ואז לסבול את התוצאות בשקט מוחלט(שח"ו הפלשתינים לא ייפגעו-צדיקים! הם רק רוצים שלום!) אני פשוט לא מבין מה הם חושבים שהם עושים? הם חושבים שהם יישנו את פני ההיסטוריה? זה לא שהמחלוקות נעלמו,האנשים השתנו או שמשהו השתנה בכלל...הכל נשאר באותו המצב! אני מקווה שהעולם לא ייקח ברצינות את אולמרט-כי דעותיו הם ממש לא דעת העם! באמת חבל לי על הכסף שבוזבז על הועידה הזאת-תחשבו כמה ילדים רעבים היה אפשר להציל בכסף הזה?(זה היה הרבה יותר מועיל...) *לא ישראל-אפשר להגדיר את זה יותר בכיוון של אולמרט והשמאל.

juggernaut

New member
אני לא מבין משהו.

נפגשו שלושה מנהיגים. נגיד. אבו מאזן - הרי זה ידוע שהוא רוצה שלום. אבל גם אם הוא יחתום על אלף ואחד הסכמים, למה אולמרט חושב שיש איזשהו סיכוי שהחמאס יכבדו משהו כזה? אני באמת, אבל באמת, לא מבין את זה. אבו מאזן, כמו שאמרתי, לא באמת שולט בכוחות האמיתיים ברשות. החמאס יכול לעשות מה בראש שלו. אולמרט...נו באמת? מישהו פה באמת טורח להקשיב לו? אחרי כל הכשלונות שלו? הרי אין סיכוי שבאמת יחלקו את ירושלים. יהיה פה טרור יותר גרוע. ולא בגלל מחבלים מתאבדים...תהיה פה מלחמת אחים. ובוש - נו באמת.(האמת שאין לי הרבה להגיד עליו. אני סתם לא אוהב אותו.) אלה שלושה מנהיגים שנכשלו פעם אחר פעם. אז איך אנחנו יכולים לקרוא להם מנהיגים? הם...סתם. כל הסכם שהם יחתמו במסגרת השיחות וההידברות, פשוט לא יתפוס כי אף אחד לא ישים עליהם. החמאס על אבו מאזן המתנחלים על אולמרט ובוש סתם מנסה להיות הנשיא הראשון שעשה שלום במזרח התיכון. אנחנו עדין לא מוכנים לזה. אני מאמין שגם לא נהיה בזמן הקרוב. חבל שאנחנו טיפשים כל כך.

רוני13

New member
אממ רק תיקון קטן...

"כל הסכם שהם יחתמו במסגרת השיחות וההידברות, פשוט לא יתפוס כי אף אחד לא ישים עליהם. החמאס על אבו מאזן. *כל העם* על אולמרט" כבר מזמן אולמרט הפך להיות מטרד לכל צד במפה הפוליטית! ובקשר לאבו-מאזן,אני חייב להסכים,אבו-מאזן הוא סתם בובה חסרת עמוד שדרה וחסרת יכולות כלשהן,אפשר להגיד שהוא ממש מיותר!

juggernaut

New member
כמו הפטרוזיליה ששמים שמגישים לך סטייק.

היא סתם ליופי. למרות שהיא לא כזאת יפה.

JackDanyells

New member
זה מה שנקרא "לאתרג" את אולמרט

כך שאי אפשר יהיה להפיל את הממשלה.. יכול להיות מצב שקונדוליסה רייס ובוש אומרים לאולמרט לעשות שלום ואז פתאום ברק יפרוש מהממשלה? הרי זה בלתי אפשרי, ברק הוא בעד תהליך השלום... לגבי ש"ס וליברמן: ליברמן הרי כבר אמר שהוא בעד חילופי שטחים, גם אם זה כולל חלקים מירושלים. ש"ס פועלת לפי מה שהרבנים אומרים. הם עלולים להגיד "כן" לחלוקת ירושלים, תלוי כמה מירושלים רוצים לתת.... ולדעתי בכלל לא יחלקו את ירושלים, מקסימום יחזירו עוד איזה חלק קטן ויסגרו ויגידו "הנה מדינה פלסתינית"

yonatan31

New member
אני לא מבין

ועידת שלום זה רק כמה נאומים של נציגים שונים? על זה נפלה ממשלת שמיר? איך זה בכלל מקדם את התהליך המדיני?

רוני13

New member
כן...

אך ועידות השלום נועדו בעיקר כדי לבצע תמונות מחזור יפות של המנהיגים במשולש הקבוע:ישראל-הרשות הפלשתינית-ארה"ב. מה לא נחמד לראות אותם לוחצים ידיים,מחייכים ומתחבקים? שייהנו,אבל שיעשו את זה על חשבונם הפרטי
חבל על הכסף,זה כל כך מיותר הביזבוז...אני עדיין חושב שעם כל הכסף שהשקיעו ב"ועידת שלום" הזאת יכולנו להפיק הרבה יותר טוב לוא רק היו תורמים את זה לילדים נזקקים או משהו.

למעלה