אנו זקוקים לעזרה

../images/Emo41.gifאנו זקוקים לעזרה../images/Emo101.gif../images/Emo124.gif

היי לכולם. במסגרת המאמצים לשנות משהו בסל הבריאות, ביום רביעי נעשה משמרת מחאה מול ביתו של שר הבריאות, בה ננסה להסביר שוב עד כמה חשוב לנו לעדכן את סל הבריאות לטובת החולים. יהיו שם חולי סרטן ומחלות שונות, שאינם מקבלים את הטיפול ההולם עבורם, בגלל בעיות תקציב. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה, שכל מי שאכפת לו, יגיע למחאה הזו- חברים, משפחות, חולים וכל מי שרק מוכן לתת כתף. מדובר ביישוב שוהם, בשעה 19:00, פרטים נוספים ומדוייקים אתן ביום ג'. עזרו לנו לזעוק את זעקתנו, להתחנן לקבלת עזרה לחיים ממדינתנו!!! אני מאמינה, שאתם מבינים אותנו תומכים בנו ושתגיעו לעזור לנו. תודה!!!

אני איתך ../images/Emo140.gif

בתור מי שהרופאים עשו עליה קומבינה למטרת חיסכון, אני מבינה ותומכת. בבקשה תעדכני אותי לגבי המקום.

תודה לך ציפור לילה../images/Emo41.gif

באופן עקרוני- ביום רביעי, בשעה 19:00 בשוהם. פרטים נוספים בהמשך. וכן, זה יתועד בכלי התקשורת שעושים למעננו רבות בימים טרופים אלה. אילת.

דגנילי

New member
איילת כל הכבוד!

יום רביעי אני בסדנא.. אבל תומכת ומחזקת את ידכם.. אם תזדקקו לחתימה, אני פה! סוף סוף מישהו עושה משהו..נגד האטימות וחוסר האיכפתיות..אני מודה לך, ומוכנה בעתיד להצטרף.

תודה רבה לך על התמיכה ו...

ובאמת, כשמישהו חולה, במחלה סופנית (כן, זו אני- חולה סופנית...) ויודע, שיש תרופה שיכולה להאריך את חייו ולא לפגוע באיכותם--- כיצד הוא יקח תרופה שעלולה לפגוע במערכת החיסון, מהדור הישן, שכבר מזמן לא בשימוש ברחבי העולם המודרני--- והכל בגלל תקציבים?! אני אמא לילדה בת שש וילד בן עשר- איך מסבירים להם שאמא לא מספיק עשירה בשביל לקנות את חייה??? אין לי מילים להביע את הכאב הגדול הזה. אנו זקוקים לעזרה! אנא, עזרו לנו להשמיע צעקתנו! סליחה אם זה נשמע קיצוני- אבל אלה הם חיי. אילת.

אביתר27

New member
חשוב לבוא

אני רוצה לבוא וללתמוך, יש לי איזו התחייבות אבל אנסה להזיז אותה כדי שאוכל להגיע (לא מבטיח) את לא צריכה להתנצל ולהסביר, יש לך זכות לקבל תרופות כמו לכל אזרח אחר במדינה. אולי אפשר לעשות לזה פרסום בעוד פורומים או דרך העמוד הראשי של תפוז?

אביתר27

New member
ורק להוסיף

העיתוי הזה חשוב כי עוד מעט יש דיונים על התקציב, ובינתיים לא ממש מסתמן שיגדילו את סל התרופות.

כל פרסום יתקבל בברכה!!!

בכל מקום בו ניתן לפרסם, לכל אוכלוסיות האנשים בהם זה נוגע!!! ותודה על התמיכה, מקווה שנפגש שם. אילת.

yoramgman

New member
אילת החן

אני חולה לב אפילו את הכדורים שרופא משפחה רושם לי אין לי כסף לקחת אותם בגלל זה אני ניגמר בעינואים

sim64548

New member
תגובה

הממשלה הזאת צריכה ללכת הביתה.במדינה שולטים בעלי הממון והשררה נותנים לחלשים למות. הדעתלא סובלת שלאדםשאן לו כסף פשוט מת. השר נווה חלש ואן לו כח נגד בעלי הממון ששולטים במדינה.

לאן להגיע

אני רוצה להגיע וצריך לארגן לעצמי נהג אבל תודיעי לי בדיוק לאן ומתי עפר

ב-7 בערב, בשוהם,

בשער היישוב, ליד הכניסה מכביש 453 (השער שנמצא בכניסה מכיוון לוד)!!! תבואו!!! אילת.

שאלה בנושא

לפני כשבוע קראתי באתר של קופת חולים מאוחדת כי הם עושים ביטוח נוסף שבו אפשר לקבלאשר אינם כלולות בסל התרופות וכמו כן הם מבטחים גם אנשים חולים בביטוח הזה. אני הדגשתי כמה פעמים שאני חולת סרטן והם טענו ששאין בעיה לבטח, האםזה בכלל נכון כי מקבלים תרופות שאין בסל התרופות, עד היום לא נזקקתי לכך ולסיום אני תומכת במאבקך הייתי רוצה להגיע אולם מכיוון שרק הגעתי הבייתה מבית חולים בעקבות זיהום רציני בשתל לא אוכל להגיע , בכל אופן מאחלת בהצלחה ומוכנה לעזור בכל עבודה ודבר כרגע דרך הבית

הרבה בריאות לך גלית יקרה!

תשמרי על עצמך ועל כוחותיך ותחזקי אותנו ברמה הרגשית, זה חשוב מאוד!!! ובקשר לקופות החולים... הייתי בודקת את זה אלפי פעמים ובטח בסוף לא הייתי מאמינה... אילת.

mottya

New member
חולי הסרטן

הבעיה היא שאנשים כבר נואשו מלהפגין כי אף אחד לא מתיחס אלינו שמים עלינו פס אולי כשאחד מהם יזדקק לעזרא סל הבריאות ישתנה וזה מה שאני מאחלת להם

למעלה